2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim doktorum demişti demek ki benim bir yandan 5-6 kilo vermem gerekiyor
Ay ama cidden senin doktor çok acımasız ben doğurdum bi hafta içinde 6 kilo verdim bebeğin kendisi 900 gram suyu plasentası şişkinliği osu busu 6 kilo gitti direk. E vaktinde doğmuş olsa bebeğin kilosu daha fazla basacak zaten nasıl olacak senin iş hiç anlamadım ha bu verdiğim kiloları süt sağma zamanı 2 kat olarak aldım o ayrı ben yandım siz yanmayın milletin ağzına yemezsen sütün gelmez laflarına bakmayın

Evde kucuk bebek varsa zaten sureklı yatamazsın kı canım ya bırılerı gelıp bıze bakacak ya bız bırılerının yanına gıdıcez inşallah böyle birşey olmazda

Saglıkla gelsin canım inşalalh maden 3. Düşünmüyorsun allahım gönlündekini versin inşallah
İki bile çok geliyor düşününce planlı değildi hamileliğim aslında sürpriz oldu. yetemem gibi geliyor üç bebeğe yoksa güzel tabi çok çocuk yaş da ilerliyor biraz dinlenirim bebişler büyüyünce diye düşünüyorum

Amin canım çok sağol

Evde kucuk bebek varsa zaten sureklı yatamazsın kı canım ya bırılerı gelıp bıze bakacak ya bız bırılerının yanına gıdıcez inşallah böyle birşey olmazda
Aynen hadi anneme giderim sıkıntı değil ama yinede nereye kadar yatıcan bebekle. İnşallah sürekli yatmaya gerek kalmaz Allah yardımcımız olsun

Tam ortada duruyor canım belli degil ama erkek olabilir 6. 7. Hafta yok mu
6. Haftadayken sağdaydi bugün böyleydi kuzum sağlikla inş cocuklarimiizi elimize aliriz bugün kizlar sordum ara ara belirtiler gelip gidecek . Tansiyon düşüklü için churcill önerdi kraker önerdi . Kiloya dikkat etmemiz lazimmiş . Okuduğum kadariyla çoğumuzun kilo sorunu var topikte bir birimizi kontrol edebiliriz . Progestan kullananlarda tansiyon halsizlik normalmiş. Huzurlu zaman geçirmeye bakalim . O bunu dedi şunu dediği birakalim. İnsanlar hep konuşur .sizin duruşunuz önemli . siz onlari takmaidkca onlar artik sizinle uğraşmayi birakir . Güzel şeyleri çağiralim güzel şeyler olsun hayatimizda

Sagda ise kız bebektir canım saglıkla gelsin de önemli olan o canım .ben çok stresli geçiyorum herşeye çok sinirleniyorum bebegiö etkilenecek diye korkuyorum bugün ve dün çok kasık agrım oldu bişe batar gibi büyüyor inşallah bebişim

Konu kiloya gelmiş hazır anlatayım ilk minnoşumda 16 kilo aldım. Doğumdan 1 ay sonra 10 kilosu gitmişti bile. Ne zaman sütüm artsın diye önüme geleni yedim o zaman geri geldi kilolar. bu arada şimdiden 2.5 kilo aldım kendimi avutmuyorum gerçekten

Kızlar bu arada cidden Çin takvimi ilk bebişi olanlarda özellikle tuttu mu ? Çin takvimi bile cinsiyet hesaplama. Ben kimde denesem tutuyor gibi
Ben ilk çocukta özellikle inanadığımdan değilde bebeğimin kız olduğunu öğrendikten sonra öylesine bakmıştım tutacak mı diye, takvimde de kız çıkmıştı

Kızlar iyi akşamlar sanırım grip oluyorum boğazım yanmaya başladı burnum tıkalı ne yapacağım şimdi, düşmez inşallah bebiş

Benim hiç yok. İlk öğrendiğim hafta koltuk altıma doğru çokk az bişey vardı sonra kayboldu . Kızımda göğüslerin ağrısından yatamıyordum bunda bişey yok. İlla olması gerekmiyor canım herkeste farklı olur

Kızlar doktorum kucuk bı kıtapcık verdı kılo dağılıma bakın burda bı arkadasın doktoru 6 7 kılo alabılırsın demıstı ama burda zaten bebegın kendı olusumu 12 13 kılo
Her bebek 3.5 kilo doğmuyo canım heleki kız bebişler, diğer şeylerde bebekle orantılı artıyordur . Benim bebişim ultrasonda 3300 kg gösteriyordu 2850 doğdu :)

Her bebek 3.5 kilo doğmuyo canım heleki kız bebişler, diğer şeylerde bebekle orantılı artıyordur . Benim bebişim ultrasonda 3300 kg gösteriyordu 2850 doğdu :)
Evet canım zaten orda acıklaması vardı 10 ila 15 kılo aralığı dıye duruma göre değiştiğini yazmıştı ortalama almışlar yanı o sayıları keske daha az kılo alsak

Evet canım zaten orda acıklaması vardı 10 ila 15 kılo aralığı dıye duruma göre değiştiğini yazmıştı ortalama almışlar yanı o sayıları keske daha az kılo alsak
Aynen öyle canım ben 48 kg ile gebe kalıp 60 ile son bulmuştum. Doğum yapmamla yarısı gitmişti. Ama gebeliğin başında kilosu olanların daha az kilo alması gerektiğini duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…