- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
7 ve 8.hafta atagi vardı sanırım en kötüsü bu diye biliyorumGerçekten çok zor bi geceydi iki gecedir berbatım bittim. Dün akşama kadar da öyleydi. Hani yanımda bakıcı olmasa biriyle de o ilgilenmese halim cidden kötüydü. Geçen hafta atak haftasını yaşadıysak bu hafta yaşadığımız ne? Gece de durmuyor gündüz de. Çok kötüyüm gerçekten
Yok canım bişey olmaz 2 günden üzerinde de acıldıktan sonra 3 4 hafta dışarıda kalabilir dıyor bende dışarıya çıktığım zamanlar yanıma alıyorum sanmıyorum bişey olacağınıKızlar eşim biogaia damla almıştı iki gün dışarıda durdu sonra üzerini okudum meğer açmadan önce buzdolabında tutmak lazımmış, sizce bozulmuş mudur? Daha açmamıştık bebeğe de vermedik. Eczacı söylememiş verirken buzdolabına koy falan diye.golden-snitch Kardelenzey bioagia kullananlar siz nasıl yaptınız
Canım 40 ından sonra bıraz daha duzelıyor az daha sabretGerçekten çok zor bi geceydi iki gecedir berbatım bittim. Dün akşama kadar da öyleydi. Hani yanımda bakıcı olmasa biriyle de o ilgilenmese halim cidden kötüydü. Geçen hafta atak haftasını yaşadıysak bu hafta yaşadığımız ne? Gece de durmuyor gündüz de. Çok kötüyüm gerçekten
379 a aldim eczaneden. İnternet merdiven altidir diye guvenemediimKızlar nurse harley gaz damlasi internette 190 tl gibi ucuzken ben geçen eczaneden 2kati fiyatına aldım neden böyle bi fark var
Ablamin bebeklerinde cok ise yaramisti canim.teki kolikti.bol bol kullandi ablam.Kızlar kiraz çekirdeği kemeri kullanıp işe yaradığını gören var mı??
Gece 3 buçuktan beri sadece kucağımda uyukluyor inanılmaz gaz sancılı bir geceydiŞuan kahve yapip dün akşam ne yaşadiğimi sorgulamak istiyorumneyse uyusam geçer
Kimyon çayı verdin mi hiç?Gece 3 buçuktan beri sadece kucağımda uyukluyor inanılmaz gaz sancılı bir geceydi
Şuan bir kahve içmeyi hayal ediyorum sadece
VermedimKimyon çayı verdin mi hiç?
Benimki 5 ten 7 ye mi geçti bari bir hafta boşluk bırakıp nefes aldırsaydı7 ve 8.hafta atagi vardı sanırım en kötüsü bu diye biliyorum
Ya hadi inşallah gerçekten çok zor bu hafta baya kötü başladık hayırlısıCanım 40 ından sonra bıraz daha duzelıyor az daha sabret
Bende öyle:/379 a aldim eczaneden. İnternet merdiven altidir diye guvenemediim
Canım hatırlıyorsan gecen hafta benım ıcınde oyleydı doğru kayınvalideme gittik orda bıraz havası değişti toparladık haftasonu geldik gezmekten ne anladı bilmiyorum ama işe yarıyor aksam uzeride kapıya çıkardık yarım saat oda işe yaradıBenimki 5 ten 7 ye mi geçti bari bir hafta boşluk bırakıp nefes aldırsaydı
Ya hadi inşallah gerçekten çok zor bu hafta baya kötü başladık hayırlısı
Canım açıldıktan sonra sorun yok zaten. Eczacı açılmadan önce dolapta beklesin dedi bana. Açıldıktan sonra oda sıcaklığında sorun olmaz dediYok canım bişey olmaz 2 günden üzerinde de acıldıktan sonra 3 4 hafta dışarıda kalabilir dıyor bende dışarıya çıktığım zamanlar yanıma alıyorum sanmıyorum bişey olacağını
Serum fizyolojik yapıp burun aspiratörüyle çekiyoruz biz her günKızlar bebişin burnu tıkanıyor oğlum nezle olmustu ondan gecti sanırım ne yapabilirim böyle bişe yasayan varmı
Ben bunu denedim sinir oldu ellerini çıkartmaya çabaladı lastik bileklerini acıtacak diye çıkarttım ben de mecburElleriyle kendini uyutmayan bebelere çözüm
Canım dışarı çıkabilir misin bilmiyorum ama biz haftasonu disaridaydik eve gelince banyosunu yaptırdık emzirdim uyuttum epeyi güzel uyuduGerçekten çok zor bi geceydi iki gecedir berbatım bittim. Dün akşama kadar da öyleydi. Hani yanımda bakıcı olmasa biriyle de o ilgilenmese halim cidden kötüydü. Geçen hafta atak haftasını yaşadıysak bu hafta yaşadığımız ne? Gece de durmuyor gündüz de. Çok kötüyüm gerçekten
Bizimde cok gazlı geçti uykusunda bile ıkınıyor bi çarede bulamıyorum ne zormuşGece 3 buçuktan beri sadece kucağımda uyukluyor inanılmaz gaz sancılı bir geceydi
Şuan bir kahve içmeyi hayal ediyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?