2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bunun sadece cinsiyet öğrenmek için olanı yok mu ya

Ben daha duymadım 6+3 üm bugün doktor izinli hastanedeki en yakın özel hastane de baya uzak berbat bir yerdeyiz

Tüylerim diken diken oldu okurken. İlk kez böyle bir şey duyuyorum. Gerekirse doktorsuz ebelerin bile doğurtabiliyor olması gerekiyor. Çok saçma eğer öyle bir durum varsa. Dene bakalım, dediğim gibi doktorla olan yakınlık, iletişim de kişiye özel bence. Bu dönemde içimize sinmiyorsa hemen başka doktorla devam etmekte fayda var.

2016 da olmuş olay doktorun adını yazınca ilişkili durumda direk çıkıyor maalesef okuma ama bende yazdığıma pişman oldum morelini bozmasın durduk yere. Bi kaç hastaneden doğum paketi sordum hiçte makul bişey yok yine en iyisi Çınarlı gibi geldi bana. 25 ekimde çağırmıştı bu doktor olmazsa o güne senin doktora randevuyu değiştircem

Canım endişe etme progestan toparlar biraz, fazla hareket etme dinlen, sonra doktoruna danışırsın.

Canım endişe etme progestan toparlar biraz, fazla hareket etme dinlen, sonra doktoruna danışırsın.
Bende de 6+1 de hafif kanama oldu. Soluğu doktorda aldım. Kese de bebek de gayet iyiydi. Kalp atışını bile dinledik. İçini ferah tut. En kısa zamanda dr a görün yine de canım.

6+1de bende de hafif kanama oldu. Dr baktı kese de bebek de gayet iyiydi canım. Kalp atışını da orda duydum hatta Tedbir amaçlı doktora görünmende fayda var. Hem için rahat eder.

melegim can merhaba canım doktordan geliyor um rahim geriye doğru oldığu için hep geç görünmüş. Bebiş vajinal ultrason ile solda idi cinsiyet nedir çıtı vermedi doktor

Aaa çınarlı da doğum paketi mi varmış ben hiç sormamıştım. Özelden sana zahmet olacak ama bana yazabilir misin kuzum. Ne oluyor bu doğum paketi denen şey, ne kadar, içeri neleri kapsıyor gibi.

Benim idrar rengi açık sarı sence gelir mi banada bir ogluş
ay nıgu söyleyince bende dikkat ettim idrarım acık hatta hamilelikten önce sanki daha koyuydu vallahi şu cinsiyetler merak oldu bize hepimizin ayrı teorileri var bence ikimizinde cinsiyetleri aynı olacak senle tüm belirtilerimiz aynı

melegim can merhaba canım doktordan geliyor um rahim geriye doğru oldığu için hep geç görünmüş. Bebiş vajinal ultrason ile solda idi cinsiyet nedir çıtı vermedi doktor
Ultrasonu görmem lazım canım kim doktor vajinali
Karından görüntü gibi bakıyor o yüzden yanıltıcı oluyor

kızlar günaydın durumlar nasıl bu ara iş yogunluğu var fazla aktif olamadım umarım hepiniz iyisinizdir

Yaaa harika bir habeeer darısı bize inşallah

Aaa çınarlı da doğum paketi mi varmış ben hiç sormamıştım. Özelden sana zahmet olacak ama bana yazabilir misin kuzum. Ne oluyor bu doğum paketi denen şey, ne kadar, içeri neleri kapsıyor gibi.
Yok çınarlıya sormadım sadece orda bi kadınla konuştum 12.500 tl doğum yapmış 1 hafta önce. Ben Medicana ve egepole sordum egepol daha kapsamlı 1 gece yatış, doğum sonrası bebeğin tüm tetkikleri, doğum öncesi 10 muayene ve rutin kan idrar testleri, 15 poz fotoğraf, lohusa şerbeti, kapı süsü 41 bin tl miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…