2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Başladım kuzum günde 3 defa alıyorum şuan zaten olmasa 4 e çıkartmayı düşünüyorum
Benim doktorum prilam i gece 2 tane, saat 9 da 1 tane, saat 15 de 1 tane şeklinde verdi. İsterseniz bu şekilde deneyin.

seninle aynı durumdayım ben hamileliği istiyordum ama işyerinde dile getirmedim çünkü bayadır istiyorduk 1 yıl sonra kavuştum yavrumuzun şansımı bilemiiyorum şimdi vekaleten müdürlük verdiler şuan bulantım yok idare ediyorum ama o rahatsızlıklar başlayınca ne olcak bende bilmiyorum bende henüz söylemedim ne yapacagımı bilmiyorum bekliyecem bakalım

Kızlar kalp atışı duymadan listeye adımı yazdırmak istememiştim bugünkü kontrolde embriyonun gelişimi 6 haftada kalmış sat göre 7+2 yim kesede 7+5 olmuş kalp atışı yok maalesef en kısa zamanda kürtaj olacam çok üzüldüm çünkü bu 3 gebeligimdi hepsinde de aynı oldu eşimle benim genetik temiz çıktı doktorum embriyoyu genetiği gönderme taraftara değil büyük ihtimal bişey çıkacaktır sağlıklı değildir dedi eşin varikosel ameliyatı olalı 8 ay oldu sperm kalitesi iyi değil ondan olabilir falan dedi doğal yine dene bu sefer %60 sağlıklı olacaktır diyor ama kafam çok karışık psikolojik olarak çok yorgunum

canım çok üzüldüm bende hafta kalp atışı için gidecem beni bekliyor bilmiyorum ama kanaman falan yoksa acaba biraz daha mı beklesen belki bebişin 1 hafta geriden geliyordur kesin kürtaj mı dedi doktor çünkü bazı yerlerde gördüm 8 hafta da anca duymuşlar kalp atışını

Canım başka bir doktora mi gitsen acaba, kesen de büyümüş aslında cihazda bir problem olabilir. Daha iyi cihazı olan bir hastaneye git bence, inşallah güzel haber alırsın

Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin kucağını doldursun inşallah. Sen kendini hazır hissetmeden deneme tamamen hazır hissettiğin zaman doğru zamandır önemli olan sensin psikolojini topla Rabbim tekrar sağlıkla nasip edecektir inşallah

canim cok uzuldum ben de ya hay Allah ama kizlarin dedigi gibi 8.haftada duyan da var acaba baska doktora mi gitsen ? belki sorun yoktur bebis de..

Kanama ağrı bişey yok canm geçen hafta bebek 5+6 görünüyordu bı hafta geçti 6 hafta olmuş gelişmemiş hiç doppler falan da bakıldı kalp atışı yok hiç umudumda yok canm açıkçası

Kızlar anneme geldim de memlekete. Folik asiti evde unutmuşum bunu kullansam olur mu sizce

Canım başka bir doktora mi gitsen acaba, kesen de büyümüş aslında cihazda bir problem olabilir. Daha iyi cihazı olan bir hastaneye git bence, inşallah güzel haber alırsın
Buradaki en iyi cihazi olan doktor canm ayrıca başka cihazda da bakıldı yok yani zaten geçen hafta kesede çıkıntı var bu beklediğimiz bı durum değil diyerek olumsuz olacaginin sinyalini vermişti hayırlısı olsun hepinize sağlıklı gebelik dilerim canm

Varikosel bize de zaman çok kaybettirdi ama takviyelerle düzeliyor inan ki. Umutsuz olma

Bekleyelim bakalım ilerde anlaşılacak zaten

Peynir ekmek de yiyorum kuzum başka bişey yemiyorum zaten çorba yapıyorum akşamları da yapacak bişey yok artık sağol kuzucum
Kuzum patates haşlaması da iyi geliyor. Tuzlu. Ya da yoğurtlu. Bana en iyi gelen o. Zaten başından beri tek rahat yediğim şey patates

Kanama ağrı bişey yok canm geçen hafta bebek 5+6 görünüyordu bı hafta geçti 6 hafta olmuş gelişmemiş hiç doppler falan da bakıldı kalp atışı yok hiç umudumda yok canm açıkçası
hiç üzülme bunda da vardır bir hayır ama sen yinede biraz bekle derim Allahtan umut kesilmez

Benim de sağlık ocağında rubella toksoplazma falan bakılmamıştı canım, özelde 500 ₺ tuttu benim onlar. Diğerlerini sağlık ocağında baktırdım. Keşke devlete gitme imkanın olsa bedava bakarlar, bana ekstra 500 vermek bile çok geldi devlette yaptırsaydım diye düşünmüştüm

Gerçekten tutar az veya çok insanın her zaman ödeyecek gücü olmayabiliyor ve üst üste muayenelere gitmek, ilaçlar takviyeler vs. Bu sıralar beklenmedik anda gelen bebişim ekonomimizi birazcık sarstı neyse büyüyünce ilk maaşından hediye aldırırım kendime unutmiyim bunu

İnşallah en kısa sürede güzel haber alıp, sağlıkla kavuşursun bebeğine canım

Kızlar bugun dr gıttım keseyı gördük herşey yolunda dedi benden bazı testler istedi sizden de bu tarz testler ıstendi mi

Eklentiler

• IMG_1544.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bugun dr gıttım keseyı gördük herşey yolunda dedi benden bazı testler istedi sizden de bu tarz testler ıstendi mi
bebisi gordun mu canim :) benden istemedi belki bebisi gorunce isteyecektir bu haftaici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…