Allah seni napsın emiii tacınla birlikte bebegine kavuştursun plesenta hiçde çekici degilLohusa tacım hala gelmedi bu gidişle plasentayı kafama taç yapacağım
Canım stresten tansiyonun şekerin düşmüş olabilir şekerli su yap iç serum gibi gelir. Dün bende de oldu ateş basması sonra çarpıntı baş dönmesi geçti. Çok abartı bulanır kusarsan git tekrarKizlar nst ye bağladilar sanci yok bebek hareketleri iyiydi . Doktor yatiş verdi biz kalmadik . Daha çok strese girerim diye . Akintim lekelenme gibi değildi çok acik kahverengiydi . Enfeksiyon olabilir dedi evde takip ediyorum şuan . Daha çok erken 35+2 deyim. Acayip mide bulantim var niye bilmiyorum . Acaba geri hastaneye mi gitsem . Hiç sanci Mancini yok ama sadece ateş basmasi mide bulantisi var .
Karaciger enzimlerin yükseldiyse mide bulantısı yapar canım doguma yakın yükseliyor benimde yğkselmeye başladı galiba mide bulantı. Oluyor aradaBenim iki düşüğüm var . Karaciğer enzimlerim yükseliyor. Tiroid ve gebelik şekeri var .bu Gebeliğimde ikizdi teki düştü .doktor belki ondan risk almak istemedi diye düşündük . Pazar günü olduğu iÇin hemşireler konuştu.çok acil olsaydi beni birakmazlardi diye düşünüyorum . Yok cnm bi iki damla çok acik kahve rengi bişeydi . Özelden atarim eğer anliyorsan .
Ahahah niye kızz çocuk bayramında doğmuş olurÇünkü çok özledimkorkuyorum 4 kilo olursa nasıl dogurcam diye ondan doğurmak istiyorum şuan 3500 kesin olmuştur bakiyim yarın ogrencem
inşallah @sulti tutti de unutmayin
Günlük normalde sigaraya bile izin veriyorlar belli adete ama ben içmedim.. sakinan göze çöp batar bosver her gün aynı şeyi yapmadığın sürece sıkıntı yok
Bende kesin 23unde dogurcam çünkü en doğurmak istemediğim gun
Ayy sormaBi de 40’ı görmüş gibi çocuğun gelesi yok demez mi
Herkes için özel olan bir günde doğmasını istemiyorumAhahah niye kızz çocuk bayramında doğmuş olur
Memnun etmemem lazimAyy sormaama o kendi için korkuyo tosun 4 kilo olursa nasıl çıkartacam içimden diye belli ki tosun yerinden memnun
Böyle diyorsun ya kesin 23 nisana denk gelecek adaddaafsfHerkes için özel olan bir günde doğmasını istemiyorumbizim bütün sülale özel günlerde doğmuş kötü bence bi 23 nisan boştu onu da ben tutturmak istemiyorum
Memnun etmemem lazim
İşte bu yorum benÇünkü çok özledimkorkuyorum 4 kilo olursa nasıl dogurcam diye ondan doğurmak istiyorum şuan 3500 kesin olmuştur bakiyim yarın ogrencem
Canım alttan açıklık var mı yok mu diye de mi bakmadılar ?Kizlar nst ye bağladilar sanci yok bebek hareketleri iyiydi . Doktor yatiş verdi biz kalmadik . Daha çok strese girerim diye . Akintim lekelenme gibi değildi çok acik kahverengiydi . Enfeksiyon olabilir dedi evde takip ediyorum şuan . Daha çok erken 35+2 deyim. Acayip mide bulantim var niye bilmiyorum . Acaba geri hastaneye mi gitsem . Hiç sanci Mancini yok ama sadece ateş basmasi mide bulantisi var .
Ay şimdi anladım tamamÇünkü çok özledimkorkuyorum 4 kilo olursa nasıl dogurcam diye ondan doğurmak istiyorum şuan 3500 kesin olmuştur bakiyim yarın ogrencem
inşallah @sulti tutti de unutmayin
Günlük normalde sigaraya bile izin veriyorlar belli adete ama ben içmedim.. sakinan göze çöp batar bosver her gün aynı şeyi yapmadığın sürece sıkıntı yok
Bende kesin 23unde dogurcam çünkü en doğurmak istemediğim gun
Öyleymiş hak verdimAyy sormaama o kendi için korkuyo tosun 4 kilo olursa nasıl çıkartacam içimden diye belli ki tosun yerinden memnun
Meribaaa hoşgeldin herkese yerimiz var salonumuz klimalıdır ajsjdjAllah'ım böyle önceden kaynaşılmış ortamlara girerken hala küçük çocuk gibi selam vermeye çekiniyorum.bide önceden kıyıdan köşeden selam verdim mı onu da hatırlamıyorum. Neyse selam hepinize Miniş anneler
İşte bu yorum bendün kilosunu öğrendikten sonra merdiven inip çıkıyorum akşam perine yaptım doktorum başla demediği halde şimdi sen yazmışsın adaçayı ananas aldım onlara da başlıyorum ayyy hurmada alayımm bu çocuğun daha da kilo almadan doğurmam lazım
İnanmıyorum vay anasını içki muhabbetine çok şaşırdım ben kullanmayı sevmediğim için bi sigarada sıkıntı yaşamıştım şuan yanımda biri içse kaçıyorumAy şimdi anladım tamambeni de korkuttun bak haftaya cumartesi randevum taaa 36+0’da acaba benimki kaç kilo çıkıcak ben de başlıyormuşum senin gibi doğsun demelere
Tabi canım strese giriyosan günde 2-4 taneye izin veren doktorlar var hatta benim arkadaşımın doktoru arada bir yüksek alkollü olmayan içkilere bile izin veriyordu bi kadeh şarap bi kadeh şampanya vs gibi
Öyleymiş hak verdim
Yaaa çok sevinirim bende oy vermiştim tee ne zaman önce diyorum acaba beni niye eklemediler tabloyaMeribaaa hoşgeldin herkese yerimiz var salonumuz klimalıdır ajsjdjgulumsebebek bilgilerini tabloya ekleyebilir istersen etiketlersin onu
Merhaba bayramdan önce gittiğimiz de 32. Haftamda 2 kilo 200 gramdı ama doktorumuz boyuna bakmıyor toplu olduğu için net belli olmaz diyor. Bakalım boyu babasına çekerse uzun olur
Kirli poşeti lazım oldu canım, bebişin eldiveni düştü şapkası düştü falan onları kucuk çöp poşeti almıştım ona koydum. Odada sürekli çöp poşeti değiştirme durumları vardı o yüzden bebek bezini de banyodaki çöpe attık. Depend iki tane kullandım 3.ye gerek kalmadı 2. Dolmamisti bile hastaneden çıkarken külot+ped şeklinde çıktım külot koymuştum 3-4 tane 1 tanesini çıkarken kullandımgolden-snitch canım hastane çantana iç çamaşırı koydun mu lazım oldu mu birde bez için kirli poşeti koydun mu canım
Ben başka bir şehirden geliyorum yaşadığımız yerde doğum yapabileceğim bir hastane yok malesef o yüzden benim takibimi başka bir doktor yapıyor. Ben Batmana sadece doğum için geleceğim Kemal beyi çok öneren olunca ona bir kere muayeneye geldim memnun kaldım baya detaylı inceledi olabildiğince ondan onda doğum yapmaya karar vermiştim. Umarım doğumda da memnun kalırım doğuma kadar 1-2 kere muayeneye gene gideceğim zaten kendisineKemal hoca çok eski bi doktor ama artik yaşlanmiş .çok rahat davraniyor
3 tane kullandım birini annem yanlış giydirmis giyemedim yirttikTeşekkür ederim canımdependden sadece 1 tane kullandın o halde
Heh şöylee
Abovv ciddi ciddi kendini doğurtmak istiyosundaha zamanı var ben sana söyliyim kendini yorma boşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?