2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de hiç konuşmadım. Ama arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı çınarlıda. O zaman 8000 küsur bişi ödemişlerdi doğum için öyle demişti. Bizim doğum yapacağımız zamana bu fiyat ne olacak kim bilir. Bu rutin kan testlerini aile hekiminden ücretsiz yaptırıyordu o hep. Ben de aile hekiminde yaptırım diye planlıyorum. Bir de şey dedi arkadaşım, doğumdan sonra 1 ay çocuk muayenesi ücretsiz aklında olsun demişti ama hala geçerlim mi bilmiyorum.

Ay gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu

Bütün gece ne konuşmuşsunuz yahu sizin uykunuz gelmiyor mu sorun bende mi akşam 6’da bulantım başlıyor 9’da esnemeye başlıyorum 10’da gitmiş oluyorum uyuyana kadar da bulantı geçmiyor hiçbir plan yapamaz oldum iptal oluyorum akşamları

Ben de dün akşam resmen yemekten sonra bayılmışım eşimin sen ne ara uyudun diye oturma odasına gülerek geldiğini hatırlıyorum uyumak değildi resmen bayilmakti çünkü koltuğa yattım ve gözlerimi kapattım gerisi yok bir kaç saat sonra zorla uyandım artık çalışmam da gerekiyordu çünkü işler çok yoğun bu ara bu sefer de gece uyuyacakken bulantı geliyor gibi oldu zorla uyuttum kendimi

Ben kuzum. 2.trimester dayım ama 7buçukta uyuyakalıyorum

Ayy evet evet bir anda shotdown oluyorum resmen genelde sabah bulantısı olur bizde akşam oluyor ben çözemedim

Ayy evet evet bir anda shotdown oluyorum resmen genelde sabah bulantısı olur bizde akşam oluyor ben çözemedim
Sabah da var bende aç kalinca, akşam da ne yiyeceğimi bilemedigim için bulantı oldu şunu fark ettim yumuşak şeyler midemi bulandırıyor, akşam yemeğinde çok sevdiğim bir şey yapmıştım ama içi yumuşak sivimsi olunca midem bulandı

Gunaydin kizlar. Benim daha once iki gebeligim oldu ikisinde de ilk haftalar cok asiri gogus hassasiyetim oldu, yururken bile agrirdi ama suan 6+2deyik ve hala ufacik bile goguslerimde hassaslik yok. Bu beni korkutuyor acikcasi. Aranızda hic gogus hassasiyeti olmayan var mi?

Sen artık yavaştan hissetmeye başladın daha da rahat günlerin olur
Yok kuzum neeerde önümüzde detaylı ultrason var içim kıpır kıpır rahim ağzı uzunluğu ne durumda hiç ölçülmemiş haberim bile yok

Bende hiç yoktu canım sıfır ağrı 10 haftadan sonra başladı ağrımaya zaten ben ondan adetimi bekliyordum ağrı olmayınca hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…