2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doğumdan sonra beni en çok şaşırtan şey idrar kapasitem oldu kızlar çok sıkışık olmadan tuvalete gitsem de epeyi yapabiliyorum bebiş varken çok sıkışıksam 3 damla falan olabiliyordu şimdi anlıyorum ki bebiş idrar torbasını epeyi sıkıştırıp kucultmus
Bir de tartıldım 72 kusurlerdeyim vucudumdan henüz sadece bebişin kilosu çıkmış

Bu arada ayak atma mevzunuzu gördüm çok takip edemiyorum yazılanları ama şunu yazdiktan bir gün sonra gece dogurmusum

Bu arada ayak atma mevzunuzu gördüm çok takip edemiyorum yazılanları ama şunu yazdiktan bir gün sonra gece dogurmusum
Ayyyy birde ne oldu biliyp musun 3 kere bebek başıyla alt tarafıma vurdu aha dedim suyunu mu patlatmaya çalışıyor aşırı böyle tenimden gözüküyor ne yaptığı iyice kuvvetlendi bu olaydan sonra ayaklarımı atmayı denedim olmadi

Kesinlikle valla bende dün bunu düşündüm

Kaç kiloyla hamile kalmıştın ve kaç kiloyla doğuma gitmiştin canım

Günaydın kızlar
Rüyamda evde doğuruyordum, yatarken bir anda bebek çıkıyordu eşim kucağına alıyordu. Ters çevirip poposuna vuruyoruz ama ağlamıyor. Nefes alıyor gözlerini açıp kapatıyor ama ağlamadığı için bir sorun var diye üzülüp ağlıyordum. Çok küçüktü bi de minnacıktı. Sonra melegim can a yazıyorum o da hemen hastaneye gidin diyordu ay çok değişikti etkilendim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…