2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar eşim biogaia damla almıştı iki gün dışarıda durdu sonra üzerini okudum meğer açmadan önce buzdolabında tutmak lazımmış, sizce bozulmuş mudur? Daha açmamıştık bebeğe de vermedik. Eczacı söylememiş verirken buzdolabına koy falan diye. golden-snitch Kardelenzey bioagia kullananlar siz nasıl yaptınız

Bizimkisi hep dolapta duruyor canım

Cnm biz de dün cocuk cerrahisine gittik makatina baktirdik dedi dar değil gazdan dolayi kendini sıkıyormuş . Dün 10 ay sonra hamburger yedim dünden beri benim gaz sancim var çocuğun var bizimki kusuyor bide . Kusma iÇin önce gazini cikarin masajla altini değiştirin zeytinyağiyla yada islak bi pamukla makatin çevresini uyarin (içini değil dikkat edin alişkanlik oluyprmuş )sonra sütünü verin dedi ayrica dik şekilde ne kadar verirseniz gaz okadar az yutar dedi

Ama bu eczanenin hatası. Soğuk zincirse zaten yanında buz kalıbıyla vermesi gerekirdi sende bunu anlar dolaba koyardın

Bize doktor proboyotik damla önermedi daha.. sana ne zaman önerdi doktorumuz canim
15. Gün gittiğimizde gazı olursa diye bu ilaçları söylemişti ama biz almadık o zaman masaj yağı falan yapmıştık. 1. Ay kontrolünde bari gazlı bir bebek olduğunu görünce damlaları kullanmaya başlayın dedi canım :)

Eczacı eviniz yakın mı diye sormuştu direkt. Markete uğrayacaktım uğramadan hemen eve geçtim dolaba koymak icin. Açıldıktan sonra oda sıcaklığında durabiliyormus ama açılmadan önce dolapta olmasi lazımmis canım. Ben dolaba koymuştum

Ben poposuna yağ sürüyorum da makata sürmeye korktum dediğin gibi uyarılır sonra hep öyle yapar diye. Bizimkinin derdi kaka oluyor genelde. Gazı çıkartıyor ama ikinmaya devam ediyor. Dün o kadar sıkıntılıydı ki etlerimi kopardı resmen hayır bir de 10 gün kaka yapmamak normal deniyor bizimki kaka yapamazsa ikinmaktan ne emiyor ne uyuyor

Bize doktor proboyotik damla önermedi daha.. sana ne zaman önerdi doktorumu
Benim bebeklerim henüz yanımda değil ama yogun bakımda hemşireler gaz sorunlarından dolayı probiyotik damla istediler, rahatlamaları için. Belki size de faydası olur.
İnfacol diye bi probiyotik kulaniyoruz bizde tek demek ki yeterli değil gaz damlasi alayim

Kızz kolik ne benimki gündüz sorun yok gece de yok ama akşam başlıyor aglamaya uyuyana kadar susmuyor

Kızz kolik ne benimki gündüz sorun yok gece de yok ama akşam başlıyor aglamaya uyuyana kadar susmuyor
Cnm dün senin yazdiğini okudum göbek deliği dişardaysa göbek fitiğiymiş o. Biz doktora gidip gösterdik ağliyinca şişiyor . İki yaşina kadar kendiliğinden %80 geçer dedi geçmezse ameliyat . Ağlatmamakta çaliş bebişi

Bizde ayni giydirdik cocuk işçilik oldu cnm . Buralar çok sicak zibinla duruyor gün içinde gece 2 den sonra üstüne ince Müslin battaniye atiyroum . Cocuk terleyince daha çok hasta olur

Annem göbek fıtığı olmasın diye para gibi yuvarlak bı kumaş dikmişti. İnce kumaşı ikiye katlayıp diktiğini sonra da salyangoz kabuğu gibi döndürdüğünü düşün. 1 lira gibi bir şey oluyor. Onu gobek deliğine koyup sıkıca sariyorsun. Göbek deliği dışına çıkmasın diye. 3 haftalıkken gün içinde kundağı bırakmıştık tutmamız zor oluyor diye annem onu koyup belden kuşak yapıyordu ama her alt değiştirmede o kuşağı tekrar yap göbeğe koyulan kumaş kaymasin falan derken zorlandım ben yapmadım. Bebeğin canını acitmacak şekilde yarabandi gibi bir şeyle tuturabilir sanırım

bana direk para bağlama dedi . Dişardan hiç müdahale etmeyin dedi .Bizde ilk defa duyuyoruz yA anlam veremedik . Eve gelince annem dedi biz para bağliyorduk:)

Benim kızımında öyleydi dışardaydı çocuk cerrahisi polikliniğine gidin dediler taburcu olurken. Gittik gösterdik geçer bu her bez değiştirmede hafif içeri bastır dediler. Geçti kendiliğinden sıkıntı olmadı. Ama eve çok ağlatmamaya çalış dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…