- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Yüz üstü yatıyor şuan ama kafası sola bakıyor mesela onu sağa çeviremiyor henüzBenimki sabah 6 gibi 3 posta uyanıyor 6 dan sonra yanıma alıyorum ve yüz üstü yatırıyorum o şekilde 2 saat uyuyoruz canım kafasını rahatca saga sola çeviriyorsa yüz üstü yatırmayı dene daha uzun süre yattıgını farkettim canım
Ayyy ben şokk yolarım o kadını ben vallaEvet cesur artık ben de izin vermeyeceğim ama kadın izin almıyor ki bir bakıyorum çoktan değiştirmiş oluyor bana kaç kere dedi değiştirme ben yeni değiştirdim diye. Kız elbisesini birleştirdim kirlileri yıkayacaktım, bir baktım kendisi almış bizim evdeki diğer kirlilerle yıkamış sermiş bile. Geri topladım yıkayacaktım onun ayrı deterjanı var büyüklerle aynı anda yıkanmaz dedim kızdı ne alaka dedi aldı elimden geri serdi. Gözlerim doluyor. Rahat rahat bebeğimin elbisesini bile yıkayamıyorum yeter artık
Tam tamına aynısı mememle alıp veremediği ne anlamadim2 gündür aynıyım canım karnı tok sürekli
Aranıyor emziriyorum yine aranıyor mama veriyorum kavga ederek akıtarak içiyor sonra da kusuyor bu aralar akşamları hiç uyumuyor napacagımı şaşırdım
Rahatça saga sola çevirince yatır istersen canım benimki maşallah saga sola bayadır çeviriyor o yüzden rahat uyuyorum oda yanımızda yüz üstü yatıyor hemde gazını daha rahat çıkarıyorYüz üstü yatıyor şuan ama kafası sola bakıyor mesela onu sağa çeviremiyor henüz
5. Hafta sendromu atlatacaz inşallahTam tamına aynısı mememle alıp veremediği ne anlamadim
Kız günde 90cc neyine yetecek çocugun ben 2 saate bir veriyorum 90Diğer doktor günde 90 ml ver dedi diye çocuğu aç bırakmışım dün toplam 180 içti çocuğum biliyo musunuzbugün de şimdiye kadar 120 oldu bile
Yani kültürel bi durum olduğunu sanmıyorum ama alaka ne onu da çözemiyorumSinir oluyorum gerçekten pipinin nesine baktiklarina ve kafa olarak gerçekten anlayamıyorum.. kültürel bir şeyi mi var benim bilmedigimhayır birde 1 yaş olmuş çok akıllı çocuklar hiç yapacak iş mi
Maşallah canım seninki hızlı çıktıRahatça saga sola çevirince yatır istersen canım benimki maşallah saga sola bayadır çeviriyor o yüzden rahat uyuyorum oda yanımızda yüz üstü yatıyor hemde gazını daha rahat çıkarıyor
Evet canım Sütüm çok az az geliyor doymuyor mecbur veriyorum. Önce meme sonra mama en son uyku öncesi yine meme veriyorum kapanış ve uykuHer beslemede meme +mama mı veriyosun canım? O zaman günlük mama 300’ü buluyo sizde
Evet canım kasları güçlendikçe çevirir inşalalh benimki çok hareketli maşallah gelenler nazar edecek diye korktum kafasını felan turuyordu ayy nas tutuyor dediler hemen okudum çocugumuMaşallah canım seninki hızlı çıktıbende uyursam yüz üstü yatırmıyorum ama gün içinde yatırıyorum belki bu sayede sağa sola da çevirir yüz üstü yatarken kafasını kaslardan kaynaklı sanırım
Ya bizimki de çeviriyor ama ben çok korkuyorum yüzüstü uyurken ben uyumuyorum. Dediğin gibi en güzel o pozisyonda uyuyor. Bugün çok uykum geldi sırtüstü çevireyim ben de uyuyayim dedim kıyameti koparttıRahatça saga sola çevirince yatır istersen canım benimki maşallah saga sola bayadır çeviriyor o yüzden rahat uyuyorum oda yanımızda yüz üstü yatıyor hemde gazını daha rahat çıkarıyor
Kac saate bir gece bu şekilde besliyorsunuz ? Benimki de mi aç acabaBenimki gece toplamda 240 alıyor her seferinde meme+ 60 cc ile doyuyor sonra hiç uyanmıyor.
Gündüz meme+20cc ile doyuyor Azaltmaya gidiyorum sütüm geldikçe.
Aç olunca asla uyumuyor.
Benimki basbaya baktı düştü mü bi yerde diye neyden bilmiyorum artikYani kültürel bi durum olduğunu sanmıyorum ama alaka ne onu da çözemiyorumkızıma bigün altını değiştirirken bakalım pişiğin varmı demişti bence ondan bakıyor benimki. Pişik edip keyifle gezcem sanki ayrıca bebek bu pişik te olabilir hastada. Aman kafalar bi dünya
2, 5 saatte canım. Sadece dün aksattım 3 saati buldu.Kac saate bir gece bu şekilde besliyorsunuz ? Benimki de mi aç acaba
Benim sütüm 30 cc tek cikiyor saate bebeğin kilo alimi sinirda cikti2, 5 saatte canım. Sadece dün aksattım 3 saati buldu.
Doktora sordum kaç cc vereyim diye her bebekte değişir dedi bebeği tanımak anlamak da zaman alıyor.
Ama şimdi sistem olarak oturdu.
Karnı aç kalınca felaket oluyor bence dene sütün azsa mama takviyesi de ver
Benimki gece uyanmiyor üstüne ben sağip veriyorum sütü2, 5 saatte canım. Sadece dün aksattım 3 saati buldu.
Doktora sordum kaç cc vereyim diye her bebekte değişir dedi bebeği tanımak anlamak da zaman alıyor.
Ama şimdi sistem olarak oturdu.
Karnı aç kalınca felaket oluyor bence dene sütün azsa mama takviyesi de ver
Maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun canım. Herkes iyi gözle bakmıyor kem gözlü çok görmeseler daha iyi vallahi. Seninki böyle giderse yakında döner emeklerEvet canım kasları güçlendikçe çevirir inşalalh benimki çok hareketli maşallah gelenler nazar edecek diye korktum kafasını felan turuyordu ayy nas tutuyor dediler hemen okudum çocugumuşimdide görsünler istemiyorum artık neler derler allah bilir. Doktorumuzda zaten maşallah çok aktif bir bebek dedi
Pat diye bi şey sormalarımla ünlüyüm bu gruptaÖzge sende olmasan soran yokhiç konuşmadık küs bana eşimle de konuşmuyor
Aptal doktor aptalllll çok sinirlendim yine. Daha bi de iki gün daha ver yeter demişti. Hem yetmemiş hem sarılığı yükselmişKız günde 90cc neyine yetecek çocugun ben 2 saate bir veriyorum 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?