- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Bizimkisi hep dolapta duruyor canımKızlar eşim biogaia damla almıştı iki gün dışarıda durdu sonra üzerini okudum meğer açmadan önce buzdolabında tutmak lazımmış, sizce bozulmuş mudur? Daha açmamıştık bebeğe de vermedik. Eczacı söylememiş verirken buzdolabına koy falan diye.golden-snitch Kardelenzey bioagia kullananlar siz nasıl yaptınız
Cnm biz de dün cocuk cerrahisine gittik makatina baktirdik dedi dar değil gazdan dolayi kendini sıkıyormuş . Dün 10 ay sonra hamburger yedimDr bize sap simplex damla ve biogaia probiyotik damla önerdi onları kullanıyoruz. Bir de clinikid ile masaj yapıyorum. Dün biz de epeyi gaz sancisiyla uğraştık. Aslında gazını çıkartıyor ama bir türlü kaka yapamadı. Emzirirken bağırsaklarının olduğu bolgeye hafif hafif masaj yaptım. Kakasını yaptı sonrasında
Ama bu eczanenin hatası. Soğuk zincirse zaten yanında buz kalıbıyla vermesi gerekirdi sende bunu anlar dolaba koyardınKızlar eşim biogaia damla almıştı iki gün dışarıda durdu sonra üzerini okudum meğer açmadan önce buzdolabında tutmak lazımmış, sizce bozulmuş mudur? Daha açmamıştık bebeğe de vermedik. Eczacı söylememiş verirken buzdolabına koy falan diye.golden-snitch Kardelenzey bioagia kullananlar siz nasıl yaptınız
15. Gün gittiğimizde gazı olursa diye bu ilaçları söylemişti ama biz almadık o zaman masaj yağı falan yapmıştık. 1. Ay kontrolünde bari gazlı bir bebek olduğunu görünce damlaları kullanmaya başlayın dedi canım :)Bize doktor proboyotik damla önermedi daha.. sana ne zaman önerdi doktorumuz canim
Eczacı eviniz yakın mı diye sormuştu direkt. Markete uğrayacaktım uğramadan hemen eve geçtim dolaba koymak icin. Açıldıktan sonra oda sıcaklığında durabiliyormus ama açılmadan önce dolapta olmasi lazımmis canım. Ben dolaba koymuştumKızlar eşim biogaia damla almıştı iki gün dışarıda durdu sonra üzerini okudum meğer açmadan önce buzdolabında tutmak lazımmış, sizce bozulmuş mudur? Daha açmamıştık bebeğe de vermedik. Eczacı söylememiş verirken buzdolabına koy falan diye.golden-snitch Kardelenzey bioagia kullananlar siz nasıl yaptınız
Ben poposuna yağ sürüyorum da makata sürmeye korktum dediğin gibi uyarılır sonra hep öyle yapar diye. Bizimkinin derdi kaka oluyor genelde. Gazı çıkartıyor ama ikinmaya devam ediyor. Dün o kadar sıkıntılıydı ki etlerimi kopardı resmenCnm biz de dün cocuk cerrahisine gittik makatina baktirdik dedi dar değil gazdan dolayi kendini sıkıyormuş . Dün 10 ay sonra hamburger yedimdünden beri benim gaz sancim var çocuğun var bizimki kusuyor bide . Kusma iÇin önce gazini cikarin masajla altini değiştirin zeytinyağiyla yada islak bi pamukla makatin çevresini uyarin (içini değil dikkat edin alişkanlik oluyprmuş )sonra sütünü verin dedi ayrica dik şekilde ne kadar verirseniz gaz okadar az yutar dedi
Bize doktor proboyotik damla önermedi daha.. sana ne zaman önerdi doktorumu
İnfacol diye bi probiyotik kulaniyoruz bizde tek demek ki yeterli değil gaz damlasi alayimBenim bebeklerim henüz yanımda değil ama yogun bakımda hemşireler gaz sorunlarından dolayı probiyotik damla istediler, rahatlamaları için. Belki size de faydası olur.
Kızz kolik ne benimki gündüz sorun yok gece de yok ama akşam başlıyor aglamaya uyuyana kadar susmuyorBana da söyler misin öğrendiklerini canım
Protein ağırlıklı beslenmek bence kilit nokta ben hiç et yemiyorum mesela zaten sevmem hamilelikte iyice tiksinmiştim. Yumurta yiyorum her gün sadece
Ay kolik mi acaba hangi saatlerde oldu genelde akşam saatlerinde oluyormuş kolikler
Cnm dün senin yazdiğini okudum göbek deliği dişardaysa göbek fitiğiymiş o. Biz doktora gidip gösterdik ağliyinca şişiyor . İki yaşina kadar kendiliğinden %80 geçer dedi geçmezse ameliyat . Ağlatmamakta çaliş bebişiKızz kolik ne benimki gündüz sorun yok gece de yok ama akşam başlıyor aglamaya uyuyana kadar susmuyor
Bizde ayni giydirdik cocuk işçilik oldu cnm . Buralar çok sicak zibinla duruyor gün içinde gece 2 den sonra üstüne ince Müslin battaniye atiyroum . Cocuk terleyince daha çok hasta olurKızlar bişey sorucam benim bebeğim 2 kilo daha..buralar çok sıcak olmaya başladi ,ben hasta olmasın ve enfeksiyon kapmasin diye uzun kolu tulum giydiriyorum ve beresini takıyorum,akşam da ince bir battaniye örtuyorum üzerine...yanlış mı yapıyorum,nasıl giydireyim bilmiyorum hasta olmasından çok korkuyorum...siz nasıl giydiriyorsunuz...
Annem göbek fıtığı olmasın diye para gibi yuvarlak bı kumaş dikmişti. İnce kumaşı ikiye katlayıp diktiğini sonra da salyangoz kabuğu gibi döndürdüğünü düşün. 1 lira gibi bir şey oluyor. Onu gobek deliğine koyup sıkıca sariyorsun. Göbek deliği dışına çıkmasın diye. 3 haftalıkken gün içinde kundağı bırakmıştık tutmamız zor oluyor diye annem onu koyup belden kuşak yapıyordu ama her alt değiştirmede o kuşağı tekrar yap göbeğe koyulan kumaş kaymasin falan derken zorlandım ben yapmadım. Bebeğin canını acitmacak şekilde yarabandi gibi bir şeyle tuturabilir sanırımCnm dün senin yazdiğini okudum göbek deliği dişardaysa göbek fitiğiymiş o. Biz doktora gidip gösterdik ağliyinca şişiyor . İki yaşina kadar kendiliğinden %80 geçer dedi geçmezse ameliyat . Ağlatmamakta çaliş bebişi
Annem göbek fıtığı olmasın diye para gibi yuvarlak bı kumaş dikmişti. İnce kumaşı ikiye katlayıp diktiğini sonra da salyangoz kabuğu gibi döndürdüğünü düşün. 1 lira gibi bir şey oluyor. Onu gobek deliğine koyup sıkıca sariyorsun. Göbek deliği dışına çıkmasın diye. 3 haftalıkken gün içinde kundağı bırakmıştık tutmamız zor oluyor diye annem onu koyup belden kuşak yapıyordu ama her alt değiştirmede o kuşağı tekrar yap göbeğe koyulan kumaş kaymasin falan derken zorlandım ben yapmadım. Bebeğin canını acitmacak şekilde yarabandi gibi bir şeyle tuturabilir sanırım
Doktorlar da bu muhabbeti biliyor demek kibana direk para bağlama dedi . Dişardan hiç müdahale etmeyin dedi .Bizde ilk defa duyuyoruz yA anlam veremedik . Eve gelince annem dedi biz para bağliyorduk:)
Benim kızımında öyleydi dışardaydı çocuk cerrahisi polikliniğine gidin dediler taburcu olurken. Gittik gösterdik geçer bu her bez değiştirmede hafif içeri bastır dediler. Geçti kendiliğinden sıkıntı olmadı. Ama eve çok ağlatmamaya çalış dedilerCnm dün senin yazdiğini okudum göbek deliği dişardaysa göbek fitiğiymiş o. Biz doktora gidip gösterdik ağliyinca şişiyor . İki yaşina kadar kendiliğinden %80 geçer dedi geçmezse ameliyat . Ağlatmamakta çaliş bebişi
3 saat canım. Ama havalar çok ısındı vermeden önce kontrol et artıkKizlar sağsiğiniz sütü dişarda ne kadar bekletebiliyorsunuz . Bazen cocuk yatiyor ben hemen uyanik diye buzdolabina koymuyorum .
Tmm cnm3 saat canım. Ama havalar çok ısındı vermeden önce kontrol et artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?