- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
Kiz rüyayi ilk yorumlayan çok önemliGünaydın kızlar
Rüyamda evde doğuruyordum, yatarken bir anda bebek çıkıyordu eşim kucağına alıyordu. Ters çevirip poposuna vuruyoruz ama ağlamıyor. Nefes alıyor gözlerini açıp kapatıyor ama ağlamadığı için bir sorun var diye üzülüp ağlıyordum. Çok küçüktü bi de minnacıktı. Sonramelegim can a yazıyorum o da hemen hastaneye gidin diyordu ay çok değişikti etkilendim baya
En başlarda kök söktürdüm zaten kız nerden anladın eli maşalı oldugumu helal sana tebrik ediyorum evde kimse lafımın üstüne laf söyleyemezKeşke herkes senin gibi düşünceli olsa ya, bugün arkadaşım bebeği 4 aylık, yeni doğum yaptığında yatak odasında emziriyormuş misafirler beşiğe bakalım diye yatak odasına girmeye kalkmışlar yani oda müsait mi kız sonuçta yeni doğum yapmış ayıp yani o beşiğe baksan ne bakmasan ne yatağın yanında küçük bir şey sonuçta, insanlar nasıl düşüncesiz kız begonya valla tahmin bile edemezsin
Aynen sen zaten eli maşalı bir kadına benziyorsun maşallah ezdirme vallahi kendini helal olsun sonra saf salak biliyorlar fazlasını yapmaya kalkıyorlar annemden biliyorum ben annem de ilk evlendiği zaman vur başına al ekmeğiniymiş yaşadığı şeyler onu olgunlaştırdı şimdi görsen hükümet kadın gibi oldu maşallahben çok mutlu oluyorum böyle kadınları gördükçe
Aynen öyle canım benim Allah yardımcın olsun sen çok güçlü bir kadınsın senin yapamayacağın bir şey yok inanıyorum çocukların da inşallah senin gibi güçlü olurlar umarım hastane yüzü hiç gördürmez kızın sana bağışıklığı çok kuvvetli olur
Ayy çok etkileyiciymiş kız rüyan yoksa ben mi doguracam geçen bende senin gibiGünaydın kızlar
Rüyamda evde doğuruyordum, yatarken bir anda bebek çıkıyordu eşim kucağına alıyordu. Ters çevirip poposuna vuruyoruz ama ağlamıyor. Nefes alıyor gözlerini açıp kapatıyor ama ağlamadığı için bir sorun var diye üzülüp ağlıyordum. Çok küçüktü bi de minnacıktı. Sonramelegim can a yazıyorum o da hemen hastaneye gidin diyordu ay çok değişikti etkilendim baya
Tam bir patronEvet misafirlerim gitmiş bulunuyor şimdi iş dagılımı var büyük kız lavabolar küçük kız balkon tozlar kocamda kocam evi dip köşe süpürecek bende ayak üstü silim bari napim ayıp olmasın
9 ay boyunca toplam 3 kere içmişimdir. Mecburiyetten misafirliğe gidinceNe güzel bişey kahve sevmemek,bebekten dolayı çay ve kahve içemediğim için doğumdan sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum..rüyalarıma giriyor kahve
İlk buraya yazdım rüyamı eşime bile söylemedimKiz rüyayi ilk yorumlayan çok önemlirüya o yüzden herkese anlatilmaz ben yorumluyayim ozman sorunsuz şekilde doğuracaksan . Çocuğun seni yormayacak . Sakin bi bebiş olcak
Bilmiyorum ki rüyamda sen de olduğuna göre bir anlamı olmalıAyy çok etkileyiciymiş kız rüyan yoksa ben mi doguracam geçen bende senin gibi
Gördüm çok korktum bişemi olacak diye allah hayra çıkarsın inşallah
Elin masalı olduğu halde boylelerse beni ezip ustumden geçerlerdiEn başlarda kök söktürdüm zaten kız nerden anladın eli maşalı oldugumu helal sana tebrik ediyorum evde kimse lafımın üstüne laf söyleyemezben tavrımı en başta koydum yoksa bana neler yaparlardı neler adamına göre davranmak en güzeli
Kiz sen Hürremsin . Sen ki yedi cihanin sultaninin eşiElin masalı olduğu halde boylelerse beni ezip ustumden geçerlerdi
Son ayımda misafir gelirse hakediyorlar birde kocamın tarafı olursa yani tamamdırTam bir patronhelal olsun
Kiz sen Hürremsin . Sen ki yedi cihanin sultaninin eşi
Şimdi böyleyim sen birde beni yeni evliyken göreydin az şeyler yaşamadım çok resmiyim ama gelenede saygısızlık yapmam iyidir görümcelerim. Sonra kocama söylenirim o hallediyor zaten allah razı olsun. Kız bi ara kaynanam kebap yaparken oglum melege söylede salata yapsın demiş kocamda sende illa benim avrada bişe yaptıracab demiş o oldu yani düşün. Evime gelene dört dörtlük yaparım ama kaynanamdaysam oralı olmamElin masalı olduğu halde boylelerse beni ezip ustumden geçerlerdi
Bende düştüm lohusa iken acısı çıkacak de kocanavalla hamilelikte formdan düştüm kocam gecen diyor ki hamilelikte hiç trip atmadın farkında misin yalan oldu hurremlik
Helal olsun kocanaŞimdi böyleyim sen birde beni yeni evliyken göreydin az şeyler yaşamadım çok resmiyim ama gelenede saygısızlık yapmam iyidir görümcelerim. Sonra kocama söylenirim o hallediyor zaten allah razı olsun. Kız bi ara kaynanam kebap yaparken oglum melege söylede salata yapsın demiş kocamda sende illa benim avrada bişe yaptıracab demiş o oldu yani düşün. Evime gelene dört dörtlük yaparım ama kaynanamdaysam oralı olmam
Büyük ihtimal öyle olacak birikiyorBende düştüm lohusa iken acısı çıkacak de kocana
Ahahah rüyada bile kk desin Allahtan melek hastaneye gidin demiş sizeGünaydın kızlar
Bizim şuan ki rüyalar doğumun yaklaşmasından kaynaklı oluşan korku, heyecan,bilinmezlikten ötürü canım. Normal rüyalardan farklı bence. Ama yine de dediğin gibi iyiye yormak lazım her zamanKiz rüyayi ilk yorumlayan çok önemlirüya o yüzden herkese anlatilmaz ben yorumluyayim ozman sorunsuz şekilde doğuracaksan . Çocuğun seni yormayacak . Sakin bi bebiş olcak
Kahve bende sevmiyorum benim gibi birinin olması9 ay boyunca toplam 3 kere içmişimdir. Mecburiyetten misafirliğe gidince
Amin çok sağol canım kızımı gördükçe allah bana güç veriyor mükemmel bir duygu anne olmakAllah sabır dayanma gücü versin kızını sana bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?