Böyle beklemek de şok zor değil miZaten pazartesi böyleyse suni almak istemiyorum direkt sezaryen derim ama sanki işin sonu sezaryen gibi geliyor boşa 1 hafta mı beklerim diyorum bir an önce kucağıma almak da istiyorum ama hazır değil miyim diyorum
Evet çok zor sonucu bile bile erteliyorum gibi geliyor en azından olsam 1 haftada toparlarım diye düşünüyorumBöyle beklemek de şok zor değil mine kadarlık şimdi sizin
Canım sütüm çok az diye önce emziriyordum sonra 30lukla başladım mamaya emzirip arkasına veriyordum anca öyle uyuyordu ama az vermişim iki haftaya kadar 60 lık veriliyormuş sırf mama yemesin sütüm gelsin emsin diye ugraştım çocuk aç kalmış karnı doyarsa 3 saate bir uyanır dedi doktor o yüzden artık 90lık yapıp verecem. Saatte bir emziryordum canım uyanık olursa uyırsa ellemiyordum ama sonrasında mama mutlaka verdim hepCanım ne kadar sürede bir emzirip mama veriyorsun ben daha bi düzen tutturamadım sütüm benim çok az
Zor bi karar ama ben olsam beklemezdim hem riske atmak istemezdim hemde ne kadar erken kavuşursam o kadar iyi olur diye düşünürdümEvet çok zor sonucu bile bile erteliyorum gibi geliyor en azından olsam 1 haftada toparlarım diye düşünüyorumyarın 39 tam
Bende şuan çıtçıtlı atleti hariç bir kat zıbın takımı giydiriyorum canım uyurken penye battaniye burnunu elliyorum zaten burnu soguksa kalın örtüyorum üstünü bugün hava sıcak kucakta battaniyesiz gezdigulumsebebek melegim can
Kızlar bnm ev 23-24 derece yavrum tek bez ve zibinla duruyor gündüz uyuyunca ya muslin ya da penye battaniye örtüyorum.
Gece de 0.5 togluk uyku tulumu sadece.
Sıkmayın bebeleri rahat rahat takilsinlar
Yaa sürekli aranıyor emsede mama versemde paso versem yicek en son gittigimizde şişligi inmişti 3000 kilo olmuştu bugün gittik 17 günde 500 gram almış doktor çok doymamış sütün yoksa fazla yedir mama dedi. Gerçekten de eve geldim 3 de 75lik yaptım uyudu hala uyuyor demekki az veriyormuşum mamayıBenimki 10 günde 500 gram almis çok istahlidoyuyor ama gözü doymuyo doktor hatta diyet verdi az emzir dedi
Seninkinin ac kaldığını nasıl anladin
Benimkide aynı canım kış günü terler sıcaktan nefret ediyorKızımda owli nin uyku gurusunu almıştım. Şimdi de kardeşi kullanıyor.
Beni de bebekken çok sarıp sarmalamislar yaz kış çok üşürüm. O yüzden bebelerimi çıplak büyütüyorum. Kız kış günü sicaciktir hiç üşümez
kucağına alana kadar hiç bi zaman hazır hissetmezsin canım ancak kucağına alınca çoktan hazır olduğunu anlarsınZaten pazartesi böyleyse suni almak istemiyorum direkt sezaryen derim ama sanki işin sonu sezaryen gibi geliyor boşa 1 hafta mı beklerim diyorum bir an önce kucağıma almak da istiyorum ama hazır değil miyim diyorum
Aman aman sakın senin lohusalık sıkıntılı geçiyor biraz aklın varsa 5 yaşından önce yapma full rahatla öyle yapYüzde yüz doğru tespit bugün bi arkadaşım diyor ki bir yaşına gelince kucagimdaki hamile kaliyimmis beraber buyurlermis olduuuu tam rahata ercem dediği şeye bak
Dogum parası aldık 800 bunu almadık dahaBanada yatmış canım 857tl
Canım benim doktor az vermişsin dedi mamanın üzerinide baktım 2 haftaya kadar 60 yazıyor ben az vermişim sen ver fazla doktora bakma sonra kilo almaz benimki gibiCanım bende bugün doktora 60lık artık yetmiyor bebeğe dedim biraz arttıriym mi dedim. 45 günlük bebek böyle besleniyor 60lık çok dedi. Ama bebek doymuyor yani anlamadım neden böyle farklı söylüyor doktorlar.
Birde sağma artık ölçmene gerek yok sarılık kalkmış dedi.
Süt parası mı ne demişler eşime omu bu canım bir seferlik mi veriyorlarKızlar emzirme ödeneklerinizi aldınız mı? 857 tl yatmış bana.
39. Haftadasın canım bebekte bi sıkıntı yoksa bekle bence normal dogum istiyorsanKızlar bana bir akıl verin napayım sizce pazartesiye kadar beklesem mi kanala girmesini doktor çok olumlu konuşmadı gibi ben normal istediğim için bekliyoruz gibi geldi doktora güveniyorum ablamın 3 çocuğunun da doğumunu yaptırdı suniyle üçü de normal hatta birisi 40ı geçti suniyle yapabilirsin diyip suni verip 2 saatte doğurtturdu ama işte bana böyle konuşmadı sizce yarına çarşambaya felan sezwryen mi istemeliyim pazartesiyi mi bekleyeyim
Evet canım tek seferlik oluyor bende e devletimde doğum raporu görünüyorum mu diye bakarken farkettimSüt parası mı ne demişler eşime omu bu canım bir seferlik mi veriyorlar
Enfeksiyon falan olmasında kızzzBenimde aynıydı canım. Sanırsın bizim nişanlar yeni geliyor
Uyanıkkende yapıyor bilemedim. Neyse bakalım yarın kontrol var 1 haftada doğum kilosuna ulaşmıştır inşaAllah geriBenimki emerken de bazen bekletiyor uyuyor çünkü yutmuyor sızıp akıyor ağzının kenarından
Nasıl bakıyoruzKızlar emzirme ödeneklerinizi aldınız mı? 857 tl yatmış bana.
Çok zor gerçekten eşimin de izni yok memleketteyiz iş yeri de sıkıştırıp duruyor yaz izninden kullanacak en azından o sürede toparlarım diye düşündüm ben de dediğin gibi artık gece dönerken bile eşimi tutup dönüyorum sağa sola çok kararsızımZor bi karar ama ben olsam beklemezdim hem riske atmak istemezdim hemde ne kadar erken kavuşursam o kadar iyi olur diye düşünürdümartık oturmak uyumak uzanmak yürümek çok zor en azından sezeryandan sonra da illaki zorluklar olacak ama iyileşme süreci olarak düşünürdüm
Gerçekten miBenimkide aynı canım kış günü terler sıcaktan nefret ediyor
kucağına alana kadar hiç bi zaman hazır hissetmezsin canım ancak kucağına alınca çoktan hazır olduğunu anlarsın
Normal istiyorum ama 12 gün önce muayene etti hiçbir değişiklik yok 12 günde ilişki denedim ta Alanya kalesine çıktım ağrıyla sızıyla taşlı yollardan gittim arabayla hele pilates topundan kalkmadım kaç bin adım attım belim koptu hiçbir şey değişmedi boşa mı beklerim diyorum şimdi de39. Haftadasın canım bebekte bi sıkıntı yoksa bekle bence normal dogum istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?