- 16 Mayıs 2023
- 216
- 234
- 23
- 32
Haziranda okullar tatil oluyor zaten ben okullar kapandıktan sonra doğum olacak derim doğum da mayıs sonunda zaten biraz erken doğdu derim napayımDoğum ne zaman diyince ay hesabı yaparsa her şey ortaya çıkabilir
Bu söylediğiniz testlerin büyük çoğunluğunu sağlık ocağında yaptırmaya çalıştım ama toksoplazma ve ciddi maliyeti olan testleri Sağlık Ocağı yapmadı Ben de ufak sağlık merkezlerinde yaptırmaya çalışıyorum maalesefBende 7. Haftamdayim benden hic kan vs istemedi kimse. Yani doktorum kalp atisini duyalim bi tam kan idrar fslan ver toksoplazma bakilsin vs dedi onlarida git saglik ocaginda ver dedi hatta burda bosuna para odeme dedi. Farkli testlerde mi var ki? Bise sey demisti size maliyeti olacak bi ikili tarama testi bi de detayli ultrason onlarada daha var demisti7 bin lira neymis oyle allahaskina neyin testiymis
Hatta Sağlık Ocağı vitamine dahi bakmıyormuş Ben de çok şaşırdım bu halimizle Bir de bizi koşturuyorlar bir de medical Park'ın İstinye Üniversitesi ile ortak Hastanesi yani yarısı Üniversite Hastanesi olduğu halde ve benim %20 İndirimim olduğu halde 7000 TL istendi O yüzden size sormak istedim ben deBende 7. Haftamdayim benden hic kan vs istemedi kimse. Yani doktorum kalp atisini duyalim bi tam kan idrar fslan ver toksoplazma bakilsin vs dedi onlarida git saglik ocaginda ver dedi hatta burda bosuna para odeme dedi. Farkli testlerde mi var ki? Bise sey demisti size maliyeti olacak bi ikili tarama testi bi de detayli ultrason onlarada daha var demisti7 bin lira neymis oyle allahaskina neyin testiymis
Aay evet harika olmuş, gerçekten iyi bari zaten okulları neredeyse kapatmış oluyorsunHaziranda okullar tatil oluyor zaten ben okullar kapandıktan sonra doğum olacak derim doğum da mayıs sonunda zaten biraz erken doğdu derim napayımzaten martta sınava gireceğim marttan sonra kadrom müdür yardımcısı olacak görevlendirmemi bitirse de bir şey olmaz. Öğretmenlikte çok zorlanırım hamileyken bir de 1. Sınıflara geçmiştim bu sene müdür yardımcılığı çok iyi oldu benim için
Ne gibi testler istediler canım? Ben idrar veremedim ve d vitamini veremedim sadece onun haricinde her şeyi yaptırdım sağlık ocağındaKızlar günaydın
Medicalpark hastanesine gidiyorum, 7.hafta için kan tahlillerini istediler, 7bin tl fiyat istediler çıldırmamak elde değil. Sağlık ocağı da önemli testlerin çoğunu yapmıyor. Özel tıp merkezinde yaptırıcam birazını da. Ayıptır yani alt üstü kan tahliline böyle fahiş fiyat söylemeleri. Siz ne kadar ödediniz bu ilk tahlillere
Bence de müdürün de içine doğmuş da sormuş galibaAay evet harika olmuş, gerçekten iyi bari zaten okulları neredeyse kapatmış oluyorsun1ler olsaydı onlara da zor olurdu Nisan Mayıs civarı dogum iznine ayrılacaksın falan, çok güzel denk gelmiş bence
Yok canım sadece özele gidiyorum. Bir ona bir ona uğraşmak istemedim zaten her detaya bakıyorlar. Aile hekiminin kan alma durumu da düzelmiş. Artık kan tahlili istediğinde gidebilirim. Devlete gitmemizi gerektirecek bir mecburiyet yok herhalde demi?oda çok saçma yahu sağlık ocağı nasıl kan almaz hemde bir ay. Sen özel + devlet veya üniversite hastanesinde de takiplimisin?
Nasil ya benim herseyime saglik ocaginda baktilar hatta bugun sma icin kan verdim yine saglik ocaginaHatta Sağlık Ocağı vitamine dahi bakmıyormuş Ben de çok şaşırdım bu halimizle Bir de bizi koşturuyorlar bir de medical Park'ın İstinye Üniversitesi ile ortak Hastanesi yani yarısı Üniversite Hastanesi olduğu halde ve benim %20 İndirimim olduğu halde 7000 TL istendi O yüzden size sormak istedim ben de
Hatta şu anda da bu hastanede nasıl doğuracağımı düşünüyorum tahlilleri yaptıramazken
Toksoplazma yaptırabildiniz mi sağlık ocağında? Benim sağlık ocağında hiçbir haltı yapmadılar, idrar da almıyorlarmış. İdrarı ucuz diye medicalde yaptırdım o da idrara göre pahalıydı gerçi(280 tl) birazdan istenenleri atıcam foto olarakNe gibi testler istediler canım? Ben idrar veremedim ve d vitamini veremedim sadece onun haricinde her şeyi yaptırdım sağlık ocağında
Sma biz evlendikten kısa süre sonra yaptırmıştık onu yapmışlardı ama sonucu 8 ayda çıkmıştı :/ çoğu şeye yapılmıyor bunlar dendi, ayrıca sağlık ocağı bunları yapamıyorsa biz ne diye gebe takip sistemindeyiz boş beleş işlerNasil ya benim herseyime saglik ocaginda baktilar hatta bugun sma icin kan verdim yine saglik ocaginabir tek d vitamini bakmadi bana saglik ocagi onun disindaki vitaminlerede bakildi idrarda bakildi cidden cok enteresan saka gibi 7 bin lira nedir sanki genetik test yapiyolar
Evet hepsini yaptırdım toksoplazma, rubella vs, tam kan sayımı, açlık şekeri, kolesterol, vitamin degerleriToksoplazma yaptırabildiniz mi sağlık ocağında? Benim sağlık ocağında hiçbir haltı yapmadılar, idrar da almıyorlarmış. İdrarı ucuz diye medicalde yaptırdım o da idrara göre pahalıydı gerçi(280 tl) birazdan istenenleri atıcam foto olarak
Merhaba bugün ben de doğum yapmayı düşündüğüm Medicalpark Ankarada muayene oldum. Tahlil fiyatları konusunda hiç fikrim yoktu bu kadar pahalı olacağını da düşünmemiştim. Doğum paketi almayı düşünüyorum. Detaylı ultrason hariç herşey paketi dahilmiş. Devam etmeyi düşünüyorsanız doğum paketini sorabilirsiniz.Kızlar günaydın
Medicalpark hastanesine gidiyorum, 7.hafta için kan tahlillerini istediler, 7bin tl fiyat istediler çıldırmamak elde değil. Sağlık ocağı da önemli testlerin çoğunu yapmıyor. Özel tıp merkezinde yaptırıcam birazını da. Ayıptır yani alt üstü kan tahliline böyle fahiş fiyat söylemeleri. Siz ne kadar ödediniz bu ilk tahlillere
Herkeste durum farklı gelişebilir. Bende 2 gün sürdü lekelenme. Silince gelen cinsten, öyle aşırı değildi. Ama içim rahat etmeyecekti gitmeseydim. Kesinlikle abartmıyorsun. Gayet normal korkup endişelenmemiz.
Ayıp ya gerçekten ben bunları hep parayla yaptırıyorum sağlık ocağı devletin nasıl bu kadar farkeder ki, bir de istanbulda.Evet hepsini yaptırdım toksoplazma, rubella vs, tam kan sayımı, açlık şekeri, kolesterol, vitamin degerleri
Bu tahlilleri sonrasında sürekli yaptırmayacağız aslında ama yine de gerçekten genetik test yapıyorlar gibi 7bin tl nedir, toplasan 4 5 tüp kan. Doğum paketini de bu fiyatlara göre az buçuk tahmin ediyorum. Ya başka hastane ya da paket/sigorta düşünüyorum mecburenMerhaba bugün ben de doğum yapmayı düşündüğüm Medicalpark Ankarada muayene oldum. Tahlil fiyatları konusunda hiç fikrim yoktu bu kadar pahalı olacağını da düşünmemiştim. Doğum paketi almayı düşünüyorum. Detaylı ultrason hariç herşey paketi dahilmiş. Devam etmeyi düşünüyorsanız doğum paketini sorabilirsiniz.
Ben de o hastaneye gidiyorum. Ben bazı testlerimi sağlık ocağında yaptırdım diğerlerini de başka özel hastanede yaptıracağım tamamlayıcı sağlık sigortam var gebeliği kapsamadığı için medicalparkta yaptırmadım ama belki ücretsiz yapar diğer hastaneler gebelik demezsemHatta Sağlık Ocağı vitamine dahi bakmıyormuş Ben de çok şaşırdım bu halimizle Bir de bizi koşturuyorlar bir de medical Park'ın İstinye Üniversitesi ile ortak Hastanesi yani yarısı Üniversite Hastanesi olduğu halde ve benim %20 İndirimim olduğu halde 7000 TL istendi O yüzden size sormak istedim ben de
Hatta şu anda da bu hastanede nasıl doğuracağımı düşünüyorum tahlilleri yaptıramazken
Cimer e mi yazsaniz acaba cok sacma cunku ya bizim saglik ocaginda yaptirirken sizde yapilmamasi ikiside devletin kurumu anlayamadim gercekten icler acisi yukarida arkadas yazmis ayni testleri yaptirdim bende saglik ocaginda zaten baska da test talep etmedi doktorumAyıp ya gerçekten ben bunları hep parayla yaptırıyorum sağlık ocağı devletin nasıl bu kadar farkeder ki, bir de istanbulda.
Eki Görüntüle 3313158
İstenen tetkikler bunlar. Bunlara medicalpark 7bin tl istedi. Sağlık ocağı da yanında - işareti olanları sağlık ocakları yapmıyor dedi. Tıp merkezinde yaptıracağım yarın mecbur. Tıp merkezi de CMV testi hariç diğerlerine 1000 tl dedi. CMV yi de yaptıramıyorum mecbur medicalde yaptırıcam artık ne diyecekler Allah kerim
Yok tabi her detaya bakıyor zaten özeldeki doktorda. Ben hem Ege üniversitesi hem özel olarak devam etcem dosyam olsun istiyorum orda da zaten ayda bir gidiliyor. Başımdan erken doğum geçmişti malum yine olasi bi aksilikte dosyam var diyip oraya gidebilirim. Tabi bu seferki vaktinde doğar inşallah temennim o yönde ama işimi sağlama alayım diyorumYok canım sadece özele gidiyorum. Bir ona bir ona uğraşmak istemedim zaten her detaya bakıyorlar. Aile hekiminin kan alma durumu da düzelmiş. Artık kan tahlili istediğinde gidebilirim. Devlete gitmemizi gerektirecek bir mecburiyet yok herhalde demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?