2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aminnn inşallah hepimize nasip etsin kuzum sen ne zaman gideceksin yaa daha duyamamıştın dimi ne kadarlık oldunuz bizimki 6+1
Yok bebeğim daha gitmedim doktora duymadım 7 haftalık oldu bizimkisi de tam bugün ama başladı öğürmeler kokular sende durum ne başladı mı mide bulantıları tiksinmeler. Dün adama parfümün çok kötü kokuyor sıkma bunu dedim aşkım senin aldığın parfüm çok seviyordun kokusunu diyor kokular değişti resmen sabah çocuklara yumurta soyamadım

Ayy Salı günü gelmek bilmedi kuzum gelsin artık da gidip bende miniğimin kalbini duyayım kese yorumu yap bana da erkek dedin ama bakalım Salı gittiğimizde ne olucak
Kız 8. Haftaya girdik daha kalp atışı dinleyemedik ben gördüm ama dinletmedi. Bende perşembe gidecem inşallah. Kuzum senin keseye göre yorum yapmadım yolk kesesi solda idi bebekde orda oluşacagını düşündüm ondan erkek dedim bakalım net görelim artık minnoşları

Ama bu haftalrda yer degiltirebiliyor canım bilgin olsun sadece şuan ki konumuna göre erkek gibi sanki plesentası sagda oluşmuş gibi yogun beyazlık sag tarafta kıza da dönebilir
Ayy çok heyecanlı kesin bir şey söyleyemediğine göre benim heyecanım bayaaa bir devam edecek sağlıkla gelsin de aman

Artık bir sonrakinde gidişinde duyacaksın inşallah kuzum benim ufak ufak bulantılarım başladı öyle öğürme kusma falan henüz yok ama midemde var yani bi şeyler rahatsız ediyor her an ağzıma gelecekmiş gibi. Bi yandan kussam rahatlar mıyım diyorum bi yandan korkuyorum

Salı günü gidicem kuzum nasipse 2 hafta sonra gel demişti 7+3 olucam o zamana
Ohooo kesin duyarsın bak bugün idrara sıkışık gitmediğim için karından göremedi vajinale döndü keseyi bile göremiyorum şu an dedi. 5+0’da sıkışık gitmiştim karından direkt görmüştü. Mutlaka sıkışık gidin randevularınıza şimdilik

Size bir tavsiye ile geldim hayat kurtarıcı alın bana dua edersiniz sonra burun aspiratörü. Elektrik süpürgesine takıyorsunuz ucunu çok güzel temizliyor burnu. Süpürge diyince korkmayın öyle vakumlamıyor mukusları harika çekiyor. Yorumlarına bakın gerçekten çok iyi bişe

Eklentiler

• IMG_9320.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 32
Bizim burda kreşler 3 yas alti almiyor
Calisiyorum da evde olsam hic problem degil 5 tane de bakarim
ay neyse içimi daraltmicam bulunur bi caresi

Ayy evet ya 8 haftaya girdik çok şükür dinlenemedim daha meraktan çatlıcam artık herşey yolunda ama eminim içim rahat en azından çünkü bugün bulantılarım tiksinmeliyim başladı Salı günü gelsin hemennnnn

Ayy ben kusmaktan korkuyorum bide ona rağmen sabah öğür öğüt çıksın bari rahatlayım diyorum bişey de çıkmıyor boş öğürme

Ay kız ben sıkışık gidemem bastırdığı an işerim çok su içiyorum çok tuvalete çıkıyorum

Canım çok sağol ya korkuyorum bebiş düşer diye ilk bebegim olacak sadece belim ve kasigim ağrıyor hep yatmak istiyorum çok garip bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…