2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok kuzum neeerde önümüzde detaylı ultrason var içim kıpır kıpır rahim ağzı uzunluğu ne durumda hiç ölçülmemiş haberim bile yok
Ay daha onlar var dimi. Hiç bilgim yok o konularla ilgili zamanı gelince öğrenirim heralde

Günaydın kızlarım sizleri unuttum sanmayın çok kötü bi hamilelik geçiriyorum mide bulantıları ve halsizlikle başım çok büyük dertte evde bide 3 küçük çocuk biri de okula gidiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum devamlı uyuyorum yemek yapamıyorum günde 3 çeşit yemek yapan ben anca hazır çorba alıp yapıyorum mutfağa giremiyorum midem bulanıyor mutfağı görünce ne zaman geçecek bu durum psikolojim yerlerde ağlıyorum durmadan

Merhaba arkadaşlar İNŞALLAH bebişler anneler iyidir Çok Aminnn
Birşey sorucam tedaviyle gebelik elde edenler ve kortizon prednol kullananlar ne zaman bıraktınız acaba

Balkona çık sık sık temiz hava al ama bence bulantı için başka ilaç kullan doktoruna sorup canım. Sana saatler günler geçmez böyle

Kızlar günaydın
Medicalpark hastanesine gidiyorum, 7.hafta için kan tahlillerini istediler, 7bin tl fiyat istediler çıldırmamak elde değil. Sağlık ocağı da önemli testlerin çoğunu yapmıyor. Özel tıp merkezinde yaptırıcam birazını da. Ayıptır yani alt üstü kan tahliline böyle fahiş fiyat söylemeleri. Siz ne kadar ödediniz bu ilk tahlillere

Kuzum sen ne ara bu kadar kötü oldun kız. Hiç kimse yok mu seninle ilgilenecek bitanem

Canım bu günler geçecek lütfen ağlama, benim de moralim epeyi bozuk ev bildiğin ucuyor şu an her yer darmadağınık, mutfağa dediğin gibi ben de zor giriyorum her şey kokuyor, eşim de yıkamadi dün bulasiklari hala orada bekliyorlar. İşim acayip yoğun böyle her şey üst üste gibi. Ütü masası açık ütüler bekliyor, çamaşırlar kurutma telinde toplanmayi bekliyor, kirliler yığıldı ama hiç bir şeye yetişemiyorum her şey üst üste geldi sanki. Ben de saldım artık hafta sonu toplarım dedim bıraktım. Sen de üzme kendini, eşin yemek yapmayı biliyor mu bu konuda sana yardmci olsa? Stres olup bebisini üzme geçecek bu günler onu düşün lutfen güçlü bir annesin sen bak yine de üstesinden geliyorsun bir şekilde, bebişin huzurlu şekilde büyümesi çok önemli doğduktan sonraki ruh halini bile etkiliyor. Hiçbirini düşünme akışına bırak lütfen

Canim doktor ile gorusup ilaca basla..hafifletiyor bir nebze...

Balkona çık sık sık temiz hava al ama bence bulantı için başka ilaç kullan doktoruna sorup canım. Sana saatler günler geçmez böyle
Prilam kullanıyorum kuzum başka ilaç vereceklerini sanmıyorum evet ne zaman geçiyor enerjim yerinde hiç mutlu değilim

Kuzum sen ne ara bu kadar kötü oldun kız. Hiç kimse yok mu seninle ilgilenecek bitanem
Özellikle 2 gündür böyleyim kuzum yok şuan maalesef ilgilenecek kimsem yok eşim bulaşıkları yerleştiriyor işten gelince yemek yiyin odana geç ben hallederim diyor mutfağın m sini görmek istemiyorum

Prilam kullanıyorum kuzum başka ilaç vereceklerini sanmıyorum evet ne zaman geçiyor enerjim yerinde hiç mutlu değilim
Ah kuzum benim ahhh. Geçici bunlar hep öyle düşün. Benim de çok zor geçiyor. Bazen burayı okurken bile midem bulanıyor okumaktan. Derste öğürdüğüm bile oluyor ama şükür ki bebişlerimiz var sağlıkla gelsinler

Kuzum hiç bi iş yapmıyorum kirliler bende de birikti kurumuş çamaşırlar 3 gündür askı da toplamıyorum evde heryer heryerde büyük oğluma toplatıyorum ama mecbur onlara kahvaltı hazırlıyorum beslenme hazırlıyorum açım ama yemek görmek istemiyorum çok zor bi süreç nasıl geçecek inan bilniyorum

Evet kuzum geçecek biliyorum o yüzden sabır etmeye çalıyorum

Aileler yakınınızda mi canım destek olsalar sana. Mide bulantısı varken yemek konusu gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum, bir de çocuklar olunca mecbur bir şeyler hazırlamak zorunda kaliyorsun ailelerden birisi gelse destek olsa bu süreçte, hem bulantı hem çocuklar zorluyordur haklısın ama stres yapma birisi destek için gelse aslında işin kolaylasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…