2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de böyleydim kuzum açtım ama yemek istemiyordum. Şimdi bu kısmım geçti. Yine iyi değilim ama şükür ki ayağa kalkabiliyorum. Öğürmelerim devam ediyor bazen de kusuyorum. Yüzüm gözüm bembeyaz. Ama geçecek

Kızlar Amerika vize randevusunu 1 sene sonraya verdi ben sanırım Ataşehir memorialdan doğum paketi alcam oraya giden veya düşünen var mı
Şimdi gördüm yorumunuzu ben de Kanada'da doğum yapmayı planlıyorum nasipse, ama Amerika vizesi hakkında da bilgi sahibi sayılırım, randevularda sürekli boşluk oluyor en az 3-4 ay öne çekenler var. Sürekli sisteme girip takip edin mutlaka boşluk yakalarsınız.

Özellikle 2 gündür böyleyim kuzum yok şuan maalesef ilgilenecek kimsem yok eşim bulaşıkları yerleştiriyor işten gelince yemek yiyin odana geç ben hallederim diyor mutfağın m sini görmek istemiyorum
Ayy çok üzüldüm inşallah çok uzun sürmez canım çabuçak geçiversin

6+1de bende de hafif kanama oldu. Dr baktı kese de bebek de gayet iyiydi canım. Kalp atışını da orda duydum hatta Tedbir amaçlı doktora görünmende fayda var. Hem için rahat eder.
canim aradim doktoru bugun de boslugu yok ama donucek bana bakalim.. niye oluyormuski bu kanama bu sabahta baktim kahverengimsi bisiy olmus

Canım endişe etme progestan toparlar biraz, fazla hareket etme dinlen, sonra doktoruna danışırsın.
aldim canim aksam 1 tane bu sabah kahverengi geldi peceteye tuhaf boyle hafif partikullu mu derler, korkuyorum ya yine de aradim doktoru bugun gel derse gitcem

canim aradim doktoru bugun de boslugu yok ama donucek bana bakalim.. niye oluyormuski bu kanama bu sabahta baktim kahverengimsi bisiy olmus
Ben acile gitmiştim. Ordan sevk ettiler kadın doğum dr una düşük tehlikesi olabilir diye. Bekleme sen de istersen.

aldim canim aksam 1 tane bu sabah kahverengi geldi peceteye tuhaf boyle hafif partikullu mu derler, korkuyorum ya yine de aradim doktoru bugun gel derse gitcem
Canım benim önceden düşüklerim olduğu için 5 haftada lekelenmem olunca doktor 1 günluk hastaneye yatırdı durmadan bana serumlar takıldi ve hala iğne fitil kullanıyorum her yerim mosmor ve yatıyorum bekleme doktoruna git bence

Ben acile gitmiştim. Ordan sevk ettiler kadın doğum dr una düşük tehlikesi olabilir diye. Bekleme sen de istersen.
canim senin cok mu kanadi, yoksa peceteye mi geldi ? ben de burdaki arkadasimla konustum benim 10 gun geldi kahverengimsi kan bisiy olmaz dedi 5.5 aylik simdi cok mu abarttim diyorum

aradim canim full bugun adam geri aricak sekreteriyle konustum.. ya yukarida da yazdim arkadasimin 10gunu geldi kahverengi akinti simdi 5.5 aylik hic bisiy yapmadi kiz ilac da almadi burda vermediler

Tez zamanda geçer inşallah canım inan çoğumuz aynı durumdayız üzülme canını sıkma en azından geçici olduğunu biliyorsun
Ben de mutfağa giremiyorum sürekli öğürüyorum, bisküvi kraker ile beslenir oldum. Oğluma mecburen yemek yapıyorum ama öğüre öğüre bulaşıkları ve diğer işleri eşim hallediyordu artık bir yardımcı mı alsak diyor o da yoruldu zaten işten eve 8 gibi geliyor. Bir de kanama alanı olunca yemek dışında iş de yapamıyorum. Zor valla ben de bunaldım ama geçecek diye teselli ediyorum kendimi. 1 ay daha sıksak dişimizi sonrasında rahatlarız heralde

Evet kuzum şuan yok gelecek kimse maalesef şu zaman bi çabucak geçse iyi olucak

Kahverengiyse sıkıntı görmüyor doktorlar muhtemelen eski bir kanama alanı varmış o şekilde dışarı atmış. Ama yine de doktora git için rahat eder

Benim eşimde iki gündür 9 buçukta geliyor yoruluyor kıyamam evi topluyor kendine yemek koyuyor çocukları uyutuyor ama yine de yetmiyor evet 1 ay kaldı inşallah çabuk geçecek

Bence idrar rengi su içip içmediğini gösteriyor hayatım :)

Ayyy kuzum ben kendimi teselli ediyorum 12 haftaya kadar geçer diye inşallah geçer o zamana

Ayyy kuzum ben kendimi teselli ediyorum 12 haftaya kadar geçer diye inşallah geçer o zamana
Herkeste farklı kuzum. Benim kusmam 10.haftada başladı. Yani geç başladığı için hala devam ediyor diye düşünüyorum ben. İnşallah geçecek

Kahverengi lekeden korkma canım sürekli yat ama için rahat değilse acile git bir baksınlar kanama alanı oluyor genelde bu dönemde ama dinlenince gidiyor azalır yattıkça. Çevremden çok duyuyordum yaşayanları.

canim senin cok mu kanadi, yoksa peceteye mi geldi ? ben de burdaki arkadasimla konustum benim 10 gun geldi kahverengimsi kan bisiy olmaz dedi 5.5 aylik simdi cok mu abarttim diyorum
Herkeste durum farklı gelişebilir. Bende 2 gün sürdü lekelenme. Silince gelen cinsten, öyle aşırı değildi. Ama içim rahat etmeyecekti gitmeseydim. Kesinlikle abartmıyorsun. Gayet normal korkup endişelenmemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…