Kız merak ettm bi daha hiç konuştunuz mu kv ile gittikten sonra? Küs mü sana3 hafta benim kv ile aynı ev aşırı aşırı korkunç valla helal olsunben 4 gün zor dayandim
2,3 günde toparladı. Kantoran da dene. Ben tek memeye sürüp 2 gün dinlendirdim diğerinden verdim sonra diğerine sürüp dinlendirdim o şekilde tek meme üzerinden gittimNe kadar sürede etki etti ben de denedim de etki etmedi hiç bir de yıkamak çok zor geldi
Benimki gece toplamda 240 alıyor her seferinde meme+ 60 cc ile doyuyor sonra hiç uyanmıyor.Diğer doktor günde 90 ml ver dedi diye çocuğu aç bırakmışım dün toplam 180 içti çocuğum biliyo musunuzbugün de şimdiye kadar 120 oldu bile
Ay düşman başına lohusa halinle kadının yaptığına bak eşin de anneciydi dimi biraz söylesen felan uyarmaz mı böyle de bir yere kadar ne zaman gidecek niye hala sende ki toparlanamadın mı biraz? Ben de bir şey diyemiyordum ilk 2-3 gün ablamlar kayınvalidem vs sürekli çocuk aç diyorlardı en son gidip ağladım eşimin yanına eşim gitti ayarı verdi ama benim kayınvalidem sağolsun çok anlayışlıydı bebek gibi baktı bana Allah razı olsun bir şey olduğunda da ben eşime söylettiriyordum ben desem yanlış anlanabilir diyrBebek her ağladığında koşarak odama giriyor insan bir kapı çalar müsait miyim değil miyim bebeğin başını bekliyor emme bittiğinde direk kucağımdan alıyor sürekli resim video çekiyor. Bebeği alıp çıkmak istedi ben yok dedim nolacak dedi en son ağladım hayır dedim gözlerim doldu sonra tamam dedi. Kızlar ya hayır dediğim herşeyi yapıyor illahi ağlamam mı gerekiyor birşeyi istemiyorsam zorlama ya yeter. Bebeği sevmez ilgilenmez umursamaz dedim , kadın bebeği kendisinin sanıyor. Oğlum diye seviyor asla torun demiyor. Babaannesi diyorum sinirleniyor babaanne nasıl oldum genç yaşımda hiç de babaanne değilim diyor. Sürekli bebek onun elinde sadece emzirirken ben alıyorum. Almak istediğimde vermiyor sen hep alıyorsun zaten diyor
Herkes söylemiş ısrarla yüzsüz gibi yapıyorsa sen de yüzsüz olacaksın böylesi bundan anlar anca hiç çekinme pat pat söyle bebeği de al çekiş odana kitle kapını bebiş uyuduğunda uyu dinlen sen deBenim kv yi kayın babam elli kere uyardı kocam kaynım bin kere uyardı ben yüz bin kere dedim bak resim çekiyorsun paylaşma diye. Kayınbaba gidip gelip dedi bak gözünü seveyim paylaşma bebek daha taze yeni. Yok yok dedi öylesine çekiyorum dedi. İnstagrama bir girdim atmış altına da miniğim demiş. Sence napabilirim cesur ? Milyonkere uyardık herkes uyardı. En son tüm bağları koparacam ama eşim çok üzülecek büyük bir kavga istiyor bu
Sen anlattıkça ben burda sinir oldum valla bu nasıl bir kadındır lohusa halinle cidden sana yaşattıklarına bak şu en güzel günleri nasıl hatırlayacaksın müsaade etme o nasıl alıyorsa elinden burası benim evim benim çocuğum benim kurallarım de sen de onun elinden al böyle utanmaz arsızlara valla az bile sen iyi olup ses etmedikçe yapmaya devam edecekEvet cesur artık ben de izin vermeyeceğim ama kadın izin almıyor ki bir bakıyorum çoktan değiştirmiş oluyor bana kaç kere dedi değiştirme ben yeni değiştirdim diye. Kız elbisesini birleştirdim kirlileri yıkayacaktım, bir baktım kendisi almış bizim evdeki diğer kirlilerle yıkamış sermiş bile. Geri topladım yıkayacaktım onun ayrı deterjanı var büyüklerle aynı anda yıkanmaz dedim kızdı ne alaka dedi aldı elimden geri serdi. Gözlerim doluyor. Rahat rahat bebeğimin elbisesini bile yıkayamıyorum yeter artık
Ben 24 saat içinde olanları yapıyorum ama buzdolabında kalma süresi 3 gün ya bence sıkıntı olmaz karıştırılabilirBir gün öncenin sütüyle bir gün sonrası karışır mi? Benim az bı kalmıştı karıştirmadim dondurucuya atmaya değer de değildi çöp oldu süt
Her beslemede meme +mama mı veriyosun canım? O zaman günlük mama 300’ü buluyo sizdeBenimki gece toplamda 240 alıyor her seferinde meme+ 60 cc ile doyuyor sonra hiç uyanmıyor.
Gündüz meme+20cc ile doyuyor Azaltmaya gidiyorum sütüm geldikçe.
Aç olunca asla uyumuyor.
Cok iyi bence. Benim ailem zaten sosyal medyada hiç paylaşım yapmazlar. KVler için de eşim devreye girecek artıkAslında eşler net olsa sorun olmuyor. Bu konuda iki taraf ta eşimden çekiniyor çünkü paylaşılan olsa bile sildiriyor çok net çok keskin çizgili. İş bence erkekte bitiyor
Bir de onu deneyeyim ben de inşallah bendevde işe yararincia kullanıyorum ben. Kanamalı yara olmuştu ama şükür gecti. Hala hafif sizi var. İlk emerken bir de kısa süreli bir aci oluyor ama kanadigi zamanki acısını hafifletti resmen. Bir daha sipariş verdim
Evet gerekirse evimi bok götürsün ama anneliğim gitmesin yani bir daha bebeğim bu kadar küçük olmayacak bir daha bakma fırsatım olmazAynen öyle canım herkes kendi silahından vurulur yapacak bir şey yok.. eğer sana saygı gösterse ağzını açmazdim ama ne saygısı ne empatisi bir şeyi yok..
Tek iyi yanı senin yükünü baya hafifletiyor
evet canım artık üzülürse üzülsün, kendisi bu heyecanı zaten yaşadı. Sırf kendini daha iyi hissetsin diye neden ben kötü hissedeyim kiSen anlattıkça ben burda sinir oldum valla bu nasıl bir kadındır lohusa halinle cidden sana yaşattıklarına bak şu en güzel günleri nasıl hatırlayacaksın müsaade etme o nasıl alıyorsa elinden burası benim evim benim çocuğum benim kurallarım de sen de onun elinden al böyle utanmaz arsızlara valla az bile sen iyi olup ses etmedikçe yapmaya devam edecek
evet bir daha çekip atarsa başında bekleyip sildireceğimHerkes söylemiş ısrarla yüzsüz gibi yapıyorsa sen de yüzsüz olacaksın böylesi bundan anlar anca hiç çekinme pat pat söyle bebeği de al çekiş odana kitle kapını bebiş uyuduğunda uyu dinlen sen de
Evet toparlandım ben ama bebek ev temizlik yemek olmuyordu hazır yiyorduk eşim de annemi davet edelim dediAy düşman başına lohusa halinle kadının yaptığına bak eşin de anneciydi dimi biraz söylesen felan uyarmaz mı böyle de bir yere kadar ne zaman gidecek niye hala sende ki toparlanamadın mı biraz? Ben de bir şey diyemiyordum ilk 2-3 gün ablamlar kayınvalidem vs sürekli çocuk aç diyorlardı en son gidip ağladım eşimin yanına eşim gitti ayarı verdi ama benim kayınvalidem sağolsun çok anlayışlıydı bebek gibi baktı bana Allah razı olsun bir şey olduğunda da ben eşime söylettiriyordum ben desem yanlış anlanabilir diyr
aaaaa acıtıyordur o zamanLansinoh garmastan madecasol fiyo krem gümüş kapak tahin yağı anne sütü denedim bir de kalkan aldım sürtmesin diyehiçbiri işe yaramadı
yok canım 2.5 saat uzaklıktayızAh kuzum ya sen niye geri çağırdın ki bu kadınıaynı şehirde değil misiniz gitsin evine
Yardım olsun dedim ev işine yemeğeAy bende emzireyim de biri elimden alıp altını değiştirse gazını çıkarsa filan istiyorumsenin kv biraz değişikti de ne güzel gitmişti niye çağırdın ki geriye
Kırmızı olur canım bizimde öyleydi yeni yeni düzeldi daha. Poposu pişik olmuştu ondan kırmızı sanmıştım ama geçtikten sonra yine kırmızılık vardı şimdi şimdi normale döndü pişik degil korkma bi sorun yok yaniKız bebek annelerimelegim can gulumsebebek @medusaa @Kardelenzey benim kızın vajinası dış dudak kısımları hep kırmızı ya, hiç beyaz halini görmedim. Hastanede annem değiştirdi ona sordum hatırlamıyorum diyor ama normali böyle kırmızı olamaz dimi? Hep pişik mi yani?
Benimki sabah 6 gibi 3 posta uyanıyor 6 dan sonra yanıma alıyorum ve yüz üstü yatırıyorum o şekilde 2 saat uyuyoruz canım kafasını rahatca saga sola çeviriyorsa yüz üstü yatırmayı dene daha uzun süre yattıgını farkettim canımBende bunu sık yapcam artık hiç yanımıza almamıştım. Gece oğlumu sabah kızımı alırım napayım eşe sarılıp uyuma falan filan kalmadı artık
Canım bizi 2 aylık olunca çagırdı belki biraz erken olunca farkediyordur bence bi sorun yoktur allahın izni ileKızlar bizim kontrolümüz vardı normalde 40. Gün ultrason olacaktı 36. Günde yaptık. Kalça sınırda çıktı59 çıktı normali 60 ve üzeri. Doktor olabilir 3 aya kadar gecikmesi normal dedi. Çift bez takacağız bir ay sonra tekrar kontrol
Benimki hem pişik hem mantar olmuştu doktor krem verdi geçti ben dedigin gibi ıslak mendil pişik yapınca havada güzel oldugu için hep yıkıyorum tertemiz oluyorI ImaginaryLife ve kız bebek anneleri en iyisi her alt değişiminde lavaboda yıkayın ya da ılık su ile pamuğu ıslatıp silin ve kurulayın. Kız bebeklerde ıslak mendil sıkıntı oluyor. Yine geçmezse bezden kaynaklı da olabiliyor bez markasını değiştirmek gerek.
2 gündür aynıyım canım karnı tok sürekliPsikolojim bozuldu... bebek sürekli aranıyor veriyom kusuyor
Bence normal zaman canım. Zaten önemli süreyi geçse o tarihe vermezler ben beklerdim. Ama için rahat etmezse özelde çektirŞu an 36 günlüğüz. Temmuzda verilen tarih 3 aylık olmadan 10 gün öncesi
Bebekle ilgili tüm kararı nasıl kendisi alabilir o nasıl saçmalık canım kim müsade ediyor bunaKv bebeğimle selfie çekip Instagrama atmış. Miniğim demiş altına. Bebek yüzü kabak gibi ortada. Çıldırcam, eşime dedim silsin bir daha da yapmasın olay çıkar. Silmedi. Kafayı yiyecem kendi doğurmuş gibi davranıyor. Bebekle ilgili tüm kararı kendi alıyor bir annesi olduğunun farkında değil. Bebeği kendi oğlu sanıyor annesi oymuş gibi davranıyor kızlar napacam
Sinir oluyorum gerçekten pipinin nesine baktiklarina ve kafa olarak gerçekten anlayamıyorum.. kültürel bir şeyi mi var benim bilmedigimBenim kv 1 yaşındaydı ozaman koca 1 yaşındaki çocuğun altını orta yerde değiştirmeye kalkmıştı kp filan var. Müsade etmedim ama aşırıda sinirlenmiştim. Geçen oraya gittik emzirdim salona gittim görümceme verdim altı değişecek gazı çıkacak dedim. Neyse görümce gazını çıkardı altını değiştirmeye gitti odaya kv koştu peşinden. Ay ne görcen Allah aşkına okadar bariz belliydi ki çocuğun kıçına pipisine bakmaya gittiği. Şey gibi hani bakayım pişik yapmış mı çocuğu diyo sanki
Özge sende olmasan soran yokKız merak ettm bi daha hiç konuştunuz mu kv ile gittikten sonra? Küs mü sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?