2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimki 3. gün ve 7. gün çağırdı canım sonra 15. günde gidicez. Bazıları da 5. Gün 10. Gün olarak çağırıyor.
Kız doğumunu anlatsana nasıl çıkardın 3800 lük bebeği maşallah sana

Ben başta olcuyordum süreyi 10 15 dk arasıydi sonra huyunu öğrenince ölçmez oldum.. benim 3.gun mu 5.gun mu doğum kilosuna gelmisti. Taktik memeniz orta sertlikte olsun sonuna kadar emzirin benim başta taş gibiydi sagiyordum biraz öyle emziriyordum

Yok kuzum bu gün 1. Gününüz yarın 2 pazartesi 3. Gününüz.
Bizim sarılık riskinden dolayı çağırdı normalde 1. Haftada çağırıyorum dedi

Kızlar bebeğe d vitamini vermişti doktorumuz doğduktan sonra başladık,
Ama sağlık ocağındaki ebeler seninde demir ve d vitamini kullanmak gerek bebeğe de sütünden geçer dedi. Doktorum vermedi bana ama sizce sormalı mıyım,
Siz kullanıyor musunuz kendiniz için.

İşte sonu ne kadar sonsuza kadar emecek gibi ben çekmesem bir süre sonra uyuyor zaten memede o zaman çekiyorum ben ama hata mı ediyorum ki

Bebegime saglikocagi verdi ama ben onu kullanmıyorum sebebini özelden yazarım merak edersen

Senin işte bi gariplik var doktoruna sor mutlaka
Doktorum 20 dkyı geçirme dedi işte, her memeyi 10 ar dk emzir ya da tek meme 20 dk emsin dedi. Sonrasını uyumak için emiyor haşat olursun dinlenemezsin dedi ama ben kıyamıyorum yarım saat emzirmeye çalışıyorum bazen de geçiyor. Son sütü de alsın diye biraz da. Kendisi bırakmıyor yani emzik niyetine ağzında tutuyor

20 dkdan sonra emzige sutunden sür emzik ver

Aay evet bana bunu da demişti birikmiş sütler oglumm güzelce em diye kocaman olmuş memeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…