2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Nasıl oldun canım ağrın sızın var mı evine geçtin mi
Geçtim canım anneme geldim evi çok büyük eşimle biz odadayız annem yemek vs yapıyor kedimle ilgileniyor biraz yürüyüş yapıyorum ağrım oluyor ama benim için annemin evi daha iyi oldu hizmette sınır yok ve kimse gelmiyor yoksa kv tatafı bize doluşacaktı

Sancın yoksa hastaneye yatmana gerek yok bence canım yani yatsan ne yapacaklar ki bi tedavi uygulamazlar heralde bu durumda. Evde takip et bence. Enfeksiyon kaynaklı gibi geliyor bana, mide bulantın ve diğer belirtiler de üşütüp enfeksiyon kapmışsın gibi. Tahlil isteseymiş iyiymiş

Bencede enfeksiyon olabilir . Durduk yere ateş basiyor. Sonra üşüme tutuyor . Bebek çok fazla hareketli . Ve üstümde bi yorgunluk var . Yarin bi gidecem yine bakalim ne diyecek

Riskli gebelik diye dedi verilmiş ama ben akan akintiyi gösterdim bu nişan değil dedi . Belki enfeksiyondur dedi . Bilemedim işte . Bende akinti beyaz olur bu kadar koyu hiç gelmemişti
Risk neyden dolayı canım? Tahlil yapmadı mı ? Enfeksiyon mu diye . Kurumuş kan gibi miydi mesela içerde bir yerde ufak bi kanama tahriş filan olmuştur belki.

Aman çok sevindim ya doğum filan başladı sandım korktum bi. Erken daha 2 hafta daha dursa yetecek. Çok şükür sancın filanda yokmuş bi sıkıntı da yokmuş yat uzan dinlen biraz inşallah yarına bişeyin kalmaz

En güzelini yapmışsın zaten moralin bozuk bir de insanlara mı tahammül edeceksin elli tane soru soracak hepsine ayrı ayrı izah edeceksin aklında zaten kızın var en güzelini yapmışsın annene geçerek

Hahah ağlama kız kıyamam tamam tamam hadi taktik veriyim doğurda rahatla bazı kadınlar eğilip yerleri elle silermiş. Hemen ardından doğumu başlarmış. Evi süpür, sonra bi kova su ve bez al. Sonra çöm Eski usül yerleri elle sil.

Risk neyden dolayı canım? Tahlil yapmadı mı ? Enfeksiyon mu diye . Kurumuş kan gibi miydi mesela içerde bir yerde ufak bi kanama tahriş filan olmuştur belki.
Benim iki düşüğüm var . Karaciğer enzimlerim yükseliyor. Tiroid ve gebelik şekeri var .bu Gebeliğimde ikizdi teki düştü .doktor belki ondan risk almak istemedi diye düşündük . Pazar günü olduğu iÇin hemşireler konuştu.çok acil olsaydi beni birakmazlardi diye düşünüyorum . Yok cnm bi iki damla çok acik kahve rengi bişeydi . Özelden atarim eğer anliyorsan .

Amin cnm biraz nane limon içeyim karin ağrilarim başladi çünkü

Son haftalar ödem oluyor canım ondandır demek ki doğum yakın

Ahahaja aynen öyle bir şey dememi bekliyor ciddi ciddi

Benim sarı sümüksü akıntı enfeksiyon varken geliyor canım öyle bir şey olabilir mi
Galiba ya. Bir daha gelmedi ama tekrarlarsa doktora gitcem su içiyim bolca wc çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…