Bu da güzel fikirBen de öyle yapıyordum da artık soğuk su dolu kabın içine sıcak kaynar suyu koyuyorum bardağıyla beraber, bardağın içindeki su hemen ılışıyor
Sütün tazyikli geliyorsa ondan rahatsız oluyor olabilirKızlaaaarrr çıkdırmak üzereyim bu bebek memeyi emmiyor, süt sağıp veriyorum emiyor mama veriyorum emiyor. Biberona alıştı diyeceksiniz biberondan önce de çığlık atıyordu memede. Napacağım sürekli meme sağ dolapta çıkar ısıtbugün direndim biberonla savaştım 5 saattir durmadan ağladı dayanamadım verdim biberonu nasıl vakumluyo, sütüm de var dökülüyor görünüyor. Saçımı başımı yolacam imdaaattttt
Canım kaynamış soğumuş su ile yapılıyor ya ben önceden kaynatıp soğutup (yani 45 dereceye getirip) termosa koyuyorum zaten o baya sıcak tutuyor, mama yapacağım zaman çok ılıdıysa da azıcık ısıtıyorum. Pratik oluyorYaaahadi inşallah aç kalmasın artık minnoşum
Oh çok rahatladım. Canım bi şey sorucam bu mamayı hazırlamanın pratik bi yolu var mı ben her seferinde kaynar suyu bardağa alıyorum sonra başka bi bardağa aktar dönder yapıyorum bileğimi yakmayacak kadar ılıyana kadar sonra mamayı yapıyorum çok uğraştırıcı oluyo
Senin daha yeni ama canım normal anca gelir süt. Benim de 3. günden sonra bir anda gelmişti koltuk altıma kadar bezeler çıktı yumurta büyüklüğünde, başta çok emziremedim yaralardan dolayı, mastitin ucundan döndüm yani dikkat et sen deBen de o kadar süt yok şuan hiç hissetmedim bak sen diyince aklıma geldi. Sağdan güzel geliyor soldan çok çok az 20 dk Sağıyorum 10 damla ancak
Özge sizin oralar sıcaktır çıplak şekilde güneşe tutsana o da iyi geliyormuş 5 dk da olsaSütüm yeterli değil canım bebeğim hem kilo alamadı hem sarılığı önce düşüp sonra tekrar yükseldi mamayı azaltmak benim için seçenek değil şu an
Ben veriyordum canım 75cc verirken 2 ölçek tam birde yarın katıyordumYarım ölçü hazırlamayın diyolar canım sen öyle mi yapıyosun bi ölçek 30 cc ya hani 30-60-90 şeklinde yapın diyolar
Ben pratik yapıyorum canım kaynamış olırsa biberona katıyorum çeşmeyi aç altında tut biberonu sallayarak hemen soguyor içecek sıcaklıga gelince mamayı katıyorum hop 2 dak hazırYaaahadi inşallah aç kalmasın artık minnoşum
Oh çok rahatladım. Canım bi şey sorucam bu mamayı hazırlamanın pratik bi yolu var mı ben her seferinde kaynar suyu bardağa alıyorum sonra başka bi bardağa aktar dönder yapıyorum bileğimi yakmayacak kadar ılıyana kadar sonra mamayı yapıyorum çok uğraştırıcı oluyo
Ne yapabilirim canım bu sütün bebeğin istediği akışta olması içinSütün tazyikli geliyorsa ondan rahatsız oluyor olabilir
Canım kaynamış soğumuş su ile yapılıyor ya ben önceden kaynatıp soğutup (yani 45 dereceye getirip) termosa koyuyorum zaten o baya sıcak tutuyor, mama yapacağım zaman çok ılıdıysa da azıcık ısıtıyorum. Pratik oluyor
Senin daha yeni ama canım normal anca gelir süt. Benim de 3. günden sonra bir anda gelmişti koltuk altıma kadar bezeler çıktı yumurta büyüklüğünde, başta çok emziremedim yaralardan dolayı, mastitin ucundan döndüm yani dikkat et sen de
Sağlıkla büyüsünler de napalım idare edicez her şekildeBenimki sabırsızlık yaptı, gerçekten çok sabırsız bir bebek
Parmagınla makas gibi tutarak emzir canım öyle dene birde hem memeyi tam kavrar hemde tazikli gitmez. Bu arada aramızda iki gün var bebegin ne kadar kilo aldı 1 aydaNe yapabilirim canım bu sütün bebeğin istediği akışta olması için
Kadınlar kulübü bile doğurttu seni üstüne 1 gün geçirdi senin bebenin daha gelesi yok galiba iyice zorladı seniMerhaba anneler. Normal doğum yapanlara bir sorum olucak. Sancınız veya suyunuz gelmeden önce bebeğin hareketlerinde bi farklılık var mıydı? Çok hareketli veya sakin veya başka bi belirti. Doğum başlamadan önce anlayabilir miyim acaba yakın olduğunu
Benimkinin değeri üçüncü günde yedinci günde 9 du. Yüzü sarıydı gözleri de sarıydı belliydi yani yüzündeki renk. Hala gözlerinde az var iki aya anca geçer fizyolojik sarılık kalıyor tüm bebeklerde iki ayda tamamen yok oluyor en son gözlerden gidiyor. Vücuttan atılsın da önce inşallah yavaş yavaş düşsünVar sarılık kuzum. Göbeğine kadar sarı çocuk kolları da dahil
Hiç sorma birde doğum izinlerim bitiyor diye de üzülüyorum. Ağustos sonunda işe başlıycamKadınlar kulübü bile doğurttu seni üstüne 1 gün geçirdi senin bebenin daha gelesi yok galiba iyice zorladı seni
O kadar ayni seyler yasiyoruz ki psikolojimi ayakta tutmak icin elimden geleni yapiyorum. Onun cocugu gibi davraniyor oglum da oglum diyor sadece emzirme isini yapiyormusum gibi hissediyorum emzirirken bile basimda bekliyor, cocugun altini alirken bile bir tarafindan tutuyor en son bugun bana versene benim olsun dedi kendin dogursana bunu ben doğurdum dedim. Anlatacak o kadar cok seyim var ki travma sebebi olacak seyler yasiyorumBebek her ağladığında koşarak odama giriyor insan bir kapı çalar müsait miyim değil miyim bebeğin başını bekliyor emme bittiğinde direk kucağımdan alıyor sürekli resim video çekiyor. Bebeği alıp çıkmak istedi ben yok dedim nolacak dedi en son ağladım hayır dedim gözlerim doldu sonra tamam dedi. Kızlar ya hayır dediğim herşeyi yapıyor illahi ağlamam mı gerekiyor birşeyi istemiyorsam zorlama ya yeter. Bebeği sevmez ilgilenmez umursamaz dedim , kadın bebeği kendisinin sanıyor. Oğlum diye seviyor asla torun demiyor. Babaannesi diyorum sinirleniyor babaanne nasıl oldum genç yaşımda hiç de babaanne değilim diyor. Sürekli bebek onun elinde sadece emzirirken ben alıyorum. Almak istediğimde vermiyor sen hep alıyorsun zaten diyor
36. Gün 1 kilo 200 gram aldıParmagınla makas gibi tutarak emzir canım öyle dene birde hem memeyi tam kavrar hemde tazikli gitmez. Bu arada aramızda iki gün var bebegin ne kadar kilo aldı 1 ayda
Bu kadın hamileliğinde de seni üzmüştü demiO kadar ayni seyler yasiyoruz ki psikolojimi ayakta tutmak icin elimden geleni yapiyorum. Onun cocugu gibi davraniyor oglum da oglum diyor sadece emzirme isini yapiyormusum gibi hissediyorum emzirirken bile basimda bekliyor, cocugun altini alirken bile bir tarafindan tutuyor en son bugun bana versene benim olsun dedi kendin dogursana bunu ben doğurdum dedim. Anlatacak o kadar cok seyim var ki travma sebebi olacak seyler yasiyorum
İnşallah artık biran önce sağlıkla kavuşursunuzHiç sorma birde doğum izinlerim bitiyor diye de üzülüyorum. Ağustos sonunda işe başlıycam
E 1 ayı geçmiş artık ne zaman gitmeyi düşünüyor hala başında mı kalacakO kadar ayni seyler yasiyoruz ki psikolojimi ayakta tutmak icin elimden geleni yapiyorum. Onun cocugu gibi davraniyor oglum da oglum diyor sadece emzirme isini yapiyormusum gibi hissediyorum emzirirken bile basimda bekliyor, cocugun altini alirken bile bir tarafindan tutuyor en son bugun bana versene benim olsun dedi kendin dogursana bunu ben doğurdum dedim. Anlatacak o kadar cok seyim var ki travma sebebi olacak seyler yasiyorum
Lohusalıkta cezai ehliyetimizin olmaması gerekiyor bence tamamen hormonlar bizlik bişey değil sonuçtaKv yi öldürmek istiyorum sanırım lohusalıktan hepimizde cinnet hali mevcut
Benim kız da ilk başta boğazına çok kaçırıyor tıkanıyor ben makas yaparak emziriyorum ilk 3-4 dk o zaman daha rahat emiyor sen de dene istersen süt akışını kısarsın rahat emer, eğer sorun oysa tabiNe yapabilirim canım bu sütün bebeğin istediği akışta olması için
Aminİnşallah artık biran önce sağlıkla kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?