Yapıcam kuzum inşallah toparlar inşallah. Sen mochi pompa mı kullanıyordun geçen attığın fotoğrafta gördüm sanki. Nasıl kullanıyorsun onu ben emzirdikten sonra taktım kalan varsa sağsın diye bi damla gelmediNe pişirdin akşama
Canım sen elinden geldiğince hem mama hem de meme ver bol bol yedikçe atacak o sarılığı, üzülme benim de bebeğim sarılıktı ben sürekli emzirdim herkes kızıyordu yeter artık emzirme diye. Çok şükür atlattık. Batıl inanç ama ben yine de üzerine sarı tülbent örttüm sarı yelek giydirdim yastığının ucuna sarı altın taktım
Aay şimdi yazarsam caniniz çeker falan memeniz şişer
Bu mochi sütü çok olanlara iyi geliyor benim sütüm az bana pek iyi gelmedi bilsem almazdımYapıcam kuzum inşallah toparlar inşallah. Sen mochi pompa mı kullanıyordun geçen attığın fotoğrafta gördüm sanki. Nasıl kullanıyorsun onu ben emzirdikten sonra taktım kalan varsa sağsın diye bi damla gelmedi
Limon gibi kızım seni yırttılaaarrrrCaaaaarttt currtttt yırt onu yırt
Kocana söyle de devamını getirsin hazır yırtılmışkenHer ağladığında meme çıkarıp emzirmeyi denemekten atletim yırtıldı. Tutku iç giyim gururla sunarkız daha yeni aldım bir de dantellerinden eser kalmadı, lohusa lohusa dantel benim neyime ; anane gibi düğmeli alacaktım
Eki Görüntüle 3434573
Sezaryene girerken bu şarkıyı söylüyordum içimdenLimon gibi kızım seni yırttılaaarrrr
Doğru diyosun. Peki çok para vermeyeyim diyip bi lansinoh parası harcamamO manueller hiç bi işe yaramıyor ya en iyisi elektrikli. Takma kafana süt işi beyinde bitiyor onu her şekilde halledersin Allahın izniyle şimdi sarılık önemli daya mamayı önce bi o kafandan çıksın sonrasına bakarsın sakin kafayla.
Tam olarak öyle oldu yalnız hayattaki şansınDoğru diyosun. Peki çok para vermeyeyim diyip bi lansinoh parası harcamam
Bacak kısmına dikkatli baktın mı acaba 2 numara dar mı.kaliyoYaa maşallah minnosa kac kilo olmuşmakatinda çatlak yorumunu nasıl yaptın canım öyle bir sey olsa anlamam herhalde. Bizimkinin 1 defa pişik olduğunu gordum bayağı bacağının arası kıpkırmızı derisi soyulmuş gibiydi. Onun haricinde kızarık oluyor o da mı pişik oluyor? Bir de bezinde 2 numaraya gectim bacaklarında lastik izi oluyor. Gevşek takarsam oradan çıkar her şey. Çok da sıkmıyorum ama bacakları neden öyle izli anlamıyorum
Ne yağı o ben kaçırdımKızlargolden-snitch söylediği bi gaz yağı vardı ya onu sipariş vermiştim bugün geldi. Sürüp az masaj yaptım pek yaptırmadı da gerçi. Neyse hemen üstüne bide arabada doktora gitti. Doktor hiç gazı yok bebeğin dedi. Ben şok. Denk mi geldi yoksa gerçekten işe yarıyor mu o yağ anlamadım. Gece de yatmadan sürcem inşallah iş görüyordur Allahım çok amin
Canım pişik olmaması için ne yapıyorsun? Bepantol her bez değişimde sürüyorum ben. Molfix kullanıyorum, bazen bepanthol sürmüyorum 3 gün duş almadığında ve bepanthol sürmediğimde biz de pişik oluyoruz. Hemen yıkıyorum sudocrem sürüyorum geri düzeliyor sonra her bez değişimine bepantol sürmeye dikkat ediyorum. Bence bezle alakalı değil ya. Çünkü 2 bez denedim ikisinde de pişik önleyici krem sürmezsem pişik oluyor. Prima en iyisi de işte Allah’ın belaları yüzünden almıyorum
Ne yağı o ben kaçırdım
Sleepy benim kiza da yaramadı pişik yaptı.Kızlar bugün 1 kontrolümüz vardı kilosu filan iyi maşallah. Sütün yaramıyomu acaba diyen kaynanama kapak.2.ayda özel aşılara başlıcaz. Sünnet için 5 aydan önce önermiyorum dedi. Doktorda kızımın doktoru zaten bildiğimiz ve güvendiğimiz biri olunca biz sünneti 5-6 aylık olana kadar rafa kaldırdık. Kalça çıkığı yok ultrasona gerek yok dedi. Kaka pazartesi mama verdiğim için değişkenlik göstermiş normal bi durum dedi. Mama verme dedi ama çocuk hiç durmadı dedim anlattım durumu o an yutkunmaya boğazından bişeyler geçmesine ihtiyacı varmış sen ona şarapta içirsen uyucaktı o zaten dedi. Bi bok anlamadım bu işten. Makatında çatlak var dedim çatlak değil o bez yaramamış bezi değiştir dedi. Bayılcam benim çocukların sleepyle alıp veremediği ne acaba. Kızımda da 5 numaralar elimde patladı öf yani ne kullancam ben şimdi
Anaa ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi sağol canimClinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 ml - Fiyatı, Yorumları
Clinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu canım. Gerçi golden Instagram sayfasını paylaşmıştı ozaman takibe almıştım ama ben buradan sipariş verdim
Aaay masallah minnosuna4bucuk kilo olmuş şükür canım. Doktorda tam olarak böyle söyledi kim dedi çatlak diye dedibende yani çatlak gibi bişey dedim. Tam popo deliğinin yanında kırmızı kan duruyor kan gibi böyle ama akmıyor öyle duruyor yarık gibi daha doğrusu. O lastik izleri bizde de var ve hep var sleepy lastikleri fazla sıkı sanırım. Kızımda primadan sleepye geçmeye çalıştım 10 tane bez kullandım kullanmadım geri primaya döndüm ama o lastik izleri bir ay geçmedi
40indan önce daha düzenliydi sanki uykusu40 ı geçince normale dönüyo diyolardı demekki yalanmış
Ben de iyi geldiğini düşünüyorum. Bizimki aşırı gazlı bir bebek. Damlalara başlayınca yagi bırakmıştık ama damlalar tek başına iyi gelmedi o kadar şimdi ikisiyle ilerliyoruz en azından çıkartabiliyor alttan üsttenKızlargolden-snitch söylediği bi gaz yağı vardı ya onu sipariş vermiştim bugün geldi. Sürüp az masaj yaptım pek yaptırmadı da gerçi. Neyse hemen üstüne bide arabada doktora gitti. Doktor hiç gazı yok bebeğin dedi. Ben şok. Denk mi geldi yoksa gerçekten işe yarıyor mu o yağ anlamadım. Gece de yatmadan sürcem inşallah iş görüyordur Allahım çok amin
Aslında tam oluyor 2 numara cırtlari bol yaparsam bacaklarin dışına çıkabilir. Yine de bacağında iz oluyor anlayamadımBacak kısmına dikkatli baktın mı acaba 2 numara dar mı.kaliyo
Ben 3 numara kullanıyorum canım ne sızma ne bisi çok şükür bacaklarında izde oluşmuyor birde alt kısmı bol olduğu için rahat rahat takılıyor
Çok teşekkür ederim canımSende dene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?