2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Senin doğumda ozaman mayısın başına kayacak. Benimde sezaryen muhtemelen o haftalarda olur inşallah vaktini beklerse. Erken serjkraj herzaman avantaj diyorlar ama bişeyi merak ediyorum sonrasında full yatış mı olacak hareket yürüyüş vs minimum mu

Aynen ilk doğumumda özel doktorum açıklığı görünce doğrudan Ege ye git bu haftadaki bebeğe Ege bakar en iyi dedi ambulans düşündü sonra Ege kabul etmez inşallah dosyan vardır orda dedi var dedim ona rağmen Ege’de beni içeri aldıklarında eşimi sorguya çekmişler direk buraya mı geldiniz vs diye neyseki kuveze orda girebildi bebeğim. Şimdide yine aynı şeyi yapayım diyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız verişlerimizi kendi doktorlarımızla kendi hayalimizde canlandırdığımız gibi sorunsuz sıkıntısız

evet benim doktorum iste sesli mesaj birakmis canim fiziksel aktivite yapma yat dinlen diye. simdi mucver yapicam gerci canim cekti ama sonra yatarim full yine
Afiyet olsun bebişe yarasın sana kilo olarak dönmesin inşallah

Afiyet olsun bebişe yarasın sana kilo olarak dönmesin inşallah
Ah canım ben çok kilo almıştım zaten evlenince hiç veremeden hamile kaldım artık mecbur doğumdan sonra vericez ama hamilelikte de dikkat edicem şu yerleşmeyi bi tamamlasın da bebiş pilates yapıcam..
Hem yarım bardak un var kız kalanı kabak yeşillik yumurta yoğurt faydalı

Onu sormadım canım şimdi serklaja kadar kendımı yormadan ıslerımı yapabilirmişim ama cinsel ilişkiyi yasaklamadı sanırım serklajdan sonra zaten yasak olcak diye dusunmustur ama biz her ıhtımale karsı ilişkiye doğuma kadar ara verdık ne kadar drum benı rahatlatsada her dedığı dogru dıye bırsey yok ben maksımum dıkkat etmeye devam edicem serklajdan sonra da okuduguma gore 1 hafta çok riskliymıs 15 gun sonra tüm batın usgye gırıcekmişim onda rahmıme daha ayrıntılı bakılacakmıs bakalım 15 gun sonra netleşir

evet benim doktorum iste sesli mesaj birakmis canim fiziksel aktivite yapma yat dinlen diye. simdi mucver yapicam gerci canim cekti ama sonra yatarim full yine
Aay ben de çok severim dün fırında yaptım sağlıklı da olsun diye o içinin yumuşaklığı beni mahvetti midem bulandı yedikten sonra

Kızlar doktorum kucuk bı kıtapcık verdı kılo dağılıma bakın burda bı arkadasın doktoru 6 7 kılo alabılırsın demıstı ama burda zaten bebegın kendı olusumu 12 13 kılo

Eklentiler

• image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar doktorum kucuk bı kıtapcık verdı kılo dağılıma bakın burda bı arkadasın doktoru 6 7 kılo alabılırsın demıstı ama burda zaten bebegın kendı olusumu 12 13 kılo
Benim doktorum demişti demek ki benim bir yandan 5-6 kilo vermem gerekiyor

Buda mide bulantısı için yazdıkları

Eklentiler

• image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 65
Saga daha yakın canım emin olamadım ama kız olabilir
Bana da görür görmez kız hissi geldi sağlıklı olsun tabi isteğim o oğlan da olur ama bir oğlum var bu sefer bir kız çocuk çok isterim üçüncü bir bebek düşünmüyorum çünkü

Aay ben de çok severim dün fırında yaptım sağlıklı da olsun diye o içinin yumuşaklığı beni mahvetti midem bulandı yedikten sonra
Ben de fırına koydum bebiş ahahah inşallaj güzel olur sağlıklı olsun diye ay kıyamam ya senin bulantılar ama başka dert olmasın canım bak benim kahverengi siyah leke devam

Ya çok fazla değil mi bu nasıl kilo vercez 12-13 alcaksam 5-10 kill vermem lazım

Ya çok fazla değil mi bu nasıl kilo vercez 12-13 alcaksam 5-10 kill vermem lazım
Canım hamılelıkte 30 kılo alan ınsanlara göre bu cok normal zaten beklenen kılo alımı ıllakı 12 kıloyu bulacak kı dua edelım daha fazla almayalım

Bana da görür görmez kız hissi geldi sağlıklı olsun tabi isteğim o oğlan da olur ama bir oğlum var bu sefer bir kız çocuk çok isterim üçüncü bir bebek düşünmüyorum çünkü
Saglıkla gelsin canım inşalalh maden 3. Düşünmüyorsun allahım gönlündekini versin inşallah

Senin yine evlilik kiloları ben ilk bebişten olan kiloları veremeden kaldım ikinciye ya kesin 100 kilo olcam kesin
Faydalı tabi ye yarasın inşallah bebişe

Cinsellik filan önemli değil de benim küçük bebeğim var serkraj derse öyle sürekli yatamam inan işin o kısmını düşünüyorum sadece. Sonuçta 1 hafta değil 1 ay değil kalan 6 ay full yatış benim için çok zor olur daha doğrusu bebişle çok zor olur. Mümkün mertebe dikkat ederek inşallah sürekli yatcan demezler sana da bana da. Netleşince durumunu bize de bildir canım Rabbim kolaylaştırsın işini inşallah

Tamam ınsallah sorarım gittiğimde canım kesınlıkle sureklı yatmayız ınsallah ben 2 haftadır evdeyim bı komsuya gıdıp geldım baskadabıryere çıkmadım eşiminde işleri bu ara cok yogun eve sadece uyumaya gelıyor baya canım sıkılıyor ama bugun doktorum kendını yormadan etkınlık yapabılırsın dedi bakalım ben yapar mıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…