2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım sanki sana cevap vermiştim diye hatırlıyorum ama kesin olarak emin değilim çünkü lekelenme yaşayan çok kişi var. Ben de yaşıyorum. Elimden geldikçe cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum. Kızlarında gözünden kaçmış olabilir. İlk lekelendiğim gün adet ağrısı gibi olmuştu sonrasında olmamıştı ağrım. Progestan verdiler bana. Sana da verirler muhtemelen . Rengi kahverengiyse korkma hiç için rahat olsun

Az kaldı canım inşallah düzelir geçer, bu şekilde ilerleme şansı vardır belki? Yani illa zarar verecek diye bişey yoktur belki?

golden-snitch melegim can kızlar Progestanı vajinadan alıyorum ama içeri çok itemiyor muyum acaba. İlacın yarısı duruyo yarısı akmış halde geri çıktı. Normal mi bu. Korkuyorum içeri iterken acaba ondan mı böyle oluyor biraz daha mı itmeliyim?

Az kaldı canım inşallah düzelir geçer, bu şekilde ilerleme şansı vardır belki? Yani illa zarar verecek diye bişey yoktur belki?
Bilmiyorum canım ya inşallah güzel haberler alırım. Bir yandan grip oldum hastayım bir yandan kanama alanı derken iyice depresif bir moda girdim. Ağlayıp duruyorum zaten hormonlar da etkiliyor.
Oğlum en büyük destekçim, o da seninki gibi kardeşi olsun diye senelerdir dua ediyor ben de dedim ki kendime iyi bakarsam belki karnımda bebek oluşabilir o günden beri çok heyecanlı. Bana meyveler soyuyor limonlar sıkıyor iyileşeyim diye iyi ki var minnaklarımız

O kadar uzak olurlar mı ki birbirlerine hiç bilemedim ama doktor bi şey söylemedi ya melegim can uzmanım şu işe de bir el atar mısın yukardaki koyuluk nedir sence
Kuzum bende gördüm ama kanama alanı mı diye düşündüm doktor bişe dememiş kesede degildir olsa söylerdi orası vajinaya çok yakın. Ultrasonun kendi siyahlıgıdır bence

Erimeden mi akıyor canım anlamadım. Benimde gece kattıgım öylene dogru akmaya başlıyor akar yani kuzum. Zaten öglen kattıgım anca 1 saat yattogım için eriyip hemen akmaya başlıyor bazen de pütürlü oluyor akıntı

Canım benim de çıkıyor özellikle çok hareket edersem falan akıyor, ben de başta zorlaniyordum ama şimdi içeride zaten progestan olduğu için mi bilmiyorum daha kolay yerlestirebiliyorum daha kolay gidiyor gibi, ittirebilidigim yere kadar ittiriyorum

Kuzum bende gördüm ama kanama alanı mı diye düşündüm doktor bişe dememiş kesede degildir olsa söylerdi orası vajinaya çok yakın. Ultrasonun kendi siyahlıgıdır bence
Dimi dimi ben de öyle düşünüyorum bebeğim çünkü hiçbir şekilde kanama alanı yok dedi bu kocaman şeyi görmemiş olma ihtimali yoktur

Ayy dogru bu defa hadi ne zaman gelecek diye tutturmasin
Maşallah ya benim hayatimda bu aralar her swy ust uste geldi
Gecen sne eylülden beri basima gelmeyen kalmadi
Eylulde ucretsiz iznim bitmisti ise basladim evimden 90 km gidip gelmek zorunda kaldim cok uzaga görevlendirdiler
Tam alistim dedim enfeksiyondan hastanede yattim kasım gibi
Ocak ayında eve yakin bir yere verdiler bu sefer deprem oldu
Depremden sonra toparlanmak da kolay olmadi ailece
Boyle olmuyor bari tayin isteyelim dedik trakyaya cikti ev tuttuk tam tasinacagimiz gun evi su basti
Biraz da o yuzden korkuyorum acikcasi artik guzel seyler yasamak istiyorum

Sürekli tuvalete cıkma isteğiniz var mı kızlar ben 1 bardak içsem 1 litre gidiyo sanki anlayamadım bulantım hiç başlamadı benim böyle gitse iyi olur

Sürekli tuvalete cıkma isteğiniz var mı kızlar ben 1 bardak içsem 1 litre gidiyo sanki anlayamadım bulantım hiç başlamadı benim böyle gitse iyi olur
Benim var evet bi anda geliyor bi de
Son haftalarda olmuyor muydu ya ilk hamileligimde ilk zamanlar hic tuvalet problemi yasamamistim

Benim var evet bi anda geliyor bi de
Son haftalarda olmuyor muydu ya ilk hamileligimde ilk zamanlar hic tuvalet problemi yasamamistim
Aslında hamilelik belirtilerinde sık idrara cıkma da var demekki normal canım bende o an hemen gitmem gerekiyo zor yetişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…