2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kaç haftalıksın? Ben çantamıf falan hazır ettim ne olur ne olmaz diye. Ağrım yok ama karnım çok sert
35+4 dün kontrole gitmiştik başı aşağıdaydı zaten bir kaç gündür çok baskı var bel ağrısından yürüyemiyorum bakalım 38 i görmek istiyorum ama bizim kız sabırsız gibi de :)

35+4 dün kontrole gitmiştik başı aşağıdaydı zaten bir kaç gündür çok baskı var bel ağrısından yürüyemiyorum bakalım 38 i görmek istiyorum ama bizim kız sabırsız gibi de :)
Sen yine de hazırda bekle haftan iyi. Tabi belli de olmuyor 1 haftayı bulan da var hiç olmayan da sadece akıntıdan yola çıkamayız. Ama inşallah acele etmezler

Ben hep elbise giyindim Nst de örtü örttü üzerime.

Doğurmak isteyen perilerim gitti temizlik perilerim geldi salonun perdelerini yıkadım koltuklarını sildim duvarlarını sildim halıyı da sildim en son yerlerini de elimle sildim benim için salon tamamen tertemiz olmuştur yarın aynı işlemleri yatak odasına yapacağım inşallah temizlik perileri tekrar uğrar amin

Yavvv 36+’da neden doğurmak ister bi insann dövcem sizi artık P Pembepilates
Kız bende onu merak ediyorum yazdılar da ben mi atladım görmedim acaba diye bidaha soracaktım sanırsın 39-40 oldular çocuk gelmek bilmiyor gibi bi hava ne kız aceleniz az sakin olun

Bu çatı muayenesi korkutuyo beni zor mu acaba
Acıtan bir şey değil aslında ama rahatsız edici, ben huyluyumdur bir yerlerime dokunulmasından hoşlanmam, hele de genital bölgeye hiç dokundurmam normalde ama şimdi el mecbur
Okurken ben doğurdum ben sadece yürüyüş yapınca bile resmen vajinamdan çıkacak gibi oluyor. Doktor da 20 dkyı geçirme yürüyüşte dedi bir de bunları yapsam ohoo
Senin 37 tamamlanmış mıydı sulticim?

Dogumdan hemen once annelere bi güc enerji geliyormus..seninkiside o mu acep

Sen yine de hazırda bekle haftan iyi. Tabi belli de olmuyor 1 haftayı bulan da var hiç olmayan da sadece akıntıdan yola çıkamayız. Ama inşallah acele etmezler
Evet her an bekleme moduna geçtik artık bakalım hayırlısı sağlık sıhhatle alalım kucaklarımıza inşallah

Bende hiç hoşlanmıyorum zaten o çatala oturmak bile huzursuz ediyo insanı ama mecbur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…