2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aha geldi yine perileri asdffssd
Ben bugün ahududu yaprağı hurma pilatese başlıyorum hadi bakalım kim büyük görecezzzzzzz periler gelmezse biz peri oluruzzzzz
Bazen bişeyi çok isteyince evrende erteliyor bak benden söylemesi doğurmak istesen bile istemiyomuş gibi yap (evren şok) ahahhshshs
Evreni ters köşe yapayım

Yaa son cümlenn aynen çok çok koyu değil ama belli görüyorum ben inşallah geçer günde 3 litre içiyorum aslında sürekli bebe yağı liearac sürüyorum ama genetik döeek ki nasip napalım
Aynen canım bazen naparsan yap olacağı varsa oluyor işte en azından elimden geleni yaptım diceksin gönlün rahat bi şekilde

Hastanede 24 saat mi kalmıştın canım? Bir de sezaryan sonrası pijama takımı mı giydin , yoksa gecelik tarzı mı ? Bir de Herhangi bi Önerin var mı bu konuda golden-snitch
Normalde 24 saat kalınıyor canım ama geceye denk geldiği için doktorum sabahı bekleyin isterseniz sabah kontrolden sonra çıkarsınız dedi Perşembe gecesi girip cuma öğleden sonra çıktık. Sezaryen için önerim kesinlikle gecelik. Sonda olduğu için hiç sıkıntı yaşamadım. 2 pijama takımı,1 gecelik götürmüştüm. Ameliyattan Çıktığımda gecelik giydim sondayla birlikte o durdu. Sonda çıkınca yürüyüşe başladım. Sonra pijama takımı giydim. Önden açılmasi durumu çok önemliymiş onu anladım. Uzun kollu olanı hiç giymedim hastane acayip sıcaktı. Bu arada duş aldım ben iki defa rahatlamak için. Su gecirmez bir şey taktılar duş alabilirsin dediler. Depend de takabildim. 2. Dependde baktım çok gelmemiş gece pedine geçtim

Tam 37+0 da geldi senin demi
Nasılsınız canım göğsünü tutmaya başladı mı silikonla mı devam ediyorsunuz?
Evet tam 37+0 oldu
Biraz daha düzene oturttuk gibi. Kurallı değil de bebeğe göre ilerliyoruz ilk uyandiginda aç oluyor ve memeyi tutmak istemiyor bir de süt tam gelmiyor. Silikon takıyorum. Silikonla göğüs tetikleniyor süt geliyor bebiş de hirslanmayi bırakıyor silikonu emdiği için o sıra çıkartıyorum hemen göğüs veriyorum onunla devam ediyor. Eğer sinir olursa silikonu takıyorum olmazsa göğüsle devam ediyoruz. Dün silikona süt geldi bebiş alamadı diye pompayla çektirdim kaşıkla verdik, çok geldi sanırım gece uyanmak istemedi uyanınca da meme istemedi. Şimdi daha dikkatli ilelriyoruz bugün pompa yapmadım emme refleksi daha iyileşiyor sanırım o da ben de öğreniyoruz artık, bebise göre ilerliyoruz yani silikonlu silikonsuz

Kızlar sümüksü sarı akıntı geldi benden az önce. Ödüm koptu hiç olmamıştı. Doğumla alakası yok değil mi
Canım benim ilkinde kanlı değil sarı sümüksü geldi akıntı doğum nişanıymış. Bunda 4-5 gün önce geldi yine bi tık daha beyaz sümüksü uzayan akıntı. Yine nişan sandım gittim rahim ağzı kapalı açıklık yok sancı yok hiç bişey yok. 4-5 gündür hala arada geliyor

Kızlar benim ellerim şişiyor parmaklarım yanıyor niye acaba
Son haftalar ödem oluyor canım ondandır demek ki doğum yakın
Bebeğe mail atsın eşin durumu izah etsin eminim anlayışla karşılar bebek bu durumu 15 mayıstan önce gelmemeye dikkat eder
Ahahaja aynen öyle bir şey dememi bekliyor ciddi ciddi
Yok hayır sarıydı sancım falan yok sadece karnım sert baya
Benim sarı sümüksü akıntı enfeksiyon varken geliyor canım öyle bir şey olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…