Ben kayısıyı cezvede su ile kaynatıyorum sonra blenderdan geçiriyorum. Alpişko severek yiyorBenimki de 2-3 gündür parça parça yapıyor ya. Ama ağlama felan yok. Kayısı da yediremedimm veren var mı nasıl veriyorsunuz kayısıyı acaba ?
Yoğurtta pek fayda etmiyor sanki.
Burnu tıkanık olduğu için nasıl uyutuyordunuz? Ben kucakta dik pozisyonda yattım gene bugün. Çocuğumun ateşi çok yükseldiBizim kaka da ek gıdadan sonra koyulaşmaya başladı. Ama yetişkin kıvamında değil tabi ki.Nezleyi biz 1 haftaya yakındır yaşıyoruz. Burunları tıkalı olduğu için uyuyamadılar ilk 1-2 gün. Doktor da calpol vs. verdi. Öksürük şurubu fln yasak dedi. Nezle olmayı öğrenmeleri gerekiyormuş
Bende kaynattım biraz da blenderdan geçirmemiştim bugün öyle deneyeyim bir.Ben kayısıyı cezvede su ile kaynatıyorum sonra blenderdan geçiriyorum. Alpişko severek yiyor
Uyutmadan önce burnunu temizliyorum. Uyuttuktan sonra da hafif yüksek bir yastıkta yatırıyorum. Burnu çabuk tıkanmasın diye. İlk günler burunları çok sık tıkanıyordu. Uyutmak zor oldu tabiBurnu tıkanık olduğu için nasıl uyutuyordunuz? Ben kucakta dik pozisyonda yattım gene bugün. Çocuğumun ateşi çok yükseldicalpol verdim.
ben kayisi bulamadimda kuru erik puresi verdim o cok rahatlatti bi de kabak yapiyorum zeytinyagli yemek gibi azicik havuclu o da yaptiriyorBenimki de 2-3 gündür parça parça yapıyor ya. Ama ağlama felan yok. Kayısı da yediremedimm veren var mı nasıl veriyorsunuz kayısıyı acaba ?
Yoğurtta pek fayda etmiyor sanki.
kizlar bebekleriniz gun icinde uyku disinda hic duruyor mu
Ay benimki yemek seçmeye başladı kayısıyı felan sevmedi mi naz mı yapıyor anlamadım. Et veriyorum onu bile seçiyor. Neyse artık ağlayıp sızlamadıkça sorun olmaz inş bi şekilde az çok çıkarıyorben kayisi bulamadimda kuru erik puresi verdim o cok rahatlatti bi de kabak yapiyorum zeytinyagli yemek gibi azicik havuclu o da yaptiriyor
Başlanıyor. Özellikle anne sütü kullanan tüm bebeklere veriliyor. Ama formül mamayı bilmiyorumDemir takviyesini her doktor başlıyor mu Türkiye'de? Ben Türkiye'de yaşamıyorum, burada doktor başlamadıSordum hatta başlayıp başlamayacağını ama formül mama kullanıyorum ben anne sütüne ek, onun içinde demir var dedi kadın ve gerek görmedi
Kidsfer benimBestiron kullanıyoruz
Aslakizlar bebekleriniz gun icinde uyku disinda hic duruyor mu
Ayneeen sadece d vit. o da iki yıl demişti.bende yurt disindayim burda da demire gerek gormuyolar bebek yulaflari filan ver onlarda var demir dedi sadece d vit iciyor dogumdan beri
Pankeki nasıl yiyoBizimkidebu ara sürekli pankek vs katı gıdaya yakın alıyor ondandır diye düşünüyorum
Hiç dişimiz yok bizim, mutlaka deneyin o yemekle uğraşırken sizde rahat rahat kahvaltınızı yapabiliyorsunuzPankeki nasıl yiyoyani dişleri vs çok olmadan, ne kadarlıktı miniş?
Yaaa... Çok iyi fikir o zaman teşekkürlerHiç dişimiz yok bizim, mutlaka deneyin o yemekle uğraşırken sizde rahat rahat kahvaltınızı yapabiliyorsunuzzaten eline aldıktan sonra öyle bir mıncırıyorki ağzında ıslatmadan da yutar ilk başta korkuma parçalara bölüp önüne koymuştum bir şekilde koparıp yutuyorlar hiç boğulma öğürme gibi birşey yaşamadım çok şükür. Sadece küçük parçalar olunca parmaklarının arasında duruyor sinirleniyor, dörde bölerek başlamak daha iyi
ben teff unu, yogurt, yumurta pure veya rende meyve sebzeyle yapiyorum genelde yumusacik oluyor yanina da sos gibi suyla tahini acip koyuyorum ya da meyve ezip sulandirip koyuyorum batirip batirip yiyorPankeki nasıl yiyoyani dişleri vs çok olmadan, ne kadarlıktı miniş?
Ya çok fena grip oldu Alp. Dolven ile calpol ü dönüşümlü veriyoruz çocuğumun sesi bile değiştiUyutmadan önce burnunu temizliyorum. Uyuttuktan sonra da hafif yüksek bir yastıkta yatırıyorum. Burnu çabuk tıkanmasın diye. İlk günler burunları çok sık tıkanıyordu. Uyutmak zor oldu tabi
Bunu bende deneyim yarınben teff unu, yogurt, yumurta pure veya rende meyve sebzeyle yapiyorum genelde yumusacik oluyor yanina da sos gibi suyla tahini acip koyuyorum ya da meyve ezip sulandirip koyuyorum batirip batirip yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?