2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun hayatım umarım hemen geçer ama hazıt çorba içme artık peynir ekmek ye daha iyi bence

İşte geçen gittiğimde konuştuğum kadın 1 hafta olmuş doğum yapalı ilk tetkikler ücretsiz demişler kontrole getirmiş bebeği oda sarılık olmuş galiba neyse fiyat muhtemelen 2024 te yükselecek. Geçen hafta bi kan bi idrar tahliline 2bin tl verdik detaylı kan tahlili istemiş doktor ama sağlık ocağında yaptırmak daha mantıklı 2bin vermektense

Mide bulantım yok yok dedim nazar ettim kendime dün işten eve zor attım kendimi . Araba kullanırken hatta aynamı ağaca çarptım . Koca ağacı görmedim park ederken gözüm karardı midem bulandı. Kustum sürekli. Bir şey de yiyemedim. Bugün de sabah iyiydim ama şimdi biraz biraz bulanmaya başladı . Dünkü gibi olursam ben nasıl işe gelip gideceğim ne zamana kadar sürecek bu bulantılar

Evet ya, aile hekimlerinde sıkıntı vardı geçenn ay. 1 ay boyunca kan almadılar kimseden. Mecbur orada yaptırıp 2000 vermiştim. Devlet hastanesinden de randevu alamadım 1 ay sonraya gün veriyor. Çok saçma bir durumdu. Sağlık sistemimiz pek iyi değil maalesef.

oda çok saçma yahu sağlık ocağı nasıl kan almaz hemde bir ay. Sen özel + devlet veya üniversite hastanesinde de takiplimisin?

Yaa benimde ayni boyle 'sansliyim yaa bulantim yok' dedigim gunun ertesinde baslamisti...eşim dedi nazar degdirdin kendine 12.haftaya kadar suruyor ortalama. daha kisa surende var daha uzun da..

aradim canim full bugun adam geri aricak sekreteriyle konustum.. ya yukarida da yazdim arkadasimin 10gunu geldi kahverengi akinti simdi 5.5 aylik hic bisiy yapmadi kiz ilac da almadi burda vermediler
Tamam canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ben düşükler yaşadığım için bu defa ondan hep iğne fitil kullanıyorum

Yaa benimde ayni boyle 'sansliyim yaa bulantim yok' dedigim gunun ertesinde baslamisti...eşim dedi nazar degdirdin kendine 12.haftaya kadar suruyor ortalama. daha kisa surende var daha uzun da..
Ayyy ben nasıl çalışacağım o şekilde hamile olduğumu da bilmiyor çalıştığım yerde kimse izin de alamıyorum

Benim bir geçiyor bir basliyor. Tam bitti iyiyim diyorum ertesi gün geliyor. Koku hassasiyetim çok fazla, az önce mutfağa girip dolaptan bir şeyler aldım direkt ögurmeler başladı, çıkan bir şey de yok karnım aciyor kasildigi için sonra bı kaç gün bir şey olmuyor, tekrar başlıyor ne zaman gelecegi belli değil

Anneliğin zorluğu daha ilk haftalardan başladı

Bende de yok yani cook hafif var 7. Haftamdayim hatta bulanti kasik agrisi vs hic bisey yok bende

Ayyy ben nasıl çalışacağım o şekilde hamile olduğumu da bilmiyor çalıştığım yerde kimse izin de alamıyorum
Vallahi bunye alisiyor basa gelen cekilir misali ben diyordum nasil dayancam 5 hafta olmus bile bulantilar ile cok agir geciriyorsaniz doktorunuza prilam bulanti ilaci yazdirabilirsiniz.bi nebze yardimci oluyor..

Bende 7. Haftamdayim benden hic kan vs istemedi kimse. Yani doktorum kalp atisini duyalim bi tam kan idrar fslan ver toksoplazma bakilsin vs dedi onlarida git saglik ocaginda ver dedi hatta burda bosuna para odeme dedi. Farkli testlerde mi var ki? Bise sey demisti size maliyeti olacak bi ikili tarama testi bi de detayli ultrason onlarada daha var demisti 7 bin lira neymis oyle allahaskina neyin testiymis

Vallahi bunye alisiyor basa gelen cekilir misali ben diyordum nasil dayancam 5 hafta olmus bile bulantilar ile cok agir geciriyorsaniz doktorunuza prilam bulanti ilaci yazdirabilirsiniz.bi nebze yardimci oluyor..
Çok teşekkür ederim dün çok kötüydüm banyodan çıkamadım hiç çok yordu beni bugün yine bulantım var ama dünkü kadar kötü değilim . İşten çıkınca kötü olmuştum dün bugün de öyle olursam doktoruma mesaj atacağım

Bende bulantı 6. haftada başladı mecburen iş yerindekilerle paylaştım .Aç kaldığım zaman oluyor sürekli tok olmam lazım yiyincede miğdem ağrıyor. 12. haftayı iple çekiyorum.

Bende bulantı 6. haftada başladı mecburen iş yerindekilerle paylaştım .Aç kaldığım zaman oluyor sürekli tok olmam lazım yiyincede miğdem ağrıyor. 12. haftayı iple çekiyorum.
Ya ben de paylaşırdım da müdürüm beni hamile değilsen müdür yardımcısı yapacağım seni dedi ben de değilim hocam tabii dedim o zaman bilmiyordum hamile olduğumu. Müdür yardımcısı oldum çok da rahatım hamilelikte faydasını da göreceğim bir pozisyondayım. O yüzden biraz zaman geçsin öyle söyleyeceğim şimdi yalancı durumuna düşmek istemiyorum

Doğum ne zaman diyince ay hesabı yaparsa her şey ortaya çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…