Öğlen 14.45’te beslenme saati geldi diye uyandırdım ondan beri böyle uyandırmaz olaydımBana da söyler misin öğrendiklerini canım
Protein ağırlıklı beslenmek bence kilit nokta ben hiç et yemiyorum mesela zaten sevmem hamilelikte iyice tiksinmiştim. Yumurta yiyorum her gün sadece
Ay kolik mi acaba hangi saatlerde oldu genelde akşam saatlerinde oluyormuş kolikler
Ben cikardim bende var.ilgisini cekmedi henuzBizimki yatağındaki dönencesine falan bakıyor ama oynama gibi bir şeyi yok henüz inceliyor sadece. O yüzden emin olamadım ben de çıkartsam mi diye. Aynı bu tarz canım, bı ara hepimiz bim bim dolasmistik ya o zaman bimden almıştım
Bizimki de 5te uyandı ki 1 saat olmuştu uyuyalı zaten, o saatten beri ağla ağla krizlerleydik en sonunda şimdi uyuduÖğlen 14.45’te beslenme saati geldi diye uyandırdım ondan beri böyle uyandırmaz olaydım
1 ay oldu kuzum 37+6 da geldi dur düzelteyimİmzana göre 2 hafta olmuş biraz erken sanki
Bencede yoksa niye fark olsun süt miktarında ot tarzı incir hurma aynı yiyiyoruzBana da söyler misin öğrendiklerini canım
Protein ağırlıklı beslenmek bence kilit nokta ben hiç et yemiyorum mesela zaten sevmem hamilelikte iyice tiksinmiştim. Yumurta yiyorum her gün sadece
Ay kolik mi acaba hangi saatlerde oldu genelde akşam saatlerinde oluyormuş kolikler
Sen strese girersen telaş edersen kan basıncın yükseleceği için bebek hisseder daha çok durmaz eşine ver bi sigara yak bi kendine gel yüzünü yıka sonra tekrardan al odayı loş ışık yap faydası olur belkiYaptım yapmaz olur muyum bi amuda kalkmadığım kaldı şu an hala ağlıyo
Kız yan yana odalarimiz aynı zamanda aynı koridorda olup nasıl karşılaşmadık biz helal olsun bize be1 ay oldu kuzum 37+6 da geldi dur düzelteyim
Darısı başıma canım gözler kıpkırmızı oldu artık gözü kapalı ağlıyo yavrum bi uyuyabilseBizimki de 5te uyandı ki 1 saat olmuştu uyuyalı zaten, o saatten beri ağla ağla krizlerleydik en sonunda şimdi uyudu
6 buçuktan beri eşimde saat ne ara 10 oldu ya gündüz böyle geçmiyo vakitSen strese girersen telaş edersen kan basıncın yükseleceği için bebek hisseder daha çok durmaz eşine ver bi sigara yak bi kendine gel yüzünü yıka sonra tekrardan al odayı loş ışık yap faydası olur belki
Valla öyle oluyo6 buçuktan beri eşimde saat ne ara 10 oldu ya gündüz böyle geçmiyo vakit
Ebemizi gördüğümüz için olabilir ben ilk gün zor yürüdüm valla 2. Gün yürüyebildim ilk günkü sürünme gibi bişeydiKız yan yana odalarimiz aynı zamanda aynı koridorda olup nasıl karşılaşmadık biz helal olsun bize be
Açlıktan ağlıyor olabilir mi Özge benimkinin tek ağlama sebebi o da6 buçuktan beri eşimde saat ne ara 10 oldu ya gündüz böyle geçmiyo vakit
Canım ben tam uykudan uyanacak zamanı oluyorya tıslıyor tam agladı aglayacak o zaman hemen uzerını acıyorum hızlı hızlı yapıyorum ben kıyafetin üzerinden yapıyorum zaten başlarda cok gaz çıkmıyor devam ettikçe patır patır gıdıyor elın de alışıyor sen vaz geçme yeterkiDenedim az önce canım ağlarken bi işe yaramadı videoda kadın da diyo zaten o an canı acır diye başka sakin bi anında düzenli yapmaya başlıcam bunu teşekkür ederim
Yok canım yok mamayı memeyi elinin tersiyle itekledi bi ara acıktı aldı doydu geri ağlamaya devam etti kafayı yersinAçlıktan ağlıyor olabilir mi Özge benimkinin tek ağlama sebebi o davalla elim ayağıma dolaşıyor ağlayınca sen iyi dayanmışsın o kadar saat
Ben göğsümü sıkınca 2 tür süt çıkıyor. Birisi beyaz, birisi şeffaf. Ben on sut son sut olayina takilmistim bı insta postunda vardı. Başlarda ben bebisi emzirip kalanı bosaltiyordum. O postta 21. Günden sonra ikisi bir arada gelir diyor. Bir Dr da bebislerin emmesiyle ilgili bir post paylaşmıştı. 5 dk ile 40 dk arası değişir diye. 5 dkda emen çocuk sadece ön süt mü almış oluyor o zaman? Zaman geçtikçe bebisler daha kısa sürede boşaltırmis memeyi. Gerçekten de öyle daha kısa emiyor bizimkiE bebek seminerine katılmıştım ön süt arka süt ayrı ayrıydı böyle bir şeyden bahsedilmemisti
Aay ne bileyim ilk bebişKız daha ellerini anca keşfedecekler nasıl oynasınlar izlerler anca göz takibi için ideal yani gözüyle nesneleri takip ediyor mu filan hoş gerçi onuda uzun öbürlü önermiyorlar dönen nesneler otizm etkisi falan filan puff
valla ben ilk meme mi sıkıyorum mesela beyaz su geliyor emiyor meme boşalıyor hala süt varmı diğer memeye geçsem mi diye kontrol ediyorum sıkınca bu sefer koyu beyaz geliyor
Seninle yakın zamanlarımız, hiç çıkartmıyım o zamanBen cikardim bende var.ilgisini cekmedi henuz
Çok sağol canım benim bi duşa soktum üstüne de masajı yaptım biraz izin verdiği kadar inşallah yarın daha kolay bi gün olur da düzenli yaparımCanım ben tam uykudan uyanacak zamanı oluyorya tıslıyor tam agladı aglayacak o zaman hemen uzerını acıyorum hızlı hızlı yapıyorum ben kıyafetin üzerinden yapıyorum zaten başlarda cok gaz çıkmıyor devam ettikçe patır patır gıdıyor elın de alışıyor sen vaz geçme yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?