- 11 Mart 2022
- 415
- 351
- 53
- 31
Bende öyleyim ilk kez yenidoğan bebek görüyorum kimsem yok napıcamı şaşırdımBende aynı deneye yanıla yada burdan veya araştırarak öğreniyorum.. İlk defa kendi cocugumu kucağıma aldım bebek olarak başta tutamıyordum bile sen düşün.. sadece çocuğunu iyi takip et hep benzer şeyleri yapıyor acıkınca olsun uykusu gelince gazı olunca veya doymadiysa.. örneğin doymadiysa eli yumruk oluyo , gazı olunca eh ehh sesi cikartiyor veya agliyor
Bunu benimkide ara sıra yapıyor bi sigaraya bakıp bende yarım söndürürdugum zamanlar uyutana kadar aklım içmediğimde kalıyorYarım söndürdüm bebem çığlığı bastı benim yerime de iç
Bezi tam kapatmamandan da ne kadar olaylı olduğu anlasiliyorçocuk kucağımda ben bunlarla bakışıyorum alt değiştirmesi olaylı geçen analar beni anladı…
Sen rahat ol inan yolunda ilerliyor her şey benimde tek eşim var yanımda ve 2 haftadan fazla oldu sanırım evde gündüz yalnız ben bakıyorum akşam eşim geliyo.. bebek sen rahat olursan derdini anlatmaya çalışıyor ama atağa yeni girmişsin biraz zorlayacak ağlaması durmayacak endişelenmeBende öyleyim ilk kez yenidoğan bebek görüyorum kimsem yok napıcamı şaşırdım
Ben de anne sütü sürdüm ılık suyla sildim ama hiç geçmedi mecburen damla kullandım hala da tam düzelmediYa biZimde çapaklanma sorunumuz var damla verdi doktor ama eczacı kurt düşürdü içimize kullanamadık. Yeni doğanlara önermeyiz damla niye verdi ki falan diye. Ama sabah kalkınca akşama kadar baya çapaklanıyor bende pansuman yapıyorum ılık suyla anne sütüyle felan ama çok düzelecek gibi de değil nPsak bilemedim
Hiç deme tek düşüncem tekrar onu yakmakBunu benimkide ara sıra yapıyor bi sigaraya bakıp bende yarım söndürürdugum zamanlar uyutana kadar aklım içmediğimde kalıyor
Bezi tam kapatmamandan da ne kadar olaylı olduğu anlasiliyor
Bende onu anlamıyorumHiç deme tek düşüncem tekrar onu yakmak
Komşular gelicek artık bu çocuğa napıyosun diye böyle bi bağırma yok niye sevmiyosa halbuki hava alıyo
Geliyorum benimde bekleyinGirselerdi boşa boş gözüküyor tablogel sigara icek balkonda bekliyorum ahahaha
Sakın anne sütü sürme daha beter yapiyo zaten tazyikli olunca benim süt gözüne kaçtı o günden sonra çapak başladı..Ben de anne sütü sürdüm ılık suyla sildim ama hiç geçmedi mecburen damla kullandım hala da tam düzelmedi
Kahveni alda gel
21. 05.2024 boy 50cm kilo 3800 38+2Kızlaaar @melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
Evet evet bastiriyorum, hatta emmeden dışarıda bastırdım süt aktı sanki bastırınca daha çok mu süt geliyor anlamadımBen iyice sıkıyorum memeyi ama yine de kaçırıyor boğazına birkaç kez, sıkmazsam baya boğuluyor gibi oluyor çok korkutuyor beni ellerini havaya kaldırıyor kızarıyor falan. İyice bastırıyor musun sen de makas yaparken?
Aa hadi ya internette anne sütünün antibiyotik etkisi var sürün diyordu diye denemiştim zaten işe yaramadıSakın anne sütü sürme daha beter yapiyo zaten tazyikli olunca benim süt gözüne kaçtı o günden sonra çapak başladı..
O zaman emzirmeden bi miktar sağmak iyi gelir belki, ben sağamıyorum yaramdan dolayı mecburen makasla kesmeye çalışıyorum ama dediğim gibi yüzde yüz etki etmiyor bende deEvet evet bastiriyorum, hatta emmeden dışarıda bastırdım süt aktı sanki bastırınca daha çok mu süt geliyor anlamadım
Sagdim şansıma sağım bitince uyandı ama emince geldi yine süt şükürO zaman emzirmeden bi miktar sağmak iyi gelir belki, ben sağamıyorum yaramdan dolayı mecburen makasla kesmeye çalışıyorum ama dediğim gibi yüzde yüz etki etmiyor bende de
Galiba göz kanalları tıkalı o yüzden oluyor göz kendini temizleyemjyorAa hadi ya internette anne sütünün antibiyotik etkisi var sürün diyordu diye denemiştim zaten işe yaramadıdamla bile geçirmedi nedense. Neyden dolayı oluyor anlamadım
İstesem şuan sürerim bir engeli yok aslında benim 12.gunden itibaren bir engelim yoktu artık ondan öncede canım acıdığı için kendim sürmek istemezdimSezaryenli kızlar ne zaman araba sürmeye başladınız?golden-snitch gulumsebebek melegim can cesursavasci P Pembepilates
Canım rezene çayıyla sil geçer inşallahYa biZimde çapaklanma sorunumuz var damla verdi doktor ama eczacı kurt düşürdü içimize kullanamadık. Yeni doğanlara önermeyiz damla niye verdi ki falan diye. Ama sabah kalkınca akşama kadar baya çapaklanıyor bende pansuman yapıyorum ılık suyla anne sütüyle felan ama çok düzelecek gibi de değil nPsak bilemedim
Epeyidir aktif kullanmıyorum hastaneye giderken bebişin yanındayım eşim kullaniyor. Sadece bir defa arabayi çekmem gerekti, alıp başka yere park ettimSezaryenli kızlar ne zaman araba sürmeye başladınız?golden-snitch gulumsebebek melegim can cesursavasci P Pembepilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?