Kızlar sabah suyumun ani gelmesi ile acil sezeryana alındım 36+5 de doğdu bebeğim 2600 gr 49 cm progesteron kullanıyordum 36 da bıraktım 5 gün sonra geldi erken doğum riskim vardı çok üzüldüm çok küçük doğdu sütümde damla damla geliyor mama verdirdim emzirme hemşiresine zorla
Kızlar sabah suyumun ani gelmesi ile acil sezeryana alındım 36+5 de doğdu bebeğim 2600 gr 49 cm progesteron kullanıyordum 36 da bıraktım 5 gün sonra geldi erken doğum riskim vardı çok üzüldüm çok küçük doğdu sütümde damla damla geliyor mama verdirdim emzirme hemşiresine zorla
Kızlar bugün temizlik yaptık ağır iş yapmadım ama yoruldum belim kopuyor resmen bacağıma vurdu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum deli oldum kaç saattir
Yeni anneler ve tecrubeli anneler bebekle ilgili sorulara gecebiliriz artikbebek hemsiresi bana her defasinda son verdigin memeyi 5 dakika diger memeyi de birakana kadar emzir dedi. Ondan anladigim ve diger gruplardan gördüğüm kadariyla en azindan bi yarim saat emmesi lazım mutlaka iki saatte bir ama benim bebegim bazen birkac dakika emip birakiyor ne yapsam da emmiyor. Boyle yaptiginda iki saatte beklemiyorum emzirmek icin ama ne yapacagimi da bilmiyorum her bebek iki memeyi de guzelce emip birakiyor mu yoksa boyle olmasi sorun olmaz mi?
Kızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi
Kızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi