2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Elbisen eğer çok kısa değilse altına şort giyebilirsin yok kısaysa eğer çantanıza bir şort atın bence. Baktın ikiside olmuyor altınıza en seksi iç çamaşırını giyin madem görünecek en güzel şekilde görünsün

En güzelini yapmışsın zaten moralin bozuk bir de insanlara mı tahammül edeceksin elli tane soru soracak hepsine ayrı ayrı izah edeceksin aklında zaten kızın var en güzelini yapmışsın annene geçerek
Aynen canım kimseyi çekemiyor insan eşimin akrabaları dengesiz bana iyilik yapıyor gibi başın sağ olsun dedi biri annem tartışıp hastaneden kovdu.. dün gerçekten söylenecek en son şeydi çok zoruma gitti

Nst ihtimaline karşı elbise giyme canım bende elbise giyecektim dedim neyse tayt giyim nolur nolmaz zaten sen hazırlanırsın doktorun öyle girer içeri

Odalar küçük mü nasıl sence rahat mı canım merak ettim

allah seni napmasin öyle değil böyle nstye girilir diyip şov yapma fikri çık aklimdan
Elbisem uzun dizimin altında evet şort ihtimalini hiç düşünmemiştim olmadı öyle yaparim

Anladım kuzum benimki devlette olacak ya onlar vermezler. Bir de previa olduğu için nolur nolmaz kanama fazla olabilir diye aldım ben dependi . Normal sezaryan de çok kanama olmuyor demişti arkadaşım sende de öyle olmuş demekki doğruymuş.

Aynı ben de öyle ne kadar şeker katarsan kat tadı kötü bilmiyorum insanlar nasıl sevip içiyor

Evet canım dogru bende de kanama olmamıştı çok üzerimi giydirdiler direk ped kullandım 3 günde kesildi zaten. İç çamaşırı iki tane yeterli
Oluyor

Senin dogurcam dogurcam diyen bas belalarin artacak gibi hissediyorum
Bana da öyle olacakmış gibi geliyor nedenseee ben de işte hergün ayna karşısında karnıma bakıyorum karnım ne kadar kücük bebek nerde nasıl sığdı daha minicik falan diyorum işte küçüğüm içerde kalabildiği kadar kalsın

Pantolon da giysen zaten doktor dış tarafa geçiyor sen hazırlanıyorsun öyle geliyor her halükarda açacaksın üzerine örtü örtecekler nstde 3 kişi 20 dakika beklemek o halde daha kötü bence

Pantolon da giysen zaten doktor dış tarafa geçiyor sen hazırlanıyorsun öyle geliyor her halükarda açacaksın üzerine örtü örtecekler nstde 3 kişi 20 dakika beklemek o halde daha kötü bence
Bencede çok haklısınız hayal ettimde tövbe tövbe kotu bi duygu ahahahha
Amin inşallah annesi

Benim regl de çok kanamaz, kürtajda da kanama çok olmadı o yüzden aşırı kanamaz diye düşünmüştüm öyle de oldu

Aynı ben de öyle ne kadar şeker katarsan kat tadı kötü bilmiyorum insanlar nasıl sevip içiyor
Valla sorma Hiç bir zaman anlamicam eve gelen olur , kahve içmek ister falan diye aylar önce bi paket alıp eve bırakmıştım. Paketi hala kapalıydı. Bayrama misafir geldi çay yerine kahve isteyince o paketi daha yeni açtım

Evet canım dogru bende de kanama olmamıştı çok üzerimi giydirdiler direk ped kullandım 3 günde kesildi zaten. İç çamaşırı iki tane yeterli
Oluyor
Sende daha da az olmuş direk pedle başlamışsın dependi kullanıcam ama yine de iki tane iç çamaşır koydum valize nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…