- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
Oldu paşam başka deseydinDün benim öküzüm odadan gidin uyuyamıyorum dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu paşam başka deseydinDün benim öküzüm odadan gidin uyuyamıyorum dedi
Ay yok bacım şöyle bi 6 ayı devirelim istiyorum bu halleri çok zorAyy evet bende o aşamaya gelmek istiyorum ama bu halleride güzel de zor :/
Canım 2 çocukla çok zor gerçekten. Dün kreşe göndermedim kızı. Canımıza okudu. Annem var yanımda ona rağmen çok zorlandım. Pil yutmuş gibi kızım hiç mi durmaz.Prenseslik mi oda ne ? İnsanlıktan çıktım ben bu evde. Kaşım gözüm birbirine girmiş kıl yumağı olmuşum saçlar lohusa topuzu üstümde gecelik akşama kadar öyle dolaşıyorum. Prenseslik mi kaldı diş fırçalayım suyla yüzümü yıkarsam bakım yapmış sayıyorum kendime
Valla şaşırdım ben de napıcağımı :/Kollarıda kundaklıyken asla uyumuyor illa çıkaracak o kolları tıslaya uğraşa zorla çıkarıyor bende mecbur kolları açık kundak yapıyorum
Ayyy eveeett vicdan yapıyorum çok :/O kadar çok ağladı ki gerildim ben de sonra üzüldüm küçücuk çocuk neyine kızıyorum bu kadar içten içe diye kendime kızdım
Ben çok kötü hissediyorum kendimi hiç böyle hayal etmemiştim dogumdan önceki düşüncem süslü süslü gezmekti ortada ama hayaller ve hayatlar oldum resmen basen psikolojim bozuluyor acaba kocam beni begenmiyor mu diye kuruyorum kafamdaGörev aşkı
ne olacak bizim bu hallerimiz doğumdan önce yaptırdığım keratin bakım bile yalan olmuş durumda öylesine beterim
Canım ben youtubeden osman gönülalan diye bşr doktor var 3. Hafta vıdeosundaydı sanırım 5 saate kadar uyuyabılır demişti o vıdeoyu ızleyene kadar uyandırıyordum kızımı adam akıllı emmıyordu bıle sınır stres oluyordum ondan sonra uyandırmadım zaten 2 bucuk 3 saate yakın uyanıyor kendı acıkıyor hos su ıkı gundur 1 bucuk saatte uyanıyor ama kendı uyanınca daha guzel emıyor daha guzel uyuyorkızlar 2 saate bir uyandırma olayı ne zaman bitecek ? Çocuk huysuzlasacak iyice sürekli uykusundan uyandiriyorum (dün gece haric)
Ay hislerime tercüman oldun cidden arada kullanmaya çalışıyor yada mesela kaldırıp biyere götürcek bişey isticek yok diyince hemen bebek ağlıyor diye haber veriyor yalandan kalkalım diye halbuki bebeğin ağladığı filan yok.Canım 2 çocukla çok zor gerçekten. Dün kreşe göndermedim kızı. Canımıza okudu. Annem var yanımda ona rağmen çok zorlandım. Pil yutmuş gibi kızım hiç mi durmaz.
Kres baya rahatlatıyor bizi. Çok zorlanirsan yarım gün filan düşün istersen. Ya da daha farklı bir çözüm.
2 cocuk hatta 2 si de bebek anneyi fena zorluyor. Sonra tahammül kalmıyor ses yükseliyor, hemen boynunu büyüyor.
Bir de bebekle ilgilenmek gerektiğinde bazen yüzü düşüyor çok üzülüyorum kızımı öyle görünce. Yani arada kullanmaya da çalışıyor.
Ben acaba kısmını geçtim şey düşünüyorum ben olsam bende beni beğenmezdim göt göbek ayrı gidiyor saç baş desen öylesine sabah çocuklar aynı anda uyandı onların altını değiştir bilmem ne derken ne tuvalete girebildim ne bi yüzümü yıkayabildim eşimi işe uğurladım aynaya baktım gözümün çapağı bile duruyor cidden bende çok kötü hissediyorum aynaya bakasım gelmiyorBen çok kötü hissediyorum kendimi hiç böyle hayal etmemiştim dogumdan önceki düşüncem süslü süslü gezmekti ortada ama hayaller ve hayatlar oldum resmen basen psikolojim bozuluyor acaba kocam beni begenmiyor mu diye kuruyorum kafamda
Uyandırma canım 3 saat uyuyabilir eger sarılıgı yoksa hiç elleme isterse 5 saat uyusun açıkınca uyanır zaten aç kalmaz korkmakızlar 2 saate bir uyandırma olayı ne zaman bitecek ? Çocuk huysuzlasacak iyice sürekli uykusundan uyandiriyorum (dün gece haric)
Evet d vitamini daha sonralarıda kullanilsa olurBizim doktor 30 günlükken d vitaminine başlıcaz dedi. Bu arada nurse harveys kullandım işe yaramadı bizim doktorda seninki gibi Sab simplex önerdi o işe yaradı yani eskisinden daha iyi.
Ben 30 gunden önce olmuyor abdest diye biliyorum ama sormak lazim10.gunluk lohusayim kizlar. Kanamam tamamen kesildi. Sizin kanamalar ne durumda. Ben şimdi abdestimi alip rutin islerime dönebilir miyim
Bıngıldagin 1 buçuk 2 yıl içinde kapanması gerekiyor,daha erken kapanması sıkıntı oluyor genelde..D vitaminini ölçülü kullanmak gerekiyor onun için ..Evet d vitamini daha sonralarıda kullanilsa olur
Hem bunlar yaz bebesi .
D vitaminine öyle cok gerek varmı bilmiyorum.
Biz yazın çok dışarda oluyoruz. Belki de kullanmam hiç.
Başlarındaki bıngıldak kapanmasi için d vitamini önemli demişlerdi.
Baska doktorda bıngildagin gec kapanmasi iyidir beyin gelisimi acısi dan demisti.
Herkes baska seyler diyor bende anlamiyorum :)
Cok garip bu doktorlar.
İliski miliski yasayacak halim yok gız oturdugum yerden zor kalkiyorumKanama geçerse ve lekelenme olmazsa artik abdest alabilirsin.
Abdest aldıgında namaz kılıp, kuran okuma gibi ibadete dönebilisin ama cinsel ilişki konusunda doktorlar 40 günün dolmasini bekleyin diyorlar canim.
Bilgin olsun.
Kanama kesilse de rahim kendini toplayamıyormuş.
Aynen öyle . Daha uzun sür e iliskiyi hatirlamayız sanirim.İliski miliski yasayacak halim yok gız oturdugum yerden zor kalkiyorum