- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Yaşadığınız yerdeki özel laboratuvarları arayıp fiyat alabilirsiniz tıp merkezleri de kanları alıp onlara götürüyor zaten. Fiyat olarak baya farkediyor ben geçen sene öyle yapmıştım uygun olmuştu.Ayıp ya gerçekten ben bunları hep parayla yaptırıyorum sağlık ocağı devletin nasıl bu kadar farkeder ki, bir de istanbulda.
Eki Görüntüle 3313158
İstenen tetkikler bunlar. Bunlara medicalpark 7bin tl istedi. Sağlık ocağı da yanında - işareti olanları sağlık ocakları yapmıyor dedi. Tıp merkezinde yaptıracağım yarın mecbur. Tıp merkezi de CMV testi hariç diğerlerine 1000 tl dedi. CMV yi de yaptıramıyorum mecbur medicalde yaptırıcam artık ne diyecekler Allah kerim
Muhtemelen sistemden görürler, iş para olunca herkes çok uyanıkBen de o hastaneye gidiyorum. Ben bazı testlerimi sağlık ocağında yaptırdım diğerlerini de başka özel hastanede yaptıracağım tamamlayıcı sağlık sigortam var gebeliği kapsamadığı için medicalparkta yaptırmadım ama belki ücretsiz yapar diğer hastaneler gebelik demezsem
Cimer e mi yazsaniz acaba cok sacma cunku ya bizim saglik ocaginda yaptirirken sizde yapilmamasi ikiside devletin kurumu anlayamadim gercekten icler acisi yukarida arkadas yazmis ayni testleri yaptirdim bende saglik ocaginda zaten baska da test talep etmedi doktorum
CMV testi hariç 1000 tl fiyat aldım yarın yaptıracağım. Artık böyle böyle toparlıyorum yarısı sağlık ocağından yarısı tıp merkezinden vs.Yaşadığınız yerdeki özel laboratuvarları arayıp fiyat alabilirsiniz tıp merkezleri de kanları alıp onlara götürüyor zaten. Fiyat olarak baya farkediyor ben geçen sene öyle yapmıştım uygun olmuştu.
Bazı sağlıkocakları yaparken bazıları yapmıyor. Arkadaşımın bağlı olduğu sağlık ocağı idrar testi yapıyor benim gittiğim yapmıyor bölgeye yoğunluğa göre mi değişiyo nedirCimer e mi yazsaniz acaba cok sacma cunku ya bizim saglik ocaginda yaptirirken sizde yapilmamasi ikiside devletin kurumu anlayamadim gercekten icler acisi yukarida arkadas yazmis ayni testleri yaptirdim bende saglik ocaginda zaten baska da test talep etmedi doktorum
Hangi ilde bakıldı? Rubella toksoplazma b12 sağlık ocağında bakılmıyor dendi bana. Ben eskiden ufak bir şehirdeydim, orda vitamin bakıyorlardı bu arada. B12 baktırmıştım. Herkes kafasına buyruk takılıyor ya en yorucu, zor zamanda ordan oraya sürükleniyoruzBenim pazartesi günü sağlık ocağı tüm testlerime bakmış rubella toxo açlık B12 d vitamini falan diğer hemogramlarada baktılar
Haklısınız. Doğum ücretini sorduk biz mayısa kadar 45 bin olabilir dediler şu an 35 binmişMuhtemelen sistemden görürler, iş para olunca herkes çok uyanık
Gerçekten 3 sene sonra yaşadığım bu güzel duyguları hiç keyifle sürdüremiyorum, zaten endişeli bir yapıya büründüm hamile kalalı, şimdi de nerde doğuracağım nasıl olacak vs. Çok düşünceler oluştu kafamda. Eve giren gelir de minimum 50bin tlken, yine de insan hayret ediyor paranın bu kadar pul olmasınaiyi olsun bebeklerimiz yine de, tek istediğim bu
Bazı sağlıkocakları yaparken bazıları yapmıyor. Arkadaşımın bağlı olduğu sağlık ocağı idrar testi yapıyor benim gittiğim yapmıyor bölgeye yoğunluğa göre mi değişiyo nedir
Shahla hanım. Normal doğum mu bu ücret, hangi dr?Haklısınız. Doğum ücretini sorduk biz mayısa kadar 45 bin olabilir dediler şu an 35 binmişhangi doktora gidiyorsunuz
Hangi ilde bakıldı? Rubella toksoplazma b12 sağlık ocağında bakılmıyor dendi bana. Ben eskiden ufak bir şehirdeydim, orda vitamin bakıyorlardı bu arada. B12 baktırmıştım. Herkes kafasına buyruk takılıyor ya en yorucu, zor zamanda ordan oraya sürükleniyoruz
Anladım, hepsinde farklı uygulamalar var demek kiİzmir cnm Buca'da yasiyorum direk kendileri baktı
Anladım, hepsinde farklı uygulamalar var demek ki
Canan çalışkan furtuna benim doktorum ama sanırım aynı hastane değil öyle bir doktor yok benim gittiğim hastanedeShahla hanım. Normal doğum mu bu ücret, hangi dr?
Demek ki kurumdan kuruma değişiyor ben sağlık ocağında yaptırdımAyıp ya gerçekten ben bunları hep parayla yaptırıyorum sağlık ocağı devletin nasıl bu kadar farkeder ki, bir de istanbulda.
Eki Görüntüle 3313158
İstenen tetkikler bunlar. Bunlara medicalpark 7bin tl istedi. Sağlık ocağı da yanında - işareti olanları sağlık ocakları yapmıyor dedi. Tıp merkezinde yaptıracağım yarın mecbur. Tıp merkezi de CMV testi hariç diğerlerine 1000 tl dedi. CMV yi de yaptıramıyorum mecbur medicalde yaptırıcam artık ne diyecekler Allah kerim
Benim gop istinye medicalpark canım. Çok isteyerek başlamıştım umarım devam ettirebilirimCanan çalışkan furtuna benim doktorum ama sanırım aynı hastane değil öyle bir doktor yok benim gittiğim hastanedefarklı semtte olabiliriz ben esenkentteki istinye üniversitesi medicalparka gidiyorum
Canım hiç devlet hastanesi yokmu çevrende ? Tüm. Testlerimi devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. 7 bin ney ya iyice saçmalamışlarKızlar günaydın
Medicalpark hastanesine gidiyorum, 7.hafta için kan tahlillerini istediler, 7bin tl fiyat istediler çıldırmamak elde değil. Sağlık ocağı da önemli testlerin çoğunu yapmıyor. Özel tıp merkezinde yaptırıcam birazını da. Ayıptır yani alt üstü kan tahliline böyle fahiş fiyat söylemeleri. Siz ne kadar ödediniz bu ilk tahlillere
Doğum paketi için fiyat aldınız mı?Merhaba bugün ben de doğum yapmayı düşündüğüm Medicalpark Ankarada muayene oldum. Tahlil fiyatları konusunda hiç fikrim yoktu bu kadar pahalı olacağını da düşünmemiştim. Doğum paketi almayı düşünüyorum. Detaylı ultrason hariç herşey paketi dahilmiş. Devam etmeyi düşünüyorsanız doğum paketini sorabilirsiniz.
Canım hiç devlet hastanesi yokmu çevrende ? Tüm. Testlerimi devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. 7 bin ney ya iyice saçmalamışlar
Ben bir iki kere baktım hep 8-10 aya veriyordu zaten 3 - 4 aya da karnım belli olacak diye memorialden paket aldımŞimdi gördüm yorumunuzu ben de Kanada'da doğum yapmayı planlıyorum nasipse, ama Amerika vizesi hakkında da bilgi sahibi sayılırım, randevularda sürekli boşluk oluyor en az 3-4 ay öne çekenler var. Sürekli sisteme girip takip edin mutlaka boşluk yakalarsınız.
Benimki fazla sakin kanları yapıyolar orda da idrar tahlili yokDevletin eşdeğer kurumları olduğuna göre hepsinde olması lazım (mantıken) ama mantık aramamak lazım demek ki. Benim sağlık ocağı çok yoğun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?