2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım stresten tansiyonun şekerin düşmüş olabilir şekerli su yap iç serum gibi gelir. Dün bende de oldu ateş basması sonra çarpıntı baş dönmesi geçti. Çok abartı bulanır kusarsan git tekrar

Karaciger enzimlerin yükseldiyse mide bulantısı yapar canım doguma yakın yükseliyor benimde yğkselmeye başladı galiba mide bulantı. Oluyor arada

Ahahah niye kızz çocuk bayramında doğmuş olur

Ahahah niye kızz çocuk bayramında doğmuş olur
Herkes için özel olan bir günde doğmasını istemiyorum bizim bütün sülale özel günlerde doğmuş kötü bence bi 23 nisan boştu onu da ben tutturmak istemiyorum

Ayy sorma ama o kendi için korkuyo tosun 4 kilo olursa nasıl çıkartacam içimden diye belli ki tosun yerinden memnun
Memnun etmemem lazim

Herkes için özel olan bir günde doğmasını istemiyorum bizim bütün sülale özel günlerde doğmuş kötü bence bi 23 nisan boştu onu da ben tutturmak istemiyorum

Memnun etmemem lazim
Böyle diyorsun ya kesin 23 nisana denk gelecek adaddaafsf
Yerim ben onu akıllı çocuk tabi biliyor işini, erken daha niye geleyim ki diyor

Çünkü çok özledim korkuyorum 4 kilo olursa nasıl dogurcam diye ondan doğurmak istiyorum şuan 3500 kesin olmuştur bakiyim yarın ogrencem
İşte bu yorum ben dün kilosunu öğrendikten sonra merdiven inip çıkıyorum akşam perine yaptım doktorum başla demediği halde şimdi sen yazmışsın adaçayı ananas aldım onlara da başlıyorum ayyy hurmada alayımm bu çocuğun daha da kilo almadan doğurmam lazım

Canım alttan açıklık var mı yok mu diye de mi bakmadılar ?

Ay şimdi anladım tamam beni de korkuttun bak haftaya cumartesi randevum taaa 36+0’da acaba benimki kaç kilo çıkıcak ben de başlıyormuşum senin gibi doğsun demelere
Tabi canım strese giriyosan günde 2-4 taneye izin veren doktorlar var hatta benim arkadaşımın doktoru arada bir yüksek alkollü olmayan içkilere bile izin veriyordu bi kadeh şarap bi kadeh şampanya vs gibi
Ayy sorma ama o kendi için korkuyo tosun 4 kilo olursa nasıl çıkartacam içimden diye belli ki tosun yerinden memnun
Öyleymiş hak verdim

Meribaaa hoşgeldin herkese yerimiz var salonumuz klimalıdır ajsjdj gulumsebebek bilgilerini tabloya ekleyebilir istersen etiketlersin onu

genc-anne bak benim kafadan biri daha canım boyu kilosu kaç olmuş

İnanmıyorum vay anasını içki muhabbetine çok şaşırdım ben kullanmayı sevmediğim için bi sigarada sıkıntı yaşamıştım şuan yanımda biri içse kaçıyorum en son kaç kiloydu
Kız boşuna doğurmak için cabalamiyorum mecbur yoksa çıkışı kötü olacak

Meribaaa hoşgeldin herkese yerimiz var salonumuz klimalıdır ajsjdj gulumsebebek bilgilerini tabloya ekleyebilir istersen etiketlersin onu
Yaaa çok sevinirim bende oy vermiştim tee ne zaman önce diyorum acaba beni niye eklemediler tabloya @gulumsebebek merhaba benide tabloya ekleyebilir misiniz.
genc-anne bak benim kafadan biri daha canım boyu kilosu kaç olmuş
Merhaba bayramdan önce gittiğimiz de 32. Haftamda 2 kilo 200 gramdı ama doktorumuz boyuna bakmıyor toplu olduğu için net belli olmaz diyor. Bakalım boyu babasına çekerse uzun olur

golden-snitch canım hastane çantana iç çamaşırı koydun mu lazım oldu mu birde bez için kirli poşeti koydun mu canım
Kirli poşeti lazım oldu canım, bebişin eldiveni düştü şapkası düştü falan onları kucuk çöp poşeti almıştım ona koydum. Odada sürekli çöp poşeti değiştirme durumları vardı o yüzden bebek bezini de banyodaki çöpe attık. Depend iki tane kullandım 3.ye gerek kalmadı 2. Dolmamisti bile hastaneden çıkarken külot+ped şeklinde çıktım külot koymuştum 3-4 tane 1 tanesini çıkarken kullandım

Kemal hoca çok eski bi doktor ama artik yaşlanmiş .çok rahat davraniyor
Ben başka bir şehirden geliyorum yaşadığımız yerde doğum yapabileceğim bir hastane yok malesef o yüzden benim takibimi başka bir doktor yapıyor. Ben Batmana sadece doğum için geleceğim Kemal beyi çok öneren olunca ona bir kere muayeneye geldim memnun kaldım baya detaylı inceledi olabildiğince ondan onda doğum yapmaya karar vermiştim. Umarım doğumda da memnun kalırım doğuma kadar 1-2 kere muayeneye gene gideceğim zaten kendisine

Teşekkür ederim canım dependden sadece 1 tane kullandın o halde

Heh şöylee

Abovv ciddi ciddi kendini doğurtmak istiyosun daha zamanı var ben sana söyliyim kendini yorma boşa
3 tane kullandım birini annem yanlış giydirmis giyemedim yirttik ikincisini kullandım duşa girdikten sonra da 3.yu taktım ama 3.ye çok gelmeyince gece pedine geçtim. Hastaneye ilk gittiğimde orada suyum geliyor diye bı tane taktı ebe, ameliyattan çıkarken de takmıştı. Depend goturmesem hastane de verirdi yine düşünüyorum bu arada onlarda da var çünkü bebek bezi gibi kenarlardan cirtli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…