2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yaşadığınız yerdeki özel laboratuvarları arayıp fiyat alabilirsiniz tıp merkezleri de kanları alıp onlara götürüyor zaten. Fiyat olarak baya farkediyor ben geçen sene öyle yapmıştım uygun olmuştu.

Benim pazartesi günü sağlık ocağı tüm testlerime bakmış rubella toxo açlık B12 d vitamini falan diğer hemogramlarada baktılar

Muhtemelen sistemden görürler, iş para olunca herkes çok uyanık

Gerçekten 3 sene sonra yaşadığım bu güzel duyguları hiç keyifle sürdüremiyorum, zaten endişeli bir yapıya büründüm hamile kalalı, şimdi de nerde doğuracağım nasıl olacak vs. Çok düşünceler oluştu kafamda. Eve giren gelir de minimum 50bin tlken, yine de insan hayret ediyor paranın bu kadar pul olmasına iyi olsun bebeklerimiz yine de, tek istediğim bu

CMV testi hariç 1000 tl fiyat aldım yarın yaptıracağım. Artık böyle böyle toparlıyorum yarısı sağlık ocağından yarısı tıp merkezinden vs.

Bazı sağlıkocakları yaparken bazıları yapmıyor. Arkadaşımın bağlı olduğu sağlık ocağı idrar testi yapıyor benim gittiğim yapmıyor bölgeye yoğunluğa göre mi değişiyo nedir

Benim pazartesi günü sağlık ocağı tüm testlerime bakmış rubella toxo açlık B12 d vitamini falan diğer hemogramlarada baktılar
Hangi ilde bakıldı? Rubella toksoplazma b12 sağlık ocağında bakılmıyor dendi bana. Ben eskiden ufak bir şehirdeydim, orda vitamin bakıyorlardı bu arada. B12 baktırmıştım. Herkes kafasına buyruk takılıyor ya en yorucu, zor zamanda ordan oraya sürükleniyoruz

Haklısınız. Doğum ücretini sorduk biz mayısa kadar 45 bin olabilir dediler şu an 35 binmiş hangi doktora gidiyorsunuz

Bazı sağlıkocakları yaparken bazıları yapmıyor. Arkadaşımın bağlı olduğu sağlık ocağı idrar testi yapıyor benim gittiğim yapmıyor bölgeye yoğunluğa göre mi değişiyo nedir

Devletin eşdeğer kurumları olduğuna göre hepsinde olması lazım (mantıken) ama mantık aramamak lazım demek ki. Benim sağlık ocağı çok yoğun bu arada

İzmir cnm Buca'da yasiyorum direk kendileri baktı

Shahla hanım. Normal doğum mu bu ücret, hangi dr?
Canan çalışkan furtuna benim doktorum ama sanırım aynı hastane değil öyle bir doktor yok benim gittiğim hastanede farklı semtte olabiliriz ben esenkentteki istinye üniversitesi medicalparka gidiyorum

Demek ki kurumdan kuruma değişiyor ben sağlık ocağında yaptırdım

Canan çalışkan furtuna benim doktorum ama sanırım aynı hastane değil öyle bir doktor yok benim gittiğim hastanede farklı semtte olabiliriz ben esenkentteki istinye üniversitesi medicalparka gidiyorum
Benim gop istinye medicalpark canım. Çok isteyerek başlamıştım umarım devam ettirebilirim

Canım hiç devlet hastanesi yokmu çevrende ? Tüm. Testlerimi devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. 7 bin ney ya iyice saçmalamışlar

Doğum paketi için fiyat aldınız mı?

Canım hiç devlet hastanesi yokmu çevrende ? Tüm. Testlerimi devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. 7 bin ney ya iyice saçmalamışlar

Yakın hastane bulamadım canım yoksa hep baktım. İstanbulun öbür ucu çıktı hep. Pazartesi buldum bi devlete gidicem hiç devlete gitmedim ultrason bakmasını isticem bakalım. O zamana kadar yaptıramadığım test olursa onu da rica edicem

Ben bir iki kere baktım hep 8-10 aya veriyordu zaten 3 - 4 aya da karnım belli olacak diye memorialden paket aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…