2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ahahaha hayırlara çıksın , kalk kız doğuruyon diyen kişi bensem senin şafak yakın olabilir canım maşallah maşallahh gelsin altın iyidirrr iyii

Kizlar nst ye bağladilar sanci yok bebek hareketleri iyiydi . Doktor yatiş verdi biz kalmadik . Daha çok strese girerim diye . Akintim lekelenme gibi değildi çok acik kahverengiydi . Enfeksiyon olabilir dedi evde takip ediyorum şuan . Daha çok erken 35+2 deyim. Acayip mide bulantim var niye bilmiyorum . Acaba geri hastaneye mi gitsem . Hiç sanci Mancini yok ama sadece ateş basmasi mide bulantisi var .

Mide bulantısı ne zaman başladı canım hastaneden eve gelince mi başladı

Ayıptır sorması ilişkiye girmiş miydin belki icerden bi kılcal damar zarar görüp sonra kahverengi akıntı olarak gelmiş olabilir

Teşekkür ederim canım dependden sadece 1 tane kullandın o halde
Taktiği kaptigim iyi oldu istemiyom doğurmak falan
Heh şöylee
Kızlar baktım doğuracağım yok gittim pazardan ananas aldim genc-anne duymasın tüm tuşlara basıyorum ahahahahha
Abovv ciddi ciddi kendini doğurtmak istiyosun daha zamanı var ben sana söyliyim kendini yorma boşa

Gitme bence canım. Yatışın verilmiş olması gereksiz şuan bence sancı yok bebek normal, suyun gelmemiş niye yatasın ki.. kaldıkça daha çok stres olursun. Tahlil falan yaptı mı enfeksiyon mu diye. Mide bulantın bir anlık stresten de olabilir sakin kalmaya çalış. Normal şartlarda nişan bile gelse doğumun hemen başlayacğı anlamına gelmiyor. Evde olman senin için daha iyi

Ayıptır sorması ilişkiye girmiş miydin belki icerden bi kılcal damar zarar görüp sonra kahverengi akıntı olarak gelmiş olabilir
Yok cnm ilişki hiç olmadi . Riskli gebelik diye çok dikkat ediyoruz . İşte doktor yatiş verdi biraza ikilemde kaldim acaba yatiş yapsamaiydim diye

Riskli gebelik diye dedi verilmiş ama ben akan akintiyi gösterdim bu nişan değil dedi . Belki enfeksiyondur dedi . Bilemedim işte . Bende akinti beyaz olur bu kadar koyu hiç gelmemişti

Teşekkür ederim canım dependden sadece 1 tane kullandın o halde

Heh şöylee

Abovv ciddi ciddi kendini doğurtmak istiyosun daha zamanı var ben sana söyliyim kendini yorma boşa
hüüüü
Yok cnm ilişki hiç olmadi . Riskli gebelik diye çok dikkat ediyoruz . İşte doktor yatiş verdi biraza ikilemde kaldim acaba yatiş yapsamaiydim diye
Ayy bilemedim ki canım ama benim doktorum mesela önemsiz görse hiç öyle bir teklifte bulunmazdi ama önemli bisi olsa bana demezdi biliyosunuz ama o teklifi sunardi belki banada birakmazdi kararı biraz doktorunun karakterine bağlı aslında

Şuan evdeyim bakacam eğer öyle bi akinti gelse tekrardan giderim .nst de hiç sanci yoktu.desem değişik bi ağrim var oda yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…