- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 26
Ben molfix kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadıkYa kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor
Bebeği 2 güne bir yıkıyorsan pişik önleyici krem sürüyorsan molfix güzel; ama 2 günden fazla yıkanmazsa pişik önleyici krem sürmezsen molfix de pişik yapıyorYa kızlar Molfix iyiyse sleepyleri yeni almıştım geri gondercem. Bebeğim ağlıyor sebebini anlayamıyorum belki de bez bacağını acıttığı için ağlıyor anlayamıyorum. Bez alta dogru sarkıyor orada sıkıntı yok bol. Belini de sıkı sıkıya kapatmiyorum ama bacakları hep kesilmiş oluyor
Kan mı alarak baktı yoksa rengine göre mi yorumladı.Bizim ebe kontrol etti canım sarılığı sağlık ocağında senin de kontrol ederler bence
Dut kurusu iyi geliyor sütü arttiriyorZaten mama veriyodum ona rağmen böyle olmasına daha da yıkıldım. İnşallah ben de senin gibi toparlayabilirim bebeğimi. Teşekkür ederim canım benim
Öyle yapıcam kuzum önceliğim mamaya yüklenip doyurmak sarılığını düşürmek şu an. pompa işini halledemedik iadeye gönderdiler 1 haftada sonuçlanırmış ben de idare etsin diye manuel mochi aldım emzirdikten sonra taktım kalanı toplasın diye bir damla bile gelmedi sütüm yokmuş çok belli. Unuttum ısırganotunu da aldırayım
Pilav yaptim.tuz atmamisimKız biz nasıl insanları arayalım vakit mi var demin bebek uyurken hızlı hızlı kahvaltı sofrasını topladım. Peyniri fırının içine koymuşum. Düşün yani bizim mentalite hiç bir şeyi kaldıramaz
Canım kakasi varmis. Eşim diyordu karnı çok şiş diye. Sabahtan beri de bir kaç defa kakasını yapınca hiç kakadan olduğunu düşünmedim. Çünkü akşam da yaptı 2 defa arka arkaya demek ki tam bitirememis, son parça da geldi rahatladıCanım bence hemen al marketten falan bi dene belki o yüzdendir
Beden farkı var sanırım dimi? Bilgin var mı canım sleepy küçük sanırımBen molfix kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadık
Benimde ilk doğum olduğu için çok uzun sürecek sanırımBenim hiç sancım yokken nişanım geldi diye doktor suni ile başlattı, 12 saat sürdü ama ilk 7 saati hiçbir şey hissetmemiştim son 5 saat sancılıydı. Ben epidural aldım ama dozunu saatini tam ayarlayamadılar o yüzden olumlu bir etkisi olmamıştı. Sancılar çok zorlamamıştı beni, doğum kısmı daha zor gelmişti bana ıkınma vs.
Bebeği normalde her gün yikardik, en geç 2 güne bir yikardik ama şimdi havalar bozdu yikamadik sonra kvler gitti tek yikayamadim. Kovaya batırdım vücudu rahatlasın diye. Çok pişik derdimiz yok gibi ama o lastik izleri canımı sıkıyor zaten bezin alt kısmı bol bol bir büyük beden alırsam 3 aylık zibinlar da olmayacak bez iyice sarkacak. Bacaklar neden o kadar sıkı anlamıyorumBebeği 2 güne bir yıkıyorsan pişik önleyici krem sürüyorsan molfix güzel; ama 2 günden fazla yıkanmazsa pişik önleyici krem sürmezsen molfix de pişik yapıyor
Evet ya benimkiler de öyle maalesefBebeği normalde her gün yikardik, en geç 2 güne bir yikardik ama şimdi havalar bozdu yikamadik sonra kvler gitti tek yikayamadim. Kovaya batırdım vücudu rahatlasın diye. Çok pişik derdimiz yok gibi ama o lastik izleri canımı sıkıyor zaten bezin alt kısmı bol bol bir büyük beden alırsam 3 aylık zibinlar da olmayacak bez iyice sarkacak. Bacaklar neden o kadar sıkı anlamıyorum
Hahahahha mayıs grubu gerçekten iyi değilPilav yaptim.tuz atmamisim
rengine gözlerine vücuduna baktı canımKan mı alarak baktı yoksa rengine göre mi yorumladı.
Bu nekii.3 gun once kaynattigim biberonlarin alti acik uyuyakalmisim.esim uyandirdi bir panikle..bebegi al hemen yatak odasina git dedi.meger yanmis plastik erimis duman evi sarmis..bir plastik kokusu anlatamam..cigeriniz yaniyor..bebegi yatak odasina goturup cam onunde oturduk saatlerce...hemen sterilizasyon cihazin aldim.kafa kafa degil cunku..aman dikkat kizlar ben ettim.siz etmeyin..
İşe yararsa bizede söyle alalım canım ben çom dertliyim gazdanKızlargolden-snitch söylediği bi gaz yağı vardı ya onu sipariş vermiştim bugün geldi. Sürüp az masaj yaptım pek yaptırmadı da gerçi. Neyse hemen üstüne bide arabada doktora gitti. Doktor hiç gazı yok bebeğin dedi. Ben şok. Denk mi geldi yoksa gerçekten işe yarıyor mu o yağ anlamadım. Gece de yatmadan sürcem inşallah iş görüyordur Allahım çok amin
Ben 10 gün ışık açık yattık canım sarı loş ışık aldırdım eşime sarılıgı tamamen geçince kapattıkYatak başlığının sarı ışığı var onu yakıp yatıyoduk bugün komple ışık açık yatırcam artık
Belli olmaz canım arkadaşımın da ilk doğumdu 4 saat sürdü onun da hiç sancı açılma vs yoktuBenimde ilk doğum olduğu için çok uzun sürecek sanırım
Bizimde kenarları sıkıyor canım kızarıyor çok sıkmadan baglıyorum bu seferde çişi çıkıyor. Kaç kilo oldu senin bebiş biz tam bir aylıkken aşıya gittik 4 kilo olmuştu bir paket daha var elimde oda bitsin iki numara alacamBebeği normalde her gün yikardik, en geç 2 güne bir yikardik ama şimdi havalar bozdu yikamadik sonra kvler gitti tek yikayamadim. Kovaya batırdım vücudu rahatlasın diye. Çok pişik derdimiz yok gibi ama o lastik izleri canımı sıkıyor zaten bezin alt kısmı bol bol bir büyük beden alırsam 3 aylık zibinlar da olmayacak bez iyice sarkacak. Bacaklar neden o kadar sıkı anlamıyorum
Pamuklu suyla sil canim senin o yapmışE bebekteki baby plusun ıslak mendillerini aldım kutulu valla onlarla siliyorum
Oyle valla işte küserse küssün modundayimKız biz nasıl insanları arayalım vakit mi var demin bebek uyurken hızlı hızlı kahvaltı sofrasını topladım. Peyniri fırının içine koymuşum. Düşün yani bizim mentalite hiç bir şeyi kaldıramaz
Ozge senin ve bebegin kan grubu ne?Sarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?