2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım 4 5 kanal tazyikli demek değil süt kanalların açık demek tazyik tek delikten öyle akarsa da olur fiskirir şekilde ileri dogru

Aa hadi ya internette anne sütünün antibiyotik etkisi var sürün diyordu diye denemiştim zaten işe yaramadı damla bile geçirmedi nedense. Neyden dolayı oluyor anlamadım
Ben anne sütü damlatıp pamukla silmiştim geçti. Herkesin sütü aynı olmayabiliyor demek ki. Başta su kaynatip ilitip öyle siliyordum ama anne sütünden sonra geçti

Bende de aynısı oluyordu bende sütümün tazyikli olduğunu düşünüyorum canım hepsini mi sağdın az on sütü alacaktın

golden-snitch canım özel bi soru olacak yanıtlamak istemezsen anlarım ama ilk ilişkide eskisi gibi mi oluyor şimdi ben korkuyorum biraz da.. birde sezaryen yerim benim bazen kabarıyor ve ağrı oluyp sonra kahverengi kanıyorum bildiğin rahatlıyorum sende böyle şeyler oldu mu birde adet daha olmamissindir acaba ne zaman olcaz merak konusu

Bebegim bugünlerde ağzımın içine bakıyor konuşmam için dndjdd bugün en sonunda baktım konu kalmadı kvdemin yaptıklarını anlattım çocuk uyudu dnjdjrrjbrjdnd
Kızz anlamasada hisseder sakın sakın bi uygulama buldum onu ındırıp hikaye okuyorum dene sende heypungi uygulamanın adı

Gaza gelip sagdim valla
Sağım bitti bebiş uyandı bebislerin çekim gücü hiç bir sağım makinasinda yok bence epeyi güzel çekti süt geldi
Ay aynı benim gögüsüm bebeğin ağzını görmesi yeterli fooş iniyor diğer gögüsü hiç demiyorum çok süt yok aslında ama aşırı mı cıvık yoksa tazyiktenmi hemrn bosalmak istiyor gibş

Bebegim bugünlerde ağzımın içine bakıyor konuşmam için dndjdd bugün en sonunda baktım konu kalmadı kvdemin yaptıklarını anlattım çocuk uyudu dnjdjrrjbrjdnd
Ay bizde de durum aynı iyi konu bulmuşsun bak ben de anlatayım babaannesini öğrensin şimdiden
Sezaryenli kızlar ne zaman araba sürmeye başladınız? golden-snitch gulumsebebek @melegim can cesursavasci @sulti tutti
Ben eşimi arkaya iki çocuğun arasına atıp sürüyorum bi sıkıntı olmuyor acıyomu hala senin

Ay bizde de durum aynı iyi konu bulmuşsun bak ben de anlatayım babaannesini öğrensin şimdiden

Ben eşimi arkaya iki çocuğun arasına atıp sürüyorum bi sıkıntı olmuyor acıyomu hala senin
25 gunluguz. Dün motor sürdüm diger cocuklarimin piknikleri vardi oraya gittim geldim. Az oncede köye gidip geldim motorla

Bende cevap vereyim kızımda normal doğum sancım ve açılmam çok olduğu için bi kaç ay eskisi gibi olmamıştı ilişkideki his. Bu seferki doğumda açılmam olmadı direk sezaryene girdim ya herşey eskisi gibi. Dikiş yeri de acımıyor

bizde tecrubeliyiz diyoz sen üçüncüden sonra Prof olmuşsun ha maşallah araba tamam da motoru bilemedim şimdi kullanabilirmiydim
Kiz bide beni biliyosunuz sezaryen sonrasi kötüydüm cok agrilar cektim oyle kötürüm kalcam zannettim. Cok şükür ki gecti gitti. Ben sezaryen dogurduysam herkes dogurur bence artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…