2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hepsini yapmadigimi mi saniyorsun bu çocuğun doğmaya niyeti yok ben diyorum size

Bencede enfeksiyon olabilir . Durduk yere ateş basiyor. Sonra üşüme tutuyor . Bebek çok fazla hareketli . Ve üstümde bi yorgunluk var . Yarin bi gidecem yine bakalim ne diyecek
Chen31 'in de dediği gibi canım keşke de bi tahlil yapsalarmış. Bana biraz fazla rahat davrandılar gibi geldi. Enfeksiyondur muhtemelen ama insan bi test tahlil yapar gitmişsin oraya kadar. Yatış yerine tahlil yapalım demelilerdi. Yarın tekrar kalkıp gidicen sırf bunu yapsınlar diye. İçini ferah tut bebekle ilgili bir durum yoktur. Enfeksiyondur o da hallolur merak etme.. Birde karnını ayaklarını sıcak tut . Kendini zorla bolca su iç. Dinlen..Allah şifa versin bizi de bilgilendirirsin sonuclar çıkınca

Bencede enfeksiyon olabilir . Durduk yere ateş basiyor. Sonra üşüme tutuyor . Bebek çok fazla hareketli . Ve üstümde bi yorgunluk var . Yarin bi gidecem yine bakalim ne diyecek
Enfenksyonsa eger o da riskli bir durum aslında neden kan idrar vs bişey almadılar?
Bende erken doğum riski var doktorumun uyardığı iki şey biri enfeksyon biri ateş. İkisi de doğumu tetikler demişti.
Siz kendiniz kontrol edin ateşinizi ölçün 38 e yaklaştıgında direk doktorunuza veya hastanenize gidin

Ben de varım ben bırak 9 ayı hayatımda en fazla 2-3 kez içmişimdir o da çok ısrar ettiklerinden dene dene diye bir kere de fal baktırcam diye içmiştim içine şekeri doldurup
Ayy bende sevmiyorum yaa. Bi de demiyolar mı içtikçe alışır seversin diyee arkadaş şekerde katsam tatlı biseyle de içsem tadını sevemiyorum ki niye zorlayım kendimi.
Ben yazında kışında çay kadınıyım uzak durun diyorum

Bende ona hayret ettim. Bu nişan değil enfeksiyon olabilir demişler, ama tahlil yapmamışlar riskli gebeymis bide. Ne saçma. Kadın oraya kadar gelmiş bi tahlil bisey yapsanız ya. Kaynağını bulsanız ya, Bu ne rahatlık. tahlil yaptırmadan göndermişler yazık yarın tekrar kalkıp gidecek mecburen.

Ayyy korkuyorum ben de ya benim için çok erken daha 32+6 Allah korusun gelmesin yatıp dinleneyim yoruldum da çok iş yaptım

Ben hamilelik boyunca da içtim kahve ya yoksa ayılamıyorum. Sezaryen olursam da iyice dibine vururum artık
Günde bir türk kahvem kesin var bi yerlere gittiysem 2’yi teklif ederlerse de yok demiyorum valla o kadar da sakınmak saçma geliyo bana. Aşırı zararlı bi şey olsa ultrasondan önce kahve için demezler

Yavvv 36+’da neden doğurmak ister bi insann dövcem sizi artık P Pembepilates
Valla beni bile pes ettirdiler sen düşün ama benim fikrim daha değişmedi cesursavascinin bebek en az 23 üne kadar gelmez diyorum. Gerçi şuan bütün tuşlara basıyor zorla çocuğu yerinden etmezse iyidir

Yavvv 36+’da neden doğurmak ister bi insann dövcem sizi artık P Pembepilates
Çünkü çok özledim korkuyorum 4 kilo olursa nasıl dogurcam diye ondan doğurmak istiyorum şuan 3500 kesin olmuştur bakiyim yarın ogrencem
Ben bile pes ettim. Ha gayret topik olarak doğurtturcaz seni inş
inşallah P Pembepilates de unutmayin
Günde bir türk kahvem kesin var bi yerlere gittiysem 2’yi teklif ederlerse de yok demiyorum valla o kadar da sakınmak saçma geliyo bana. Aşırı zararlı bi şey olsa ultrasondan önce kahve için demezler
Günlük normalde sigaraya bile izin veriyorlar belli adete ama ben içmedim.. sakinan göze çöp batar bosver her gün aynı şeyi yapmadığın sürece sıkıntı yok
Valla beni bile pes ettirdiler sen düşün ama benim fikrim daha değişmedi cesursavascinin bebek en az 23 üne kadar gelmez diyorum. Gerçi şuan bütün tuşlara basıyor zorla çocuğu yerinden etmezse iyidir
Bende kesin 23unde dogurcam çünkü en doğurmak istemediğim gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…