2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kiz rüyayi ilk yorumlayan çok önemli rüya o yüzden herkese anlatilmaz ben yorumluyayim ozman sorunsuz şekilde doğuracaksan . Çocuğun seni yormayacak . Sakin bi bebiş olcak

En başlarda kök söktürdüm zaten kız nerden anladın eli maşalı oldugumu helal sana tebrik ediyorum evde kimse lafımın üstüne laf söyleyemez ben tavrımı en başta koydum yoksa bana neler yaparlardı neler adamına göre davranmak en güzeli

Ayy çok etkileyiciymiş kız rüyan yoksa ben mi doguracam geçen bende senin gibi
Gördüm çok korktum bişemi olacak diye allah hayra çıkarsın inşallah

Kiz rüyayi ilk yorumlayan çok önemli rüya o yüzden herkese anlatilmaz ben yorumluyayim ozman sorunsuz şekilde doğuracaksan . Çocuğun seni yormayacak . Sakin bi bebiş olcak
İlk buraya yazdım rüyamı eşime bile söylemedim amin canım hayırlara çıksın inşallah
Ayy çok etkileyiciymiş kız rüyan yoksa ben mi doguracam geçen bende senin gibi
Gördüm çok korktum bişemi olacak diye allah hayra çıkarsın inşallah
Bilmiyorum ki rüyamda sen de olduğuna göre bir anlamı olmalı hayır olsun inşallah

Elin masalı olduğu halde boylelerse beni ezip ustumden geçerlerdi

Elin masalı olduğu halde boylelerse beni ezip ustumden geçerlerdi
Şimdi böyleyim sen birde beni yeni evliyken göreydin az şeyler yaşamadım çok resmiyim ama gelenede saygısızlık yapmam iyidir görümcelerim. Sonra kocama söylenirim o hallediyor zaten allah razı olsun. Kız bi ara kaynanam kebap yaparken oglum melege söylede salata yapsın demiş kocamda sende illa benim avrada bişe yaptıracab demiş o oldu yani düşün. Evime gelene dört dörtlük yaparım ama kaynanamdaysam oralı olmam

Helal olsun kocana
Bende düştüm lohusa iken acısı çıkacak de kocana
Büyük ihtimal öyle olacak birikiyor

Ahahah rüyada bile kk desin Allahtan melek hastaneye gidin demiş size Ayy bende rüya gördüm bugün. Benimki daha da ilginç Kız kardeşimle çok büyük bir katlı otoparktayız. Ama orası çok aşırı kalabalık kermes gibi bisey var bizde gitmişiz . her katta bi sürü insan var. Katları inip ordan çıkmaya çalışıyorum ama o kadar çok kat var ki merdivenleri in innn yorucu geliyor sabırsızlık yapıp merdivenlerin arka tarafında kalan boşluktan hooop diye atlaya atlaya kısa yoldan diğer kata inmiş oluyorum. Sonra içimden diyorum ki Allah beni kahretmesiiiin bende previa var yürümem bile sıkıntı ben merdiven atlıyorum ya kanamam olursa, ya bebeğime bişey olursa sonra alt tarafta cok hafif bi ağrı oluyor (muhtemelen ben uykudayken o an ağrım vardı) sonra kendi kendimi teselli ediyorum neyse bi eşeklik ettim ama bi daha yapmicam bi kereden bişey olmamıştır diye (rüyasında hem kendine kızıp, hem teselli vermeyen de ne bileyim yaani ) uyandım ki baktım kaskatı kesilmişim kendimi sıkmaktan. Çok sinir bozucuuu . Sanırım onlara zarar gelmeden sağsalim kavuşalım diye düşündükçe böyle garip rüyalar görüyoruz

Bizim şuan ki rüyalar doğumun yaklaşmasından kaynaklı oluşan korku, heyecan,bilinmezlikten ötürü canım. Normal rüyalardan farklı bence. Ama yine de dediğin gibi iyiye yormak lazım her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…