2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen öyle ya. Yeğenimi hiç paylaşmazlar mesela o yuzden ne doğum günü ne başka zaman paylasmadim hiç. Kendi annesi babası paylaşmıyor bana düşmez diye. Uniden bi arkadasimla görüştüğümde bir yegenim olduğuna çok şaşırmıştı hiç paylasmadin bilmiyodum diye. Anne babanın düşüncesine saygı duyulması gerekiyor

Diğer doktor günde 90 ml ver dedi diye çocuğu aç bırakmışım dün toplam 180 içti çocuğum biliyo musunuz bugün de şimdiye kadar 120 oldu bile

Diğer doktor günde 90 ml ver dedi diye çocuğu aç bırakmışım dün toplam 180 içti çocuğum biliyo musunuz bugün de şimdiye kadar 120 oldu bile
Yuh ya bizim benim bebis ne kadar süt emiyo bilmiyorum ben.. bence doyana kadar ver yazık günah ya yemin ediyorum o doktora hala kızıyorum

Benim kv 1 yaşındaydı ozaman koca 1 yaşındaki çocuğun altını orta yerde değiştirmeye kalkmıştı kp filan var. Müsade etmedim ama aşırıda sinirlenmiştim. Geçen oraya gittik emzirdim salona gittim görümceme verdim altı değişecek gazı çıkacak dedim. Neyse görümce gazını çıkardı altını değiştirmeye gitti odaya kv koştu peşinden. Ay ne görcen Allah aşkına okadar bariz belliydi ki çocuğun kıçına pipisine bakmaya gittiği. Şey gibi hani bakayım pişik yapmış mı çocuğu diyo sanki

Yok canım dediğim gibi yap hiç bişey olmaz tamam üç gün kuralı varda sende dün sağdığın sütle bugün sağdığını karıştırıyorsun onda bişey yok ki. Ben kızımda çok sağıp muhafaza ettiğimden hep hemşireler doktorlar böyle anlattı kafama takıldıkça soruyordum

Kızlar kalça ultrasonunda neye bakılıyor kalça çıkıklığı ne oluyor çözümü tedavisi nasıl bi yol izleniyor çift bez falan konuşulmuş benim hiç bilgim yok aydınlatabilir misiniz

Aynen öyle katılıyorum canım anne baba ne derse o yapılmalı. Geçen gün bi akraba annemi arayıp benim ne zaman doğuracağımı sordu e instagramda filan da bişey görmedim arayıp haber de vermediniz ya diyor bide. Hala çoğu kişi bilmiyor doğurduğumu. Çarşaf çarşaf paylaşsaydım bilirlerdi ama istemedim ben paylaşmayınca yakın çevremde kimse de paylaşamadı haliyle. İnsanların anne babaya saygı göstermesi önemli. Göstermiyorlar mı ozaman terslenerek laf duyarak gösterirler

Temmuz ayına randevu verdiler devlette kalça ultrasonu için. Bi şikayet yok diye beklemeyi düşünüyordum. Beklemeyip özelde çektireyim mi?

Tamam canım bundan sonrasında o şekilde yapayım

Aynen öyle herkes bu kafada olsa hiç sorun yasamicaz aslında

Göğüs ucu yarasına kalıcı kesin çözüm bulan yok mu
incia kullanıyorum ben. Kanamalı yara olmuştu ama şükür gecti. Hala hafif sizi var. İlk emerken bir de kısa süreli bir aci oluyor ama kanadigi zamanki acısını hafifletti resmen. Bir daha sipariş verdim

Temmuz ayına randevu verdiler devlette kalça ultrasonu için. Bi şikayet yok diye beklemeyi düşünüyordum. Beklemeyip özelde çektireyim mi?
Canım iki aylık olmadan çekim önerilmiyor zaten. Temmuzda kaç aylık olacak seninki şimdi nekadarlık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…