- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Benim en baştan beri elim kaşınıyordu ne bu düzen takıntısı anlamiyorumHahahahyaptım valla şöyle düzgün liste olsun bilgiler tam olsun kafasındayız senle
Anama geldim kafa rahat ya şöyle bir oturayım da halledeyim yeter bu karışıklık dedimBenim en baştan beri elim kaşınıyordu ne bu düzen takıntısı anlamiyorumAllah razı olsun rahatladım sayende
Helal olsunAnama geldim kafa rahat ya şöyle bir oturayım da halledeyim yeter bu karışıklık dedimuzattım ayaklarımı aldım kahvemi sigaramı tek tek hallettim
5.hafta atağına hosgeldinKızlar bebeğim 27 günlük sabah 7 den beri uyumadı emiyor gazda çıkarıyor altıda temiz ama beşiğe koyunca ağlamaya başlıyor kucağa alınca susuyor kucakta pış pış yapıp koyuyorum yine ağlıyor nesi var anlamadım kolik mi yoksa başka bi sıkıntı mı var bilenler yardımcı olabilir mi
Ben de şimdi hazır uyuyorken sagayim dedim uyandıHadi ya ben üşenmiştim ama ön sütü sağdım bi kaç defa
Napmam gerekiyor acaba siz napıyorsunuz5.hafta atağına hosgeldinkaç gündür biz ne cekiyoz bi bilsen
Korkma bişeyi yoktur Allahın izniyle. Hepimiz aynıyızKızlar bebeğim 27 günlük sabah 7 den beri uyumadı emiyor gazda çıkarıyor altıda temiz ama beşiğe koyunca ağlamaya başlıyor kucağa alınca susuyor kucakta pış pış yapıp koyuyorum yine ağlıyor nesi var anlamadım kolik mi yoksa başka bi sıkıntı mı var bilenler yardımcı olabilir mi
Ayyy ne güzel olurdu ya keşke aynı şehirde olsaydık toplanma günü ayarlardıkHelal olsunkeşke şöyle grupça oturup kahve sigara yapsak sigara içen annelerle ne dert ne tasa kalırdı ohh miss bol bol dedikodu
Kucağımda birlikte uyuduk 2 3 gün sonra derin uykuya dalınca üzerine kendi üstümdeyken muslin bez örtüp öyle yatırdımNapmam gerekiyor acaba siz napıyorsunuz
19 Mayıs 50 cm 3830 kg . Başka ne yazıyoruzKızlaaar @melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 @Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
Teşekkür ederim aklımdan bi sürü soru geçiyor acaba gaz mı sütüm mü yetmiyor çok tecrübesizimKucağımda birlikte uyuduk 2 3 gün sonra derin uykuya dalınca üzerine kendi üstümdeyken muslin bez örtüp öyle yatırdım
Hadi yaa çok mu kötüydü sancıların bu seferAaa öyle mi , o kadar sancı bekledi . Bende doğuma ilk defa ağlaya ağlaya gittim. Dün akşam rüyamda bebeği geri karnıma koymuşlardıbu kez sezeryanla alsınlar normal bir kere doğurdum diyordum
Hatta uzun süre girmeyenleri veya hesabını kapatanlari da listeden silsen fena olmaz
Aaa yapmışsın zaten
Bende aynı deneye yanıla yada burdan veya araştırarak öğreniyorum.. İlk defa kendi cocugumu kucağıma aldım bebek olarak başta tutamıyordum bile sen düşün.. sadece çocuğunu iyi takip et hep benzer şeyleri yapıyor acıkınca olsun uykusu gelince gazı olunca veya doymadiysa.. örneğin doymadiysa eli yumruk oluyo , gazı olunca eh ehh sesi cikartiyor veya agliyorTeşekkür ederim aklımdan bi sürü soru geçiyor acaba gaz mı sütüm mü yetmiyor çok tecrübesizim
Girselerdi boşa boş gözüküyor tablogulumsebebek niye milleti kovalıyonuz kız asdfssdfs
Hahahaha boş zamanlarımda sizi düşünüyom o şunu naptı bunun bu derdi vardı diye meraka düşüyom hep
Yarım söndürdüm bebem çığlığı bastı benim yerime de içGirselerdi boşa boş gözüküyor tablogel sigara icek balkonda bekliyorum ahahaha
Ben iyice sıkıyorum memeyi ama yine de kaçırıyor boğazına birkaç kez, sıkmazsam baya boğuluyor gibi oluyor çok korkutuyor beni ellerini havaya kaldırıyor kızarıyor falan. İyice bastırıyor musun sen de makas yaparken?Kızlar makas yapinca yine süt taşıyor. Nerede yanlış yapiyorum. Yavrum boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor hep I ImaginaryLife @sulti tutti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?