- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Canım yukledım ıstedıklerını kan pıhtılasması ıcın bugun kan verdım dıgerlerı bır nevı cekap tarzı bırsey dediToksoplazma vs ise evet istendi canım
Yok canım bu konuda doktoruma soru sordum kac haftalık dıye 4 haftalık ama bız drlar son adet tarıhını de katarız 6 dedı daha cok kucuk annesı daha duyamayacak göremeyecek kadar dedı ben dusukten korktugumu dile getırdım benı rahatlattı progestana baslatır zannedıyordum daha onlar ıcın erken 15 gun sonraya gerı cagırdı yolk göründü bos gebelıkten yada farklı bırseyden bahsetmedı sadece serklaj yapılacak tarihi verdi folic asiti sordu kullandıgımı markasını soyledım cok guzel dedıbebisi gordun mu canim :) benden istemedi belki bebisi gorunce isteyecektir bu haftaici
Onları istememişti canım bendenCanım yukledım ıstedıklerını kan pıhtılasması ıcın bugun kan verdım dıgerlerı bır nevı cekap tarzı bırsey dedi
anladim canim cok sukur bir sorun yokmus :) 15 gun sonra gorup bebisi dinlersin kalp atisini iste ne guzel canimcimYok canım bu konuda doktoruma soru sordum kac haftalık dıye 4 haftalık ama bız drlar son adet tarıhını de katarız 6 dedı daha cok kucuk annesı daha duyamayacak göremeyecek kadar dedı ben dusukten korktugumu dile getırdım benı rahatlattı progestana baslatır zannedıyordum daha onlar ıcın erken 15 gun sonraya gerı cagırdı yolk göründü bos gebelıkten yada farklı bırseyden bahsetmedı sadece serklaj yapılacak tarihi verdi folic asiti sordu kullandıgımı markasını soyledım cok guzel dedı
Benım doktorum bıraz pınpırıklı bır adam bebek olmadan gıttıgımde her hastasından simir testi alıyordu benden de aldı bunları ıstemesının nedenı de herhangi bılınmeyen durumla karsılasılmasını ıstemedıgı ıcın hafta ıcı de aıle hekımıne gıt rutin hamılelık ıcın verılen testlerı vermemı ıstedı bıraz tuzlu olacak ama içim bu adamla rahat ediyorOnları istememişti canım benden
Canım bu konuyuda sordum cok ağrım oluyor korkuyorum kanamadan dedım ağrı olması normal dedı sen stres olduğun ıcın agrın artıyordur rahim duyguyla hareket eden bır organdır korkma stres etme bır süre hamileliği unut dedı kanamaların çoğunu annenin stresi tetikler dedi doktorum bıraz bu tarz seylere ınanan bırıanladim canim cok sukur bir sorun yokmus :) 15 gun sonra gorup bebisi dinlersin kalp atisini iste ne guzel canimcimben de tek folic asit iciyorum sadece lekelenme baslayinca aksam ilac almistim iste 1-2 gun alayim onu dedim haftaici gidecegim doktora :)
Evet Op.Dr için 32000Doğum paketi için fiyat aldınız mı?
Canım soramadım kendı heycanımdan daha iyi misinanladim canim cok sukur bir sorun yokmus :) 15 gun sonra gorup bebisi dinlersin kalp atisini iste ne guzel canimcimben de tek folic asit iciyorum sadece lekelenme baslayinca aksam ilac almistim iste 1-2 gun alayim onu dedim haftaici gidecegim doktora :)
Önemli olan içinin rahat etmesi zaten canımBenım doktorum bıraz pınpırıklı bır adam bebek olmadan gıttıgımde her hastasından simir testi alıyordu benden de aldı bunları ıstemesının nedenı de herhangi bılınmeyen durumla karsılasılmasını ıstemedıgı ıcın hafta ıcı de aıle hekımıne gıt rutin hamılelık ıcın verılen testlerı vermemı ıstedı bıraz tuzlu olacak ama içim bu adamla rahat ediyor
İçeriğini paylaşırmısın canım İzmir’de de medical var muhtemelen fiyatlar aşağı yukarı aynıdır sayende ordan da fikir edineyimEvet Op.Dr için 32000
Sen kendini nasıl hissediyorsun önemli olan bu. Ben hiç ağrım sızım yok dememe rağmen acilden direkt doğumhaneye sevk ettiler burda. Ağrım vs yoktu ama kafam rahat değildi. Daha önce karnımda ağrısız sızısız 9 haftalık bebeğimi kaybettiğimi lekelenmeyle ta 12. Haftada fark ettik. Bu yüzdendi benim hassasiyetim. Ama bebeğin seninledir inşallah. Dua ediyorum bebeğin için. Amin.canim burada bana dediler ki lekelenmeni takip et kanamaya donerse ve agri sanci artarsa gel, diger turlu gerek yok dediler. su anda da asiri az neredeyse ic camasirimda bile bir sey silince gelen cok kahverengimsi bir leke var.. icim rahat etmezse aksamustu acile giderim belki ama gelme dediler yani gerek yok dediler.
hadi ya ay ben hic inanmiyorum stresin etkiledigine bunu doktorunun tam tersi dusunuyorum heralde. olcagi varsa oluyor gibi mutluluktan ucsan da ..benim kuzenimin 6 aylikken babasi vefat etmisti yani cocuk masallah saglikli ve iyiydi. simdi boyle duyunca stres oldugum anlara uzuluyorum bu sefer daha da stres oluyorum ahahha keske olmasaydim diyeCanım bu konuyuda sordum cok ağrım oluyor korkuyorum kanamadan dedım ağrı olması normal dedı sen stres olduğun ıcın agrın artıyordur rahim duyguyla hareket eden bır organdır korkma stres etme bır süre hamileliği unut dedı kanamaların çoğunu annenin stresi tetikler dedi doktorum bıraz bu tarz seylere ınanan bırı
Serkraj ne için canım ?Yok canım bu konuda doktoruma soru sordum kac haftalık dıye 4 haftalık ama bız drlar son adet tarıhını de katarız 6 dedı daha cok kucuk annesı daha duyamayacak göremeyecek kadar dedı ben dusukten korktugumu dile getırdım benı rahatlattı progestana baslatır zannedıyordum daha onlar ıcın erken 15 gun sonraya gerı cagırdı yolk göründü bos gebelıkten yada farklı bırseyden bahsetmedı sadece serklaj yapılacak tarihi verdi folic asiti sordu kullandıgımı markasını soyledım cok guzel dedı
ah canim ya cok basin sagolsun kaybin icinSen kendini nasıl hissediyorsun önemli olan bu. Ben hiç ağrım sızım yok dememe rağmen acilden direkt doğumhaneye sevk ettiler burda. Ağrım vs yoktu ama kafam rahat değildi. Daha önce karnımda ağrısız sızısız 9 haftalık bebeğimi kaybettiğimi lekelenmeyle ta 12. Haftada fark ettik. Bu yüzdendi benim hassasiyetim. Ama bebeğin seninledir inşallah. Dua ediyorum bebeğin için. Amin.
Konumuna göre kız bebiş annesiSelam teyzeler yine bizzbugün 6+3 günlüğüz kalp atışını dinledik çok şükür melegim can bu gidişle her ultrasonuma cinsiyet tahmini isteyeceğim senden Eki Görüntüle 3313151
canim benim devam lekelenme yani burada bana gelme dediler yogun bi kanama sanci yoksa ben bu gece daha takip edicem yarin acile giderim devamsa... zaten Allah korusun bebegimi de bisiy oluyorsa da acile gitsem de yapacak bir sey yok su anCanım soramadım kendı heycanımdan daha iyi misin
Sanırım bebekle ilgili stresten bahsetti yoksa ınsanların türlü türlü üzüntüleri stresleri var dünya hali oohadi ya ay ben hic inanmiyorum stresin etkiledigine bunu doktorunun tam tersi dusunuyorum heralde. olcagi varsa oluyor gibi mutluluktan ucsan da ..benim kuzenimin 6 aylikken babasi vefat etmisti yani cocuk masallah saglikli ve iyiydi. simdi boyle duyunca stres oldugum anlara uzuluyorum bu sefer daha da stres oluyorum ahahha kes olmasaydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?