2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaa maşallah minnosa kac kilo olmuş makatinda çatlak yorumunu nasıl yaptın canım öyle bir sey olsa anlamam herhalde. Bizimkinin 1 defa pişik olduğunu gordum bayağı bacağının arası kıpkırmızı derisi soyulmuş gibiydi. Onun haricinde kızarık oluyor o da mı pişik oluyor? Bir de bezinde 2 numaraya gectim bacaklarında lastik izi oluyor. Gevşek takarsam oradan çıkar her şey. Çok da sıkmıyorum ama bacakları neden öyle izli anlamıyorum

Ben de atlet yırttım baş edemeyince atlet giymiyorum artık

MaşaALLAH kuzuya benimkide pişik oluyo ya elimde 1.5 paket sleepy var bitince molfix denicem
Bende 2 paket 1 numara 4 paket 2 numara var bitirene kadar çocuk daha kötü olur mu
Cnm kac kilo almiş ? Neye göre kilo alimi iyi yada kötü diyolar . Bugün bana sinirda dedi
seninki nekadar almış kı sınırda ? Valla haftalık 200-250 gram mı ne alması gerekiyormuş galiba emin değilim. Zaten bunlar ilk aylar için sonra bi tık azalıyor ama ne alırsa ilk 12 ay alıyor sonra kilo alımı azalıyor hareket vs aktiflik daha çok oluyor ya. 1bucuk kilo almış canım

Buca ilçedeyim ben sen neredesin . İlçe sağlığı arayıp sor olmazsa canım
Bornovadayım canım vallahi arayan soran yok beni bu bucaya has bi durum mu acaba yada beni mi sevmiyorlar Bornova’yı mı takmıyolar bu arada bende bucalıyım evlenene kadar şirinyerde oturdum

Ay hemen arabadan çıkarayım puseti ben de öyle deneyeyim

yuh kız gülümse naptın bacım bu kadar saat bakıcı kıza mı bakıyor bebeğe mi
İkisine de. Ama ağırlık kız zaten bunu başta ona da belirttim kızım için burdasın gibisinden. Sabahtan ev topladım sonra süslendim kendime geldim süslendim ama kaşlarımı hiç sorma yani sjjsjsdj işte doktora git gel az dışarda takıldım hazır bakıcı da yanımdayken eve geldim yemek yok. Hep çocuk bakarken mi yorulcam bugün de gezerken yoruldum

Mustela sürüyorum bende bilmiyorum bezden değilse iş zor sürekli kremlemek lazım yoksa

canım bizimki local anestezi oldu yani pipisine emla krem sürüldü sadece o kremi ben lazerden önce bacaklarıma sürüyordum o kadar basit bi şey aslında .
6 aydan sonra peki nasıl uyuşturucaklar hiç sordun mu iğneyle mi ?

4bucuk kilo olmuş şükür canım. Doktorda tam olarak böyle söyledi kim dedi çatlak diye dedi bende yani çatlak gibi bişey dedim. Tam popo deliğinin yanında kırmızı kan duruyor kan gibi böyle ama akmıyor öyle duruyor yarık gibi daha doğrusu. O lastik izleri bizde de var ve hep var sleepy lastikleri fazla sıkı sanırım. Kızımda primadan sleepye geçmeye çalıştım 10 tane bez kullandım kullanmadım geri primaya döndüm ama o lastik izleri bir ay geçmedi

Yok canım sormadım doktor öyle diyince kapattım konuyu. Zaten bizim doktor yapmıyor nereye yönlendirirse orayı araştırıp gidecektim zaten

Kızlar bizimki üstten gazını hemen cıkarıyo ama ne yapsam alttan cıkmıyo anca kendi cıkarıyo bildiginiz bi yöntem masaj var mı

40 ı geçince normale dönüyo diyolardı demekki yalanmış

Zaten mama veriyodum ona rağmen böyle olmasına daha da yıkıldım. İnşallah ben de senin gibi toparlayabilirim bebeğimi. Teşekkür ederim canım benim
Öyle yapıcam kuzum önceliğim mamaya yüklenip doyurmak sarılığını düşürmek şu an. pompa işini halledemedik iadeye gönderdiler 1 haftada sonuçlanırmış ben de idare etsin diye manuel mochi aldım emzirdikten sonra taktım kalanı toplasın diye bir damla bile gelmedi sütüm yokmuş çok belli. Unuttum ısırganotunu da aldırayım

O manueller hiç bi işe yaramıyor ya en iyisi elektrikli. Takma kafana süt işi beyinde bitiyor onu her şekilde halledersin Allahın izniyle şimdi sarılık önemli daya mamayı önce bi o kafandan çıksın sonrasına bakarsın sakin kafayla.

Senin içine nasıl siniyorsa öyle yap hayatım zaten 1 yaşına kadar yapıyorlar diye biliyorum
Aynen canım ya doktor da illa kötü oluyor falan filan demedi de önermiyorum dedi. Öyle diyince bizde beklesin ozaman az daha diye düşündük. İnşallah bizde sizinki gibi sorunsuz atlatırız o süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…