- 25 Mayıs 2023
- 4.084
- 6.100
Benimkini uyandırmaya gerek kalmıyor kendi kıyameti çıkarıyor zatenkızlar 2 saate bir uyandırma olayı ne zaman bitecek ? Çocuk huysuzlasacak iyice sürekli uykusundan uyandiriyorum (dün gece haric)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini uyandırmaya gerek kalmıyor kendi kıyameti çıkarıyor zatenkızlar 2 saate bir uyandırma olayı ne zaman bitecek ? Çocuk huysuzlasacak iyice sürekli uykusundan uyandiriyorum (dün gece haric)
O hiç bi işe yaramıyor kuvezde kullandılar kızıma hep eve geldik kullanmaya devam ettim ama yok yani işe yaramıyordu yada bizimkine yaramadıBiogaia damla canım
Dün benim öküzüm odadan gidin uyuyamıyorum dediBabalarda daha iyi uyuyorlar
Aynı şeyi bende soracaktım ama ben uyandırmıyorum kendi uyanıyor 2-2bucuk saatte bir ayaktayız. Ne zaman düzgün doyup uzun uyuyacakkızlar 2 saate bir uyandırma olayı ne zaman bitecek ? Çocuk huysuzlasacak iyice sürekli uykusundan uyandiriyorum (dün gece haric)
Benimkine hiç bir halt yaramıyor babası kılıklı, Allahım ayıların içindeyim prenses ruhum gidecekAnlık durum koydugum an gaz geliyor uyanıyor
cesursavasci Canım şimdi 9da emdi 11de uyandıracaktım tekrar ama 10buçukta uyudu zaten. Şuan uyanacak gibi de değil mecbur en fazla yarım saat daha bekleyip uyandırıcam, doğru mu bilmiyorum vallahiSarılık riski azalınca en fazla 3 saatte bir uyandır demişti. Geçen ben de 3 saati geçince uyandirdim emince kustu. Söyledim dr'a hayir uyandırma o kendi uyansin dedi. Zaten 3 saati gecirtmiyor
golden-snitch dediğini açtım 3 dakikaymış sonra bir rap çaldı irkildikAklı olan piş piş sesine alıştırsın fön makinesi sesi bütün gece beynime beynime vuruyor
Bizde eşim işe başladı diye anneme geldik adam işten çıkınca 2 saat durup gidiyor vallahi ne güzel baba olmakDün benim öküzüm odadan gidin uyuyamıyorum dedi
Gazını cikarttin mii eşim sabah epeyi çıktı gazı dedi bir de masaj yağı yapmisti. Ben de biraz sırtına vurup böyle yatırdim uykusunda çıkarttiBu niye uyumadı seninkiyle aynı saaatte uyanıktı
Çıkarttım aslında sabah eşim de çıkarttı, şimdi numara yapmıyorsa uyuduGazını cikarttin mii eşim sabah epeyi çıktı gazı dedi bir de masaj yağı yapmisti. Ben de biraz sırtına vurup böyle yatırdim uykusunda çıkartti
Bir de gaz damlası var ikisini de kullanıyoruz. Ooh ya rahat etti çocuk diyemedim ben de açıkçası. Yağını kullanınca rahatlıyor gibi geliyordu. Bugün kullanmayalım bakalım damlaları ne olacakO hiç bi işe yaramıyor kuvezde kullandılar kızıma hep eve geldik kullanmaya devam ettim ama yok yani işe yaramıyordu yada bizimkine yaramadı
Keşke ben de baba olsaydımBizde eşim işe başladı diye anneme geldik adam işten çıkınca 2 saat durup gidiyor vallahi ne güzel baba olmak
Sarılık riski devam ediyorsa uyandircaksin mecbur canımcesursavasci Canım şimdi 9da emdi 11de uyandıracaktım tekrar ama 10buçukta uyudu zaten. Şuan uyanacak gibi de değil mecbur en fazla yarım saat daha bekleyip uyandırıcam, doğru mu bilmiyorum vallahi
Ya ahahahah kiyamamm ben döngüye alıyorum onugolden-snitch dediğini açtım 3 dakikaymış sonra bir rap çaldı irkildik
Bu bebelerin gazını babalarının bizden daha iyi çıkarttığı gerçeğiGazını cikarttin mii eşim sabah epeyi çıktı gazı dedi bir de masaj yağı yapmisti. Ben de biraz sırtına vurup böyle yatırdim uykusunda çıkartti
Aay hadi inşallahÇıkarttım aslında sabah eşim de çıkarttı, şimdi numara yapmıyorsa uyudu
Aay evet ya akşamları emzirince direkt al babası diyorumBu bebelerin gazını babalarının bizden daha iyi çıkarttığı gerçeği
Bizim doktorun verdiği damla bi tık işe yaradı bizde. Yine ıkınıp kızarıyor tıstıslıyor ama daha rahat çıkarıyor doktor 2 ay devam dedi. Heralde 2 ay sonra gaz sıkıntısı hafiflicek umarım inşallah dileğim bu yöndeBir de gaz damlası var ikisini de kullanıyoruz. Ooh ya rahat etti çocuk diyemedim ben de açıkçası. Yağını kullanınca rahatlıyor gibi geliyordu. Bugün kullanmayalım bakalım damlaları ne olacak