2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de 3810 çıkardım nooolmuş yani ajsjsjs şaka şaka onun ilk doğumu değil ya belki kesi olmamıştır dedim bir umut

Yok geç kalmadın ben daha yeni çıkabildim
Valla size maşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum çatır çatır doğurdunuz sende kesi çok mu

Kahve varmı bende geleyim

Canım link atabilir misin
hagahahah eşim de ikinci diyor
Kızlar makas yapinca yine süt taşıyor. Nerede yanlış yapiyorum. Yavrum boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor hep @Chen31 P Pembepilates
Benim doktorum sütünü makineyle sağ hızını ayarla öyle ver bebeğe dedi

Sezaryen yerim başta kabarikti canım doğumdan 1 hafta sonra falan gittim korkup. Dr tenin beyaz ve hassas olduğu için böyle inan yaranda hiç bir şey yok dedi. Krem önerdi bir de onu kullanıyorum. Dr'a kontrole gittim 40 çıkınca da sezaryen içeriden iyileşiyomus. Dıştaki dikiş kismim kabarık değil ama o çizgi mor. Dr vajinadan kontrol yaptı ve hafif lekelenmem oldu uzun süre olduğu için o cubukumsu şey bile fazla geldi göbeksiz rahatlığı var istediğim şekilde hareket edebiliyorum mutluluğu geldi. Ben Dr kontrolünü beklemiştim ilişki için. Dr'da lekelenmem olduğu için mi bilmiyorum ama ilişkiden sonra da artarak devam etti o lekelenme. Ertesi gün bitmişti. Yani uzun zaman olunca epeyi daralmış biraz zor oluyor ama his olarak eskisi gibi sıkıntı yok yani

Tek göğüs mu emziriyorsun bebeği? Ben çok nadir 2 göğüs emziriyorum bir de eskisi kadar uzun sürmüyor daha kısa sürede emip doyuyor

Oooo o kadar darlasmis demek ha çok iyi o zaman da şimdi doktorda canım inşallah çok yanmaz korkusu yuklendi sağol canım çok teşekkür ederim bende 12 gün sonra gitcem bakalım benimde demek ki hassas birde o şişlik hani kahverengi kan akinca iniyo acaba şey diye düşündük eşimle kirli kan birikiyor ve sonra atınca iniyo.. evet benimde orası kabuk döküldü mor kaldi
Birde canım yüzüstü yatırdım senden gaza gelip çocuk bi rahat etti gaz konusunda suanlik ama gazı nasıl çıkarmam gerekiyor ben sadece sırtını belini sıvazladim çıkan bir şey olmadı ama uyudu

Valla size maşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum çatır çatır doğurdunuz sende kesi çok mu

Kahve varmı bende geleyim
Var var gel
Bi tane küçük epizyo kesisi var. Ama içerden yırtılma olmuş içeriye baya dikiş atıp uğraşmıştı doğum sonrası ama dışardan görünmüyo nasıl bi şey olduğu hakkında fikrim bile yok

kontrole diye gittim yatışım yapıldı tansiyon takibi için..normal bi şekilde doğum gerçekleşmeyince sezaryen doğum oldum kızlar,benim için biraz uzun sürdü iyileşme sürecim..

Kizlar bugün gaz iÇin yeni iki şey denedik hangisi etkili oldu emin değilim biri aci elma yaği bi damla ayaklarina sürdük ikincisi bezini değiştirince zeytinyağiyla yağlayip altini kapatim cocuk bugün ilk defa böyle gaitasini gazini cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…