Hahah ağlama kız kıyamam tamam tamam hadi taktik veriyim doğurda rahatla bazı kadınlar eğilip yerleri elle silermiş. Hemen ardından doğumu başlarmış. Evi süpür, sonra bi kova su ve bez al. Sonra çöm Eski usül yerleri elle sil.
Bencede enfeksiyon olabilir . Durduk yere ateş basiyor. Sonra üşüme tutuyor . Bebek çok fazla hareketli . Ve üstümde bi yorgunluk var . Yarin bi gidecem yine bakalim ne diyecek
Chen31 'in de dediği gibi canım keşke de bi tahlil yapsalarmış. Bana biraz fazla rahat davrandılar gibi geldi. Enfeksiyondur muhtemelen ama insan bi test tahlil yapar gitmişsin oraya kadar. Yatış yerine tahlil yapalım demelilerdi. Yarın tekrar kalkıp gidicen sırf bunu yapsınlar diye. İçini ferah tut bebekle ilgili bir durum yoktur. Enfeksiyondur o da hallolur merak etme.. Birde karnını ayaklarını sıcak tut . Kendini zorla bolca su iç. Dinlen..Allah şifa versin bizi de bilgilendirirsin sonuclar çıkınca
Pilates topu al üzerinde zıp zıp yap . Merdiven in çık bolca. Bütün bunları aynı günde yap akşama da enişteye yanaş. Gene olmazsa şansını zorlama vakti değildir demek
Bencede enfeksiyon olabilir . Durduk yere ateş basiyor. Sonra üşüme tutuyor . Bebek çok fazla hareketli . Ve üstümde bi yorgunluk var . Yarin bi gidecem yine bakalim ne diyecek
Enfenksyonsa eger o da riskli bir durum aslında neden kan idrar vs bişey almadılar?
Bende erken doğum riski var doktorumun uyardığı iki şey biri enfeksyon biri ateş. İkisi de doğumu tetikler demişti.
Siz kendiniz kontrol edin ateşinizi ölçün 38 e yaklaştıgında direk doktorunuza veya hastanenize gidin
Pilates topu al üzerinde zıp zıp yap . Merdiven in çık bolca. Bütün bunları aynı günde yap akşama da enişteye yanaş. Gene olmazsa şansını zorlama vakti değildir demek
Ben de varım ben bırak 9 ayı hayatımda en fazla 2-3 kez içmişimdir o da çok ısrar ettiklerinden dene dene diye bir kere de fal baktırcam diye içmiştim içine şekeri doldurup
Ayy bende sevmiyorum yaa. Bi de demiyolar mı içtikçe alışır seversin diyee arkadaş şekerde katsam tatlı biseyle de içsem tadını sevemiyorum ki niye zorlayım kendimi.
Ben yazında kışında çay kadınıyım uzak durun diyorum
Enfenksyonsa eger o da riskli bir durum aslında neden kan idrar vs bişey almadılar?
Bende erken doğum riski var doktorumun uyardığı iki şey biri enfeksyon biri ateş. İkisi de doğumu tetikler demişti.
Siz kendiniz kontrol edin ateşinizi ölçün 38 e yaklaştıgında direk doktorunuza veya hastanenize gidin
Bende ona hayret ettim. Bu nişan değil enfeksiyon olabilir demişler, ama tahlil yapmamışlar riskli gebeymis bide. Ne saçma. Kadın oraya kadar gelmiş bi tahlil bisey yapsanız ya. Kaynağını bulsanız ya, Bu ne rahatlık. tahlil yaptırmadan göndermişler yazık yarın tekrar kalkıp gidecek mecburen.
Canım benim ilkinde kanlı değil sarı sümüksü geldi akıntı doğum nişanıymış. Bunda 4-5 gün önce geldi yine bi tık daha beyaz sümüksü uzayan akıntı. Yine nişan sandım gittim rahim ağzı kapalı açıklık yok sancı yok hiç bişey yok. 4-5 gündür hala arada geliyor
Günde bir türk kahvem kesin var bi yerlere gittiysem 2’yi teklif ederlerse de yok demiyorum valla o kadar da sakınmak saçma geliyo bana. Aşırı zararlı bi şey olsa ultrasondan önce kahve için demezler
Valla beni bile pes ettirdiler sen düşün ama benim fikrim daha değişmedi cesursavascinin bebek en az 23 üne kadar gelmez diyorum. Gerçi şuan bütün tuşlara basıyor zorla çocuğu yerinden etmezse iyidir
Valla beni bile pes ettirdiler sen düşün ama benim fikrim daha değişmedi cesursavascinin bebek en az 23 üne kadar gelmez diyorum. Gerçi şuan bütün tuşlara basıyor zorla çocuğu yerinden etmezse iyidir
Bu gece kocam da kocam yurtdışına gidiyo cumaya kadar yok ayy doğurmam dimi ona belli etmiyom da aşırı gerildim karnı burnunda karısı varken gönderen iş yerine de püüüü
Günde bir türk kahvem kesin var bi yerlere gittiysem 2’yi teklif ederlerse de yok demiyorum valla o kadar da sakınmak saçma geliyo bana. Aşırı zararlı bi şey olsa ultrasondan önce kahve için demezler
Günlük normalde sigaraya bile izin veriyorlar belli adete ama ben içmedim.. sakinan göze çöp batar bosver her gün aynı şeyi yapmadığın sürece sıkıntı yok