2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bişey sorucam benim bebeğim 2 kilo daha..buralar çok sıcak olmaya başladi ,ben hasta olmasın ve enfeksiyon kapmasin diye uzun kolu tulum giydiriyorum ve beresini takıyorum,akşam da ince bir battaniye örtuyorum üzerine...yanlış mı yapıyorum,nasıl giydireyim bilmiyorum hasta olmasından çok korkuyorum...siz nasıl giydiriyorsunuz...

Ben de aynı giydiriyorum. Günlük banyo yaptırıyorum rahatlıyor baya. Benim evim serin diye uzun giyiyor hala

İlk doğduğunda 26.5 dereceydi ev. Zıbın, pijama takımı, muslin kundak. 26nin altına düşerse pazen kundak örtüyordum. Şimdi 52 günlük gün içinde ev 27-28 derece sadece çorap ve zıbın giydiriyorum. Klima açılınca muslin örtüyorum. Gece klima açık uyumaya başladık yine sadece zıbın+ muslin kundak

Begonya acaba bebeğe öyle kimyon falan vermek bişey yapmaz mı.
Bizimki hiç uyumuyor benimde direk anason içiresim var
Ben verdim , mamasına 1 çk katıp verdim inşallah bilmeden kötü bişey yapmamışımdır ama aşırı iyi geldiğini söyleyebilirim. Oda rahat etti bende

Benim bebem gündüz o kadar sessiz huzurla uyuyor ki ama gece sabaha kadar asla derin uykuda olmuyor ses çıkararak ıgh guk yapa yapa uyuyor yarım yamalak. Sizin de öyle mi

3bucuktan beri emdi yetmedi galiba dedim mama içti gaz çıktı yok yok yok uyumuyor delircem. Gaz geliyor çığlık ata ata ağlıyor emzik düşüyor çığlık atarak ağlıyor, ıh ıh tıs tıs sesi hiç geçmiyor hiç ses yapamadıysa kahkaha atıyor ama illa o sesi çıkarıyor ya çok gerildim uyumak istiyorum

Kizlar bebeğin aşiri Gazi var bebek yağiyşa masaj yapiyorum çikartiyor. Başka öneriniz var mi 8 den beri gazla uğraşiyoruz
Benim bebeklerim henüz yanımda değil ama yogun bakımda hemşireler gaz sorunlarından dolayı probiyotik damla istediler, rahatlamaları için. Belki size de faydası olur.

Kizlar bebeğin aşiri Gazi var bebek yağiyşa masaj yapiyorum çikartiyor. Başka öneriniz var mi 8 den beri gazla uğraşiyoruz
Dr bize sap simplex damla ve biogaia probiyotik damla önerdi onları kullanıyoruz. Bir de clinikid ile masaj yapıyorum. Dün biz de epeyi gaz sancisiyla uğraştık. Aslında gazını çıkartıyor ama bir türlü kaka yapamadı. Emzirirken bağırsaklarının olduğu bolgeye hafif hafif masaj yaptım. Kakasını yaptı sonrasında

Bize doktor proboyotik damla önermedi daha.. sana ne zaman önerdi doktorumuz canim

Kızlar nurse harley gaz damlasi internette 190 tl gibi ucuzken ben geçen eczaneden 2kati fiyatına aldım neden böyle bi fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…