2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
canim benim devam lekelenme yani burada bana gelme dediler yogun bi kanama sanci yoksa ben bu gece daha takip edicem yarin acile giderim devamsa... zaten Allah korusun bebegimi de bisiy oluyorsa da acile gitsem de yapacak bir sey yok su an
Evet canım sen ayaklarını yukarı kaldır bol nol dua ve zikir çek ve bol az az su içmeye özen göster inşallah bırsey olmaz huzur bulacak seyler dusun

A
Amin inşallah

Sanırım bebekle ilgili stresten bahsetti yoksa ınsanların türlü türlü üzüntüleri stresleri var dünya hali oo
ya iste hepsinin etkilemesi lazim normalde bence vucutta ama .. hatta gecen baktim mesela mutluluk orani yuksek birkac ulkede kanser orani turkiyeden fazla ve stresin mesela kanseri tetikledigine dair bir bilimsel bulgu yokmus. biraz abarti geliyor o yuzden bana bazi seyler. ama tabi olmayalim stres bebisimi seveyim biraz simdi :)

Evet canım sen ayaklarını yukarı kaldır bol nol dua ve zikir çek ve bol az az su içmeye özen göster inşallah bırsey olmaz huzur bulacak seyler dusun
evet canim uzaniyorum hep zaten iyi dusunmeye kafami dagitmaya calisiyorum film falan

Belkıde doktor benı cok heycanlı ve stresli gördü belkı değil öyleydi hatta bana soyisminib anlamı ne acaba dedı doktora hocam ben adımı unuttum sız bebege bakın dedım kahkaha atıyor

Benim doktorum stres demedi. Kaşıkların aniden ağrıtsa vücudun sana sinyal veriyordur ya çok ayakta kalmışsındır ya yorulmuşsundur farkında olmadan yat dinlen dedi. Aynı şekilde lekelenme içinde kısaca tek dediği istirahat

Kızlar bugün sata göre tam 8. Haftadayım kasıklarım çok ağrıyor böyle aşağıya doğru baskı var sanki çok korkuyorum kötü bir şey yoktur dimi
Biz senle aynı gidiyoruz kuzum. Benim de ağrılarım var çok yorulunca oluyor özellikle. Geçen hafta korkup doktora gitmiştim çok normal ağrılar demişti

evet canim uzaniyorum hep zaten iyi dusunmeye kafami dagitmaya calisiyorum film falan
Aynen canım buna da çok şükür şükürlerimizi unutmayalım şükretmek iyilik getirir kötülüğü uzaklaştırır

Bu da benim minnağım teyzeleriiii kalbimiz atıyor çok şükür 8 haftalık görünüyor şu an keseden tahmin alırım karından ultrason

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-06-17-55-18-636_com.whatsapp.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 61
Kaçıncı haftada dikilecekmiş sonrası için bilgilendirdi mi benimde serkraj olma ihtimali var erken doğumdan. Oyüzden epey soruyorum
Tabi canım sorabılırsın bız 11. Haftada karar verdik bugün ekstrem birşey olmazsa zatenift rahım olduğu içinde 36. Haftada duruma göre sezeryanla bırlıkte dikişlerde alıncak şimdilik korkulacak bırsey yok serklaj benı daha da rahatlatacak bırseymıs

Belkıde doktor benı cok heycanlı ve stresli gördü belkı değil öyleydi hatta bana soyisminib anlamı ne acaba dedı doktora hocam ben adımı unuttum sız bebege bakın dedım kahkaha atıyor
ahaha olabilir canim ama normal ya bebis bekliyoruz ilk defa senin de dimiiii.
ay komikmis o ahahahah ayni ben ultrasonda resmen elim titredi

evet benim doktorum iste sesli mesaj birakmis canim fiziksel aktivite yapma yat dinlen diye. simdi mucver yapicam gerci canim cekti ama sonra yatarim full yine

evet benim doktorum iste sesli mesaj birakmis canim fiziksel aktivite yapma yat dinlen diye. simdi mucver yapicam gerci canim cekti ama sonra yatarim full yine
Aynen canım bol bol dınlen ben bır ütü yapıyorum 2 gün suruyor dınlenen dınlene 2 gomlek utuleyıp bır yatıyorum bu duruma baya alıştım

Aynen canım bol bol dınlen ben bır ütü yapıyorum 2 gün suruyor dınlenen dınlene 2 gomlek utuleyıp bır yatıyorum bu duruma baya alıştım
ahahahah canim bosver yerlesene kadar boyle yap.. ise falan gidiyom ben o ikadar yatamiyorum

İçin nasıl rahat edecekse aynen öyle devam ettir kuzum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görebiliriz

Bu arada gidecek olsaydım özel dışında sanırım ege üni. ne giderdim ben de. Baya iyi orası da. Araştırma hastanesi zaten.

Biz senle aynı gidiyoruz kuzum. Benim de ağrılarım var çok yorulunca oluyor özellikle. Geçen hafta korkup doktora gitmiştim çok normal ağrılar demişti
Ayy öyle mi sevindim o zaman hatta doktora mı gitsem diyordum. Şimdi de sırtıma vurdu ağrı sende de var mı sırt ağrısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…