2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bugün sata göre tam 8. Haftadayım kasıklarım çok ağrıyor böyle aşağıya doğru baskı var sanki çok korkuyorum kötü bir şey yoktur dimi

bebisi gordun mu canim :) benden istemedi belki bebisi gorunce isteyecektir bu haftaici
Yok canım bu konuda doktoruma soru sordum kac haftalık dıye 4 haftalık ama bız drlar son adet tarıhını de katarız 6 dedı daha cok kucuk annesı daha duyamayacak göremeyecek kadar dedı ben dusukten korktugumu dile getırdım benı rahatlattı progestana baslatır zannedıyordum daha onlar ıcın erken 15 gun sonraya gerı cagırdı yolk göründü bos gebelıkten yada farklı bırseyden bahsetmedı sadece serklaj yapılacak tarihi verdi folic asiti sordu kullandıgımı markasını soyledım cok guzel dedı

anladim canim cok sukur bir sorun yokmus :) 15 gun sonra gorup bebisi dinlersin kalp atisini iste ne guzel canimcim ben de tek folic asit iciyorum sadece lekelenme baslayinca aksam ilac almistim iste 1-2 gun alayim onu dedim haftaici gidecegim doktora :)

Onları istememişti canım benden
Benım doktorum bıraz pınpırıklı bır adam bebek olmadan gıttıgımde her hastasından simir testi alıyordu benden de aldı bunları ıstemesının nedenı de herhangi bılınmeyen durumla karsılasılmasını ıstemedıgı ıcın hafta ıcı de aıle hekımıne gıt rutin hamılelık ıcın verılen testlerı vermemı ıstedı bıraz tuzlu olacak ama içim bu adamla rahat ediyor

Canım bu konuyuda sordum cok ağrım oluyor korkuyorum kanamadan dedım ağrı olması normal dedı sen stres olduğun ıcın agrın artıyordur rahim duyguyla hareket eden bır organdır korkma stres etme bır süre hamileliği unut dedı kanamaların çoğunu annenin stresi tetikler dedi doktorum bıraz bu tarz seylere ınanan bırı

Canım soramadım kendı heycanımdan daha iyi misin

Önemli olan içinin rahat etmesi zaten canım

Sen kendini nasıl hissediyorsun önemli olan bu. Ben hiç ağrım sızım yok dememe rağmen acilden direkt doğumhaneye sevk ettiler burda. Ağrım vs yoktu ama kafam rahat değildi. Daha önce karnımda ağrısız sızısız 9 haftalık bebeğimi kaybettiğimi lekelenmeyle ta 12. Haftada fark ettik. Bu yüzdendi benim hassasiyetim. Ama bebeğin seninledir inşallah. Dua ediyorum bebeğin için. Amin.

hadi ya ay ben hic inanmiyorum stresin etkiledigine bunu doktorunun tam tersi dusunuyorum heralde. olcagi varsa oluyor gibi mutluluktan ucsan da ..benim kuzenimin 6 aylikken babasi vefat etmisti yani cocuk masallah saglikli ve iyiydi. simdi boyle duyunca stres oldugum anlara uzuluyorum bu sefer daha da stres oluyorum ahahha keske olmasaydim diye

Serkraj ne için canım ?

ah canim ya cok basin sagolsun kaybin icin ve bak diyorsun cok siddetli bir kanama ve agri yoktu lekelenme vardi.. ben su an iyi hissediyorum yani sadece lekelenme devam ediyor kahverengimsi siyahimsi bu gece de bakicam yarin devamsa acile gidicem.
Cunku su anda da dusuyorsa yapicak bir sey var mi ki... cok sagol canim benim amin insallah Allah razi olsun dualarin icin insallah saglikla kucagimiza alalim

Canım soramadım kendı heycanımdan daha iyi misin
canim benim devam lekelenme yani burada bana gelme dediler yogun bi kanama sanci yoksa ben bu gece daha takip edicem yarin acile giderim devamsa... zaten Allah korusun bebegimi de bisiy oluyorsa da acile gitsem de yapacak bir sey yok su an

merhaba, ben çocuk istediğimiz an tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım çoğu özel hastanede 10 kontrol + dğum karşılıyor. testlerin bir kısmını tamamlayıcı tamamladı diğer kısmını da devlet hastanesinde yaptırdım.ücretsiz olarak. hiç birinizi korunmuyorken neden bi tss yaptırmadınız. fiyatlara hayret ediyorum. tss ben 9.000 geldi doğum paketi dahil.

Sanırım bebekle ilgili stresten bahsetti yoksa ınsanların türlü türlü üzüntüleri stresleri var dünya hali oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…