Evet günü geçirmek çok zor artık zaman geçmiyor bu şekilde ağrılarla. Benimde 38+5 yürümek bile istemiyorum artıkÇok zor gerçekten eşimin de izni yok memleketteyiz iş yeri de sıkıştırıp duruyor yaz izninden kullanacak en azından o sürede toparlarım diye düşündüm ben de dediğin gibi artık gece dönerken bile eşimi tutup dönüyorum sağa sola çok kararsızım
İnanamiyorummm ne sağlam kadinsin masallahAklı olan arka arkaya yapmasın bacım valla çok zor insanlıktan çıkıyorsun. Mala bağladım benkızımda diş çıkarıyor bu arada çok huysuz
Demek ki iyi ki doktor kontrolü var çözüm bulduğuna çok sevindim canimYaa sürekli aranıyor emsede mama versemde paso versem yicek en son gittigimizde şişligi inmişti 3000 kilo olmuştu bugün gittik 17 günde 500 gram almış doktor çok doymamış sütün yoksa fazla yedir mama dedi. Gerçekten de eve geldim 3 de 75lik yaptım uyudu hala uyuyor demekki az veriyormuşum mamayı
Kv gitti lohusaligim bitti beni strese sokan oymusAman aman sakın senin lohusalık sıkıntılı geçiyor biraz aklın varsa 5 yaşından önce yapma full rahatla öyle yap
Abşmin arkadaşı profesör doktorun yanında çalışıyor onunla konuştu o da aynı şeyi dedi 39. Haftada alalım demişler hastaya normal diye ısrar etmiş en son çocuk kakasını yemiş doktor kontrole çağırmışmış öyle hemen almışlar 1-2 saat geç kalsa ölecekmiş çocuk ben de ıstar etmeyeyim diyorum yaEvet günü geçirmek çok zor artık zaman geçmiyor bu şekilde ağrılarla. Benimde 38+5 yürümek bile istemiyorum artık
Yok canım neymıs kı yaKan uygunsuz demişler bu ne demek oluyor ya gerçekten zaten topuk kanından canimdan can gidiyor sinir olmamak elde değil başına gelen böyle bir şey duyan var mı kızlar aranızdagolden-snitch Begonya2 gulumsebebek @Chen31 @Mavi070707 O ozgeeeee1 Kardelenzey ve diğer anneler stresten aklıma gelmiyor şuan kullanıcı isimleri
Canım hatırlamıyorum ama ilk zamanlar o kadar zor uyanıyordu ki ayağını okşuyordum ıslak mendille kolunu serinletiyordum soyuyordum iyicene yine de çok zor uyanıyorduuKızlar bebelernz kaç gün sonra düzgünce uyanmaya başladı ?
5:30-6 artık bizim için sabahın körü değil uyandığımız ya da bebe uyutmaya çalıştığımız saatlerIyyyy hastaneden aradılar yarın sabah 05.30- 06.00 gibi burada olun diye. İş ciddiye binince hazır değilim diye ağlayasım var. O değil sabahın körü yani.
Ben Dr kontrolünü bekliyorum bebişin yorgunlugundan unuttuk zaten ilişki neKızlaarrr size bir şey soracağım daha önce sezeryan olanlar kaç gün sonra cinsel ilişki yaşadı bizim kırkımız çıkacak resmen eşimde bizle sayıyor bu süreç nasıl olacak acı hissederim ya da dikişlerimde sorun olur diye ben hiç oralı olmuyorum eşim sürekli ne zaman lohusalık bitiyor diyor
Benimkinde uyanmama sorunu olmamıştı hep uyuma sorunu vardıKızlar bebelernz kaç gün sonra düzgünce uyanmaya başladı ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAbşmin arkadaşı profesör doktorun yanında çalışıyor onunla konuştu o da aynı şeyi dedi 39. Haftada alalım demişler hastaya normal diye ısrar etmiş en son çocuk kakasını yemiş doktor kontrole çağırmışmış öyle hemen almışlar 1-2 saat geç kalsa ölecekmiş çocuk ben de ıstar etmeyeyim diyorum ya
Deme öyle5:30-6 artık bizim için sabahın körü değil uyandığımız ya da bebe uyutmaya çalıştığımız saatler
Asla ısrarcı olmayın çevremde çok örneği oldu sağlık sorununa sebep olan. O yüzden ben de aksine erken alsın diye istedim hep. Uygun olan ne ise o olsunAbşmin arkadaşı profesör doktorun yanında çalışıyor onunla konuştu o da aynı şeyi dedi 39. Haftada alalım demişler hastaya normal diye ısrar etmiş en son çocuk kakasını yemiş doktor kontrole çağırmışmış öyle hemen almışlar 1-2 saat geç kalsa ölecekmiş çocuk ben de ıstar etmeyeyim diyorum ya
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet kızlar bu güzel msjı bende atıyorum artık .
Ben doğurdumsaat 10 da doğdu kızım. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun , kolay hızlı bir doğum nasip etsin. Sancılarımın çoğunu evde çektim. Hareket edemeyecek kadar çoğalınca hastaneye geldim . Gerçek sancıda adım atamıyorsunuz kızlar aklınızda olsun
40 gün olsa yine iyi 3 4 ay uyku yokDeme öylekız ben zaten 3 gündür heyecandan uyumuyorum 40 gün de bebe ile uyumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?