Kızlar şimdi aklıma bir şey takıldı ben yarın çatı muayenesine gircem ya elbise giymeyi düşünüyordum beni nstye sokarlarsa bu sefer altımda sadece iç çamaşırı.3 kişi aynı odada öyle kalakalcam şimdi ne yapıyım ben akıl verin nolur
Elbisen eğer çok kısa değilse altına şort giyebilirsin yok kısaysa eğer çantanıza bir şort atın bence. Baktın ikiside olmuyor altınıza en seksi iç çamaşırını giyin madem görünecek en güzel şekilde görünsün
En güzelini yapmışsın zaten moralin bozuk bir de insanlara mı tahammül edeceksin elli tane soru soracak hepsine ayrı ayrı izah edeceksin aklında zaten kızın var en güzelini yapmışsın annene geçerek
Aynen canım kimseyi çekemiyor insan eşimin akrabaları dengesiz bana iyilik yapıyor gibi başın sağ olsun dedi biri annem tartışıp hastaneden kovdu.. dün gerçekten söylenecek en son şeydi çok zoruma gitti
Kızlar şimdi aklıma bir şey takıldı ben yarın çatı muayenesine gircem ya elbise giymeyi düşünüyordum beni nstye sokarlarsa bu sefer altımda sadece iç çamaşırı.3 kişi aynı odada öyle kalakalcam şimdi ne yapıyım ben akıl verin nolur
Kirli poşeti lazım oldu canım, bebişin eldiveni düştü şapkası düştü falan onları kucuk çöp poşeti almıştım ona koydum. Odada sürekli çöp poşeti değiştirme durumları vardı o yüzden bebek bezini de banyodaki çöpe attık. Depend iki tane kullandım 3.ye gerek kalmadı 2. Dolmamisti bile hastaneden çıkarken külot+ped şeklinde çıktım külot koymuştum 3-4 tane 1 tanesini çıkarken kullandım
Elbisen eğer çok kısa değilse altına şort giyebilirsin yok kısaysa eğer çantanıza bir şort atın bence. Baktın ikiside olmuyor altınıza en seksi iç çamaşırını giyin madem görünecek en güzel şekilde görünsün
allah seni napmasin öyle değil böyle nstye girilir diyip şov yapma fikri çık aklimdan
Elbisem uzun dizimin altında evet şort ihtimalini hiç düşünmemiştim olmadı öyle yaparim
3 tane kullandım birini annem yanlış giydirmis giyemedim yirttik ikincisini kullandım duşa girdikten sonra da 3.yu taktım ama 3.ye çok gelmeyince gece pedine geçtim. Hastaneye ilk gittiğimde orada suyum geliyor diye bı tane taktı ebe, ameliyattan çıkarken de takmıştı. Depend goturmesem hastane de verirdi yine düşünüyorum bu arada onlarda da var çünkü bebek bezi gibi kenarlardan cirtli
Anladım kuzum benimki devlette olacak ya onlar vermezler. Bir de previa olduğu için nolur nolmaz kanama fazla olabilir diye aldım ben dependi . Normal sezaryan de çok kanama olmuyor demişti arkadaşım sende de öyle olmuş demekki doğruymuş.
Ayy bende sevmiyorum yaa. Bi de demiyolar mı içtikçe alışır seversin diyee arkadaş şekerde katsam tatlı biseyle de içsem tadını sevemiyorum ki niye zorlayım kendimi.
Ben yazında kışında çay kadınıyım uzak durun diyorum
Anladım kuzum benimki devlette olacak ya onlar vermezler. Bir de previa olduğu için nolur nolmaz kanama fazla olabilir diye aldım ben dependi . Normal sezaryan de çok kanama olmuyor demişti arkadaşım sende de öyle olmuş demekki doğruymuş.
Bana da öyle olacakmış gibi geliyor nedenseee ben de işte hergün ayna karşısında karnıma bakıyorum karnım ne kadar kücük bebek nerde nasıl sığdı daha minicik falan diyorum işte küçüğüm içerde kalabildiği kadar kalsın
Pantolon da giysen zaten doktor dış tarafa geçiyor sen hazırlanıyorsun öyle geliyor her halükarda açacaksın üzerine örtü örtecekler nstde 3 kişi 20 dakika beklemek o halde daha kötü bence
Pantolon da giysen zaten doktor dış tarafa geçiyor sen hazırlanıyorsun öyle geliyor her halükarda açacaksın üzerine örtü örtecekler nstde 3 kişi 20 dakika beklemek o halde daha kötü bence
Bana da öyle olacakmış gibi geliyor nedenseee ben de işte hergün ayna karşısında karnıma bakıyorum karnım ne kadar kücük bebek nerde nasıl sığdı daha minicik falan diyorum işte küçüğüm içerde kalabildiği kadar kalsın
Valla sorma Hiç bir zaman anlamicam eve gelen olur , kahve içmek ister falan diye aylar önce bi paket alıp eve bırakmıştım. Paketi hala kapalıydı. Bayrama misafir geldi çay yerine kahve isteyince o paketi daha yeni açtım