- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 18
- 27
Sarılık ölçme cihazı var vücuttan yada alından ölçülebiliyorİnşallah ikimizin bebişlerinin de değeri düşmüş olursarılığa nasıl bakacaklar kan almadan?
Acilde bebek yogun bakımdan hemen baktrblrsnz kızlar alından ölçüp bakıyolarSarılık ölçme cihazı var vücuttan yada alından ölçülebiliyor
Canim kaynatigin ve soguttugun su ayarla bir surahi vs kapali siseye koy.kaynattigin su ile daha once soguttgun sisedeki suyu katarak hizlica suyu ılıt.mama ekle salla..hazirYaaahadi inşallah aç kalmasın artık minnoşum
Oh çok rahatladım. Canım bi şey sorucam bu mamayı hazırlamanın pratik bi yolu var mı ben her seferinde kaynar suyu bardağa alıyorum sonra başka bi bardağa aktar dönder yapıyorum bileğimi yakmayacak kadar ılıyana kadar sonra mamayı yapıyorum çok uğraştırıcı oluyo
Sağıyorum da aynı zamanda oradan anlıyorum zaten yeni gelmeye başladı benimKendi sütünüzün ne kadar geldiğini nasıl anlıyorsunuz? Hani mamayı azaltmayı düşünüyorum dediniz ya
Tahini değil canım yağını sürüyorum 1 gün hiç yıkamadan dinleniyor sonra yıkıyorum o sürede de diğer memeyi kullanıyorumBen sütümü sürüp gümüş kapak kapatıyorum canım ama benim başta öyle bir yarıldı ki şu an ortası ikiye ayrılmış durumda ama zamanla düzelecek dokular birleşiyor kapak sayesinde
Tahin sürünce yıkıyor musun emzirmeden önce
Ayy inanmıyorum kız neler neler yapmış öyle iki yemek yapacak diye boşver gönder gitsin huzurunu kaçırmasın
Bugün eğitim için geldiler bana ebeye sordum özellikle. Doyduğunu zaten anlarsın uykuya geçmesinden vs dedi.Korkuyorum da fazla mama vermeye acaba bi sakıncası var mıdır diye ama durmuyo çocuk saat başı ağlıyo
Gece hiç uyandırmadan sabaha kadar mı yatıyor? Yada uykuda mı veriyosunBenimki gece uyanmiyor üstüne ben sağip veriyorum sütü
Şuan kaç günlük kilosu kaç kiBenim sütüm 30 cc tek cikiyor saate bebeğin kilo alimi sinirda cikti
Hem süt hem mama ver bizim bebeler yakın 9 günlüğüz biz de. Ben bastırdım sarılık olmasın diye gündüz her saat memede.Aptal doktor aptalllll çok sinirlendim yine. Daha bi de iki gün daha ver yeter demişti. Hem yetmemiş hem sarılığı yükselmiş
1 gün boyunca hiç emzirmiyor musun kız taş olur o zaman benimki mastit olurum, bazen 6-7 saat tek meme emzirilmemiş oluyor da acısından duramıyorumTahini değil canım yağını sürüyorum 1 gün hiç yıkamadan dinleniyor sonra yıkıyorum o sürede de diğer memeyi kullanıyorum
Öğlenleri balkona çıkarıp kısa kısa tutuyorum ben sarılık için de iyimişVar sarılık kuzum. Göbeğine kadar sarı çocuk kolları da dahil
Ay süpersin bu sekilde pratik olur sanırım hemen denicemCanim kaynatigin ve soguttugun su ayarla bir surahi vs kapali siseye koy.kaynattigin su ile daha once soguttgun sisedeki suyu katarak hizlica suyu ılıt.mama ekle salla..hazirbikere kenarda deneme yap ideal mama sicakligin icin kac ml soguk ve sicak katiyorsun...heo ayni orani karistir.ben oyle yapiyorum.20 ml sicak 10 ml soguk dene...mamayi katincada suyu ayrica sogutuyor cunku..ideale yakin olur.ben her kaynatmamda artan fazla suyu tekrar surahiye koyuyorum:)
Ben de o kadar süt yok şuan hiç hissetmedim bak sen diyince aklıma geldi. Sağdan güzel geliyor soldan çok çok az 20 dk Sağıyorum 10 damla ancak1 gün boyunca hiç emzirmiyor musun kız taş olur o zaman benimki mastit olurum, bazen 6-7 saat tek meme emzirilmemiş oluyor da acısından duramıyorum
Evet evet oldukca pratikAy süpersin bu sekilde pratik olur sanırım hemen denicem
Ben de öyle yapıyordum da artık soğuk su dolu kabın içine sıcak kaynar suyu koyuyorum bardağıyla beraber, bardağın içindeki su hemen ılışıyorYaaahadi inşallah aç kalmasın artık minnoşum
Oh çok rahatladım. Canım bi şey sorucam bu mamayı hazırlamanın pratik bi yolu var mı ben her seferinde kaynar suyu bardağa alıyorum sonra başka bi bardağa aktar dönder yapıyorum bileğimi yakmayacak kadar ılıyana kadar sonra mamayı yapıyorum çok uğraştırıcı oluyo
Sütüm yeterli değil canım bebeğim hem kilo alamadı hem sarılığı önce düşüp sonra tekrar yükseldi mamayı azaltmak benim için seçenek değil şu anBugün eğitim için geldiler bana ebeye sordum özellikle. Doyduğunu zaten anlarsın uykuya geçmesinden vs dedi.
Sütün yeterliyse çiş miktarı ve kakayı takip et mama çok çok az ver alışmasın.
Bir de ben memeyi verip üstten şırınga ile veriyorum mamayı bazen geceleri zor geliyor biberon ile veriyorum
Başta ben de çok korkuyordum zamanla alışıyorsun canım. Süt içerken falan kaçırıyor genzine panik olmamak gerek halloluyorİyi o zaman canım ,
Herşeyden korkar oldum
Biberonla sağdigim sütü veriyorum ya da mamayı boğazına kacircam diye korkuyorum ilk bebeğim tecrübesizim Allahtan annem yanimda çoğunlukla o bakıyor yediriyor, altını temizliyor, gazını alıp uyutuyor.Bazen de ben yapıyorum öğreneyim diyorum
Benimki sabırsızlık yaptı, gerçekten çok sabırsız bir bebekAminnazlı bi kız doğurucam ben bunu çok iyi biliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?