- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Valla size maşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum çatır çatır doğurdunuzBen de 3810 çıkardım nooolmuş yani ajsjsjs şaka şaka onun ilk doğumu değil ya belki kesi olmamıştır dedim bir umut
Yok geç kalmadın ben daha yeni çıkabildim
Demin sürdüm canım. Kuaföre geldimSezaryenli kızlar ne zaman araba sürmeye başladınız?golden-snitch gulumsebebek @melegim can cesursavasci P Pembepilates
Canım link atabilir misinKizlar bebeimgeliyorum “anne sütü artirma atölyesi” diye zoom üzerinden eğitimi varmiş . Böyle eğitimlere başvuran var mi? Ben bu akşama katilayim sütüm artistin . P Pembepilates cnm benimkinde öyle biberona alişinca öyle oluyprmuş . Meme reddi oluyor bi zaman sonra hemen birakmak gerekiyor diyorlar ama benimki gece uyanmiyor bende mecbur sağip sağip biberonla veriyorum
hagahahah eşim de ikinci diyorBen geceleri çorap giydirmiyorum ama gün içinde ona da giydiriyorum kendim de giyiyorum gaz olmasında ne olursa olsun diye diye
Hahahah aynen aynen vallahi beni orada ziyaret edersinizadam akıllanmıyor her sabah kalkıp bu gece hiç uyumadı diyor her akşam eve gelip üçüncüyü de yapsak çıksa aradan diyor kafayı yemiş delirtecek beni oda rahatlıcak bende
Benim doktorum sütünü makineyle sağ hızını ayarla öyle ver bebeğe dediKızlar makas yapinca yine süt taşıyor. Nerede yanlış yapiyorum. Yavrum boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor hep @Chen31 P Pembepilates
12.05.2024 de 2800 kilo 49 cm doğdu. Yazmıştımda kaçmış demek kiKızlaaar @melikebyhn12 M mldii123 H Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi-belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
Akıllanmaz bu adamlarCanım link atabilir misin
hagahahah eşim de ikinci diyor
Benim doktorum sütünü makineyle sağ hızını ayarla öyle ver bebeğe dedi
vallahi görmemişim canım12.05.2024 de 2800 kilo 49 cm doğdu. Yazmıştımda kaçmış demek ki
Şimdi ben süt sağdım uyanınca biberon ile vereceğim ama dolapta mı saklamalıyım ne yapcam ben bunu şimdi
Sezaryen yerim başta kabarikti canım doğumdan 1 hafta sonra falan gittim korkup. Dr tenin beyaz ve hassas olduğu için böyle inan yaranda hiç bir şey yok dedi. Krem önerdi bir de onu kullanıyorum. Dr'a kontrole gittim 40 çıkınca da sezaryen içeriden iyileşiyomus. Dıştaki dikiş kismim kabarık değil ama o çizgi mor. Dr vajinadan kontrol yaptı ve hafif lekelenmem oldu uzun süre olduğu için o cubukumsu şey bile fazla geldigolden-snitch canım özel bi soru olacak yanıtlamak istemezsen anlarım ama ilk ilişkide eskisi gibi mi oluyor şimdi ben korkuyorum biraz da.. birde sezaryen yerim benim bazen kabarıyor ve ağrı oluyp sonra kahverengi kanıyorum bildiğin rahatlıyorum sende böyle şeyler oldu mu birde adet daha olmamissindir acaba ne zaman olcaz merak konusu
Tek göğüs mu emziriyorsun bebeği? Ben çok nadir 2 göğüs emziriyorum bir de eskisi kadar uzun sürmüyor daha kısa sürede emip doyuyorAy aynı benim gögüsüm bebeğin ağzını görmesi yeterli fooş iniyor diğer gögüsü hiç demiyorum çok süt yok aslında ama aşırı mı cıvık yoksa tazyiktenmi hemrn bosalmak istiyor gibş
Tamamen sagdim ben de canım. Sonrasında emdi öyle boğulma gibi olmadı şükürCanım link atabilir misin
Kaldın benim bebek uyandıKız kadın 4 kilo çıkarmış daha ne olsun
He valla girselerdi onlarda napalımgeç kaldım mı sigaraya
Huhuuu çok iyi o zamanBende cevap vereyimkızımda normal doğum sancım ve açılmam çok olduğu için bi kaç ay eskisi gibi olmamıştı ilişkideki his. Bu seferki doğumda açılmam olmadı direk sezaryene girdim ya herşey eskisi gibi. Dikiş yeri de acımıyor
Oooo o kadar darlasmis demek ha çok iyi o zaman da şimdi doktorda canım inşallah çok yanmaz korkusu yuklendiSezaryen yerim başta kabarikti canım doğumdan 1 hafta sonra falan gittim korkup. Dr tenin beyaz ve hassas olduğu için böyle inan yaranda hiç bir şey yok dedi. Krem önerdi bir de onu kullanıyorum. Dr'a kontrole gittim 40 çıkınca da sezaryen içeriden iyileşiyomus. Dıştaki dikiş kismim kabarık değil ama o çizgi mor. Dr vajinadan kontrol yaptı ve hafif lekelenmem oldu uzun süre olduğu için o cubukumsu şey bile fazla geldigöbeksiz rahatlığı var istediğim şekilde hareket edebiliyorum mutluluğu geldi. Ben Dr kontrolünü beklemiştim ilişki için. Dr'da lekelenmem olduğu için mi bilmiyorum ama ilişkiden sonra da artarak devam etti o lekelenme. Ertesi gün bitmişti. Yani uzun zaman olunca epeyi daralmış biraz zor oluyor ama his olarak eskisi gibi sıkıntı yok yani
3 saat oda ısısında kalabilir hiç bişey olmaz. 7 buçuğa kadar da uyanır heralde
Var var gelValla size maşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum çatır çatır doğurdunuzsende kesi çok mu
Kahve varmı bende geleyim
Merhaba herkeseKızlaaar @melikebyhn12 M mldii123 H Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi-belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
Merhaba 02.05.2024 gunu 37+4 gunluk 3 kilo 47 xm normal dogumla dunyaya geldi oglumKızlaaar @melikebyhn12 M mldii123 H Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi-belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 Nooneathome9 @supermommy
Bu cnmCanım link atabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?