2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sleepy benim kiza da yaramadı pişik yaptı.
Prima da almıştım o çok iyi geldi ,pişiği gitti.
O da biliyor pahali bezi
nedir yani dertleri illa pahalı beze sıçacaklar onlar da biliyor işi
Anaa ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi sağol canim bende zeytinyağı sürüyordum bazen bundan alıyım bende
al bi dene inşallah işe yarar sende de. Ay eğer gece de rahat ettirirse ben bundan koliyle alırım yeterki uyuyayım

Ya kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor

Bende de durum ayni yav.cok yoruldum bugun yeminle psikolojik olarak.sabah 6 dan beri aglak haldeartik gozleri acik uyuyor ama uyuyamiyor.

Bende de durum ayni yav.cok yoruldum bugun yeminle psikolojik olarak.sabah 6 dan beri aglak haldeartik gozleri acik uyuyor ama uyuyamiyor.
Önce memeden çekiliyor ağlıyordu. Gazı var dedim çünkü gaz olunca öyle yapıyor. Eşim biraz bana ver gazını ciksrtayim dedi. Kakasını yaptı, 2 defa yaptı kakasını azar azar. Altını değiştirdim kızarık yerlerine de pişik kremi sürdüm kapattim. Emzircem biraz emiyor sonra ağlıyor ama nasıl ağlıyor anlatamam nefessiz kalcak sandım katıla katıla ağlıyor. Doğduğundan beri aynı pişik kremini kullanıyoruz ama şüphelendim açtım sildim altını tekrar kremden iz kalmadı. Sustu biraz sebep buymuş demek ki dedim. Eşim odaya gecelim madem artık dedi. Arkasından eşyaları toplarken odada tekrar sesini duydum çok ağlıyor. Süt isitalim verelim dedik. Sütü isittim geldim eşim kundak yapmış uyumuş çocuk hemen. Hiç anlayamıyorum artık hastaneye gitmeyi bile düşündüm bu kadar aglamasinin sebebi ne diye

Aaay masallah minnosuna
Aaa doğuştan bir şey demek ki. O izler acıtıyor mudur ya bazen acaba derdi o izler mi diye düşünüyorum
Acıtıyordur bence. Beli sıkı lastikli bi don giydiğini düşünsene lastik izi kaşınır acır
bende hem damla hem yağ devam etcem inşallah rahatlatır bizimkinide ya

Bende molfix denemeyi düşünüyorum eşim yapacak bişey yok primaya dönelim diyor ama bana artık fazla pahalı geliyor ya gereksiz. Ya molfix ya babyturco denicem

Bende molfix denemeyi düşünüyorum eşim yapacak bişey yok primaya dönelim diyor ama bana artık fazla pahalı geliyor ya gereksiz. Ya molfix ya babyturco denicem
Prima çok pahalı gerçekten bir de içinde bir madde var cilt ona alışıyor diye duymuştum sonra başka beze geçilmiyormuş

Yenidoğanlarda bazen böyle tsh yüksek çıkabiliyormuş canım doktor öyle söyledi, herhangi bir şey yapmadık kendiliğinden düştü inşallah tamamen normal sınırlara gelir sizin de bizim de

Her alt açmada krem sürüyorum bephantol doktor hematan kullan dedi bide onu alıp denicem
Bizimde hametanla geçti o bez izleri bize çok yaradı artık hametan kullanıyoruz mustela almıştık dünya para verip stokladık ama boş çıktı hametan 2 güne topladı oğlanı

Canım bence hemen al marketten falan bi dene belki o yüzdendir

Bornovadayım canım vallahi arayan soran yok beni bu bucaya has bi durum mu acaba yada beni mi sevmiyorlar Bornova’yı mı takmıyolar bu arada bende bucalıyım evlenene kadar şirinyerde oturdum
Arkadaşım çiğli de onu da aramışlar gitmişler ama kuzenim Buca da olmasına rağmen arayan olmamış ben de anlamadım neye göre canım.
Ben de şirinyere yakınım yukarıdayım biraz daha izkente doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…