Kızlar hep kvlerden filan konuşmuşsunuz. Bende sizin aksinize birileri gelip çocukları kucağımdan alsada biraz nefes alsam diye düşünüyorum. Bir tek annem gelip gidiyor onun haricinde kimse yok kv görümce filan kp başında başkada doğurduğumu pek bilen de yok zaten. Kp hastanede değil evde taburcu oldu. İkisi bir başında adam da iyi maşallah yakında oturuyoruz ama gelip bi dolaşan bi saat uğrayan yok. İki gün sonra çocuk palazlanıp ele gelince kv ben geleyim çocuklara bakayım sen işlerini yap der
hayır aramıyoda pek. En son geçen bi aradı işte onda da sütün mü yaramıyor dedi kapattı
yorgunluktan sütüm azalıyor akşam 5 e kadar annem duruyor o gidiyor 8bucuk 9 da eşim geliyor işte bi şekil götürüyoruz. Bugün annem de gelmicek tekim eşimde sıkıntıya girdi çocuklar durmuyor napcan diye. Bakıcı ayarlamıştık oda yan çizdi başka güvenilir kimi bulcam bilmiyorum. Kızım aşırı bana düşkün olmaya başladı yeni yeni huylar çıkarıyor asla bensiz yatmıyor. Paçamdan ayrılmıyor. Annemi alacak diye mi düşünüyor nedir
beyninin içinden geçenleri çok merak ediyorum.
Siz bakmayın onların alıp ilgilendiğine ne olursa olsun sizin kucağınıza gelince sakinleşecek bebişleriniz. Koku filan değil olay ondan önce kalp atış sesinizi tanıyor aylarca o sesle durdu karnınızda. Kim ne kadar ayırmaya çalışırsa çalışsın kim ne kadar kendi doğurdu sanırsa sansın anası sizsiniz ve o sizi biliyor