- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Yaa maşallah minnosa kac kilo olmuşKızlar bugün 1 kontrolümüz vardı kilosu filan iyi maşallah. Sütün yaramıyomu acaba diyen kaynanama kapak.2.ayda özel aşılara başlıcaz. Sünnet için 5 aydan önce önermiyorum dedi. Doktorda kızımın doktoru zaten bildiğimiz ve güvendiğimiz biri olunca biz sünneti 5-6 aylık olana kadar rafa kaldırdık. Kalça çıkığı yok ultrasona gerek yok dedi. Kaka pazartesi mama verdiğim için değişkenlik göstermiş normal bi durum dedi. Mama verme dedi ama çocuk hiç durmadı dedim anlattım durumu o an yutkunmaya boğazından bişeyler geçmesine ihtiyacı varmış sen ona şarapta içirsen uyucaktı o zaten dedi. Bi bok anlamadım bu işten. Makatında çatlak var dedim çatlak değil o bez yaramamış bezi değiştir dedi. Bayılcam benim çocukların sleepyle alıp veremediği ne acaba. Kızımda da 5 numaralar elimde patladı öf yani ne kullancam ben şimdi
Ben de atlet yırttım baş edemeyince atlet giymiyorum artıkHer ağladığında meme çıkarıp emzirmeyi denemekten atletim yırtıldı. Tutku iç giyim gururla sunarkız daha yeni aldım bir de dantellerinden eser kalmadı, lohusa lohusa dantel benim neyime ; anane gibi düğmeli alacaktım
Eki Görüntüle 3434573
Bende 2 paket 1 numara 4 paket 2 numara var bitirene kadar çocuk daha kötü olur muMaşaALLAH kuzuyabenimkide pişik oluyo ya elimde 1.5 paket sleepy var bitince molfix denicem
seninki nekadar almış kı sınırda ? Valla haftalık 200-250 gram mı ne alması gerekiyormuş galiba emin değilim. Zaten bunlar ilk aylar için sonra bi tık azalıyor ama ne alırsa ilk 12 ay alıyor sonra kilo alımı azalıyor hareket vs aktiflik daha çok oluyor ya. 1bucuk kilo almış canımCnm kac kilo almiş ? Neye göre kilo alimi iyi yada kötü diyolar . Bugün bana sinirda dedi
Bornovadayım canım vallahi arayan soran yok beni bu bucaya has bi durum mu acaba yada beni mi sevmiyorlar Bornova’yı mı takmıyolarBuca ilçedeyim ben sen neredesin. İlçe sağlığı arayıp sor olmazsa canım
İkisine de. Ama ağırlık kız zaten bunu başta ona da belirttim kızım için burdasın gibisinden. Sabahtan ev topladım sonra süslendim kendime geldim süslendim ama kaşlarımı hiç sorma yani sjjsjsdj işte doktora git gel az dışarda takıldım hazır bakıcı da yanımdayken eve geldim yemek yok. Hep çocuk bakarken mi yorulcam bugün de gezerken yoruldumAy hemen arabadan çıkarayım puseti ben de öyle deneyeyim
yuh kız gülümse naptın bacım bu kadar saatbakıcı kıza mı bakıyor bebeğe mi
Baya çokmuş yaBende 2 paket 1 numara 4 paket 2 numara var bitirene kadar çocuk daha kötü olur mu
Mustela sürüyorum bende bilmiyorum bezden değilse iş zorCanım pişik olmaması için ne yapıyorsun? Bepantol her bez değişimde sürüyorum ben. Molfix kullanıyorum, bazen bepanthol sürmüyorum 3 gün duş almadığında ve bepanthol sürmediğimde biz de pişik oluyoruz. Hemen yıkıyorum sudocrem sürüyorum geri düzeliyor sonra her bez değişimine bepantol sürmeye dikkat ediyorum. Bence bezle alakalı değil ya. Çünkü 2 bez denedim ikisinde de pişik önleyici krem sürmezsem pişik oluyor. Prima en iyisi de işte Allah’ın belaları yüzünden almıyorum
Caaaaarttt currtttt yırt onu yırtHer ağladığında meme çıkarıp emzirmeyi denemekten atletim yırtıldı. Tutku iç giyim gururla sunarkız daha yeni aldım bir de dantellerinden eser kalmadı, lohusa lohusa dantel benim neyime ; anane gibi düğmeli alacaktım
Eki Görüntüle 3434573
canım bizimki local anestezi oldu yani pipisine emla krem sürüldü sadece o kremi ben lazerden önce bacaklarıma sürüyordum o kadar basit bi şey aslında .Senin o dolduruşçu teyzen ölse yatacak yeri yok tövbe est.
Pusette daha dikey durduğu içinmi nedir mide besinleri daha rahat siniyor filan galiba valla daha iyi uyuyor kız pusette. Reflü yatağı bile kesmiyor çocuğu
Ay bugün bizim doktor 5 aydan önce asla önermiyorum dedi. Hani genel olarak çoğu bebek bi sıkıntı yaşamıyor ama anestezi filan kaynaklı neler yaşayanı gördüm filan diyince biz 6 aylık olana kadar bekleme kararı aldık. Ama niyetim dönmeye başlamadan yaptırmaktı açıkçası. Herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım darısı başımıza
4bucuk kilo olmuş şükür canım. Doktorda tam olarak böyle söyledi kim dedi çatlak diye dediYaa maşallah minnosa kac kilo olmuşmakatinda çatlak yorumunu nasıl yaptın canım öyle bir sey olsa anlamam herhalde. Bizimkinin 1 defa pişik olduğunu gordum bayağı bacağının arası kıpkırmızı derisi soyulmuş gibiydi. Onun haricinde kızarık oluyor o da mı pişik oluyor? Bir de bezinde 2 numaraya gectim bacaklarında lastik izi oluyor. Gevşek takarsam oradan çıkar her şey. Çok da sıkmıyorum ama bacakları neden öyle izli anlamıyorum
Her alt açmada krem sürüyorum bephantol doktor hematan kullan dedi bide onu alıp denicemBaya çokmuş yakremle sürekli bi dene
Yok canım sormadım doktor öyle diyince kapattım konuyu. Zaten bizim doktor yapmıyor nereye yönlendirirse orayı araştırıp gidecektim zatencanım bizimki local anestezi oldu yani pipisine emla krem sürüldü sadece o kremi ben lazerden önce bacaklarıma sürüyordum o kadar basit bi şey aslında .
6 aydan sonra peki nasıl uyuşturucaklar hiç sordun mu iğneyle mi ?
40 ı geçince normale dönüyo diyolardı demekki yalanmışOof gaz çıkarttı kaka yaptı hala ikiniyor. Geceden beri bölük bölük uyudu. Kucağımda uyuyor sadece uyanir gibi olunca pis pisliyorum. Yatağında daha 1 saati geçmedi uykusu galiba. Yatağa bıraktığım an uyuyo
Bende mustela ve bepanthol var . Sanki mustela pek ile yaramıyormuş gibi hissetim ya :/Mustela sürüyorum bende bilmiyorum bezden değilse iş zorsürekli kremlemek lazım yoksa
Zaten mama veriyodum ona rağmen böyle olmasına daha da yıkıldım. İnşallah ben de senin gibi toparlayabilirim bebeğimi. Teşekkür ederim canım benimKuzum benim bak gene soyleyecegim..gececek...ayni seyleri yasadim cok degil 3 hafta once..deneyimledim, hissettim.beceremedin diye birsey yok..ogreniyoruz.bu bir surec..bir hafta senin anneliginin derecesini olcmez.bak bende ayni sekilde ac birakmistim.dusun 2700 dogan bebegim 2900 du 1. Ay kontolumde.simdi sadece gecen bir haftada 350 gr aldirdim..ustune hala aliyor.ogrendik uyguluyoruz.ayrica mama dunyanin sonu degil.bende hem anne sutu hemde mama veriyirum.besinde aliyor kaloride
Öyle yapıcam kuzum önceliğim mamaya yüklenip doyurmak sarılığını düşürmek şu an. pompa işini halledemedik iadeye gönderdiler 1 haftada sonuçlanırmış ben de idare etsin diye manuel mochi aldım emzirdikten sonra taktım kalanı toplasın diye bir damla bile gelmedi sütüm yokmuş çok belli. Unuttum ısırganotunu da aldırayımKız sen nerden bilcen doktorun hatası bu. Seni bırak bizde bilmezdik ki doktor öyle dese bizde senin gibi düşünürdük. Anneliğin bi hapı yokki içelim hepimiz direk öğrenelim. Yaşayıp tecrübe edip öğreniyoruz sende aynı. Sen direk doktorunu değiştir. Emzir üstüne daya mamayı aldığı iki üç damla anne sütü de olsa yeter ona. Bırak öncelik sarılık düşürmek sütle uğraşma sarılık düşsün sonra süte odaklanırsın ısırganotu aldın mı sen
Evet canım benim bebekten bebeğe de değişiyor belki senin oğlan molfixi sever bende maalesef öyle olmadıMustela sürüyorum bende bilmiyorum bezden değilse iş zorsürekli kremlemek lazım yoksa
Senin içine nasıl siniyorsa öyle yap hayatım zaten 1 yaşına kadar yapıyorlar diye biliyorumYok canım sormadım doktor öyle diyince kapattım konuyu. Zaten bizim doktor yapmıyor nereye yönlendirirse orayı araştırıp gidecektim zaten
O manueller hiç bi işe yaramıyor ya en iyisi elektrikli. Takma kafana süt işi beyinde bitiyor onu her şekilde halledersin Allahın izniyle şimdi sarılık önemli daya mamayı önce bi o kafandan çıksın sonrasına bakarsın sakin kafayla.Zaten mama veriyodum ona rağmen böyle olmasına daha da yıkıldım. İnşallah ben de senin gibi toparlayabilirim bebeğimi. Teşekkür ederim canım benim
Öyle yapıcam kuzum önceliğim mamaya yüklenip doyurmak sarılığını düşürmek şu an. pompa işini halledemedik iadeye gönderdiler 1 haftada sonuçlanırmış ben de idare etsin diye manuel mochi aldım emzirdikten sonra taktım kalanı toplasın diye bir damla bile gelmedi sütüm yokmuş çok belli. Unuttum ısırganotunu da aldırayım
Aynen canım ya doktor da illa kötü oluyor falan filan demedi de önermiyorum dedi. Öyle diyince bizde beklesin ozaman az daha diye düşündük. İnşallah bizde sizinki gibi sorunsuz atlatırız o süreciSenin içine nasıl siniyorsa öyle yap hayatım zaten 1 yaşına kadar yapıyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?