2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yapıcam kuzum inşallah toparlar inşallah. Sen mochi pompa mı kullanıyordun geçen attığın fotoğrafta gördüm sanki. Nasıl kullanıyorsun onu ben emzirdikten sonra taktım kalan varsa sağsın diye bi damla gelmedi

Aay şimdi yazarsam caniniz çeker falan memeniz şişer

Bu mochi sütü çok olanlara iyi geliyor benim sütüm az bana pek iyi gelmedi bilsem almazdım

Kocana söyle de devamını getirsin hazır yırtılmışken

Doğru diyosun. Peki çok para vermeyeyim diyip bi lansinoh parası harcamam

Kızlar golden-snitch söylediği bi gaz yağı vardı ya onu sipariş vermiştim bugün geldi. Sürüp az masaj yaptım pek yaptırmadı da gerçi. Neyse hemen üstüne bide arabada doktora gitti. Doktor hiç gazı yok bebeğin dedi. Ben şok. Denk mi geldi yoksa gerçekten işe yarıyor mu o yağ anlamadım. Gece de yatmadan sürcem inşallah iş görüyordur Allahım çok amin

Bacak kısmına dikkatli baktın mı acaba 2 numara dar mı.kaliyo
Ben 3 numara kullanıyorum canım ne sızma ne bisi çok şükür bacaklarında izde oluşmuyor birde alt kısmı bol olduğu için rahat rahat takılıyor

Ne yağı o ben kaçırdım

Canım neyle temizliyorsun bebeğin altını birde nemli iken kapatma bezi poposu kurusun pişik olmaz

Sleepy benim kiza da yaramadı pişik yaptı.
Prima da almıştım o çok iyi geldi ,pişiği gitti.
O da biliyor pahali bezi

Aaay masallah minnosuna
Aaa doğuştan bir şey demek ki. O izler acıtıyor mudur ya bazen acaba derdi o izler mi diye düşünüyorum

Kızlar ilgi delisi bir kv ikincisi babam.. Babamı aramiyormusum diye küsmüş bana.. doğumdan sonra biliyonuz bebeğimin fotosunu paylaşmıştı ben çok sinirliydim ama bilmediğim için olayi konusmustum bir kere.. neymiş o aramış beni bi kere ben neden aramiyormusum tövbe tövbe ya gerçekten ilgi manyağı olan insanlardan nefret ediyorum.. sezaryenli nasıl ariyim zaten kendim iyileşme surecindeydim şimdide geçen bebek için annem görüntülü aradı orda gördü ondan sonra başlamış aramıyor beni vs vs rehberinden de silmiş manyak ya başka hiçbir şey değil asıl onun araması gerek sürekli nasıl olduğumu sormak için haksız mıyım???

Ben de iyi geldiğini düşünüyorum. Bizimki aşırı gazlı bir bebek. Damlalara başlayınca yagi bırakmıştık ama damlalar tek başına iyi gelmedi o kadar şimdi ikisiyle ilerliyoruz en azından çıkartabiliyor alttan üstten

Aslında tam oluyor 2 numara cırtlari bol yaparsam bacaklarin dışına çıkabilir. Yine de bacağında iz oluyor anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…