2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok meleğim ilk olacak inşallah. 6 ve 7.hafta görüntülerine de erkek demiştin ben hep kız annesi olurum diye hayal etmiştim kendimi artık erkeğe hazırlıyorum
Hazırlan canım hazırlan saglıkla gelsin inşallah 2. De kız annesi olursun inşallah

Kızlar bu arada doğum paketi için fiyat aldım. Bu eklediğim listedekilerin hepsi dahil 35 bin tl. Şu an alırsak fiyatı sabitlemiş oluyormuşuz mayısa kadar gelecek zamlardan etkilenmiyoruz. Sadece doğum ücreti de şu an 18 binmiş ama onda fiyat sabitleme yok, günü geldiğinde kaç olmuşsa artık onu ödüyoruz. Ben pek anlamıyorum bu işlerden biraz fikir alışverişi yapalım mı

Eklentiler

• IMG_4429.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 77
Hangi hastanenin canım bu? Deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir bana iyi geldi

Canım bu doğum paketlerinde benim aklıma takılan bir durum var, Allah korusun süreçler ilerleyemedi ve paketi alinca o zaman ne oluyor?

Bana mesela böyle bir şey teklif edilmedi siz özel olarak gidip mi soruyorsunuz

Bayağı uygunmuş fiyat bende memorialdan aldım 60 bin oldu detaylı ve ikili testin ultrasonu hariç

O benim de hep aklıma takılıyor ama sormayı unuttum canım ya her şey var hayatta sonuçta dediğin gibi
Evet evet benim de normalde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama doğum ücretleri o kadar uçuk fiyatlar olmuş ki muhtemelen benim de kontrollerle bitecek paketim, bir dahaki kontrolde ben de sorayım paketleri diyorum, bilerek 3 ay geçsin istedim ama ne olacağı belli olmuyor tabii

Merhaba arkadaşlar anti toxoplazma igm 0.946 çıktı yani pozitif moral sıfır. Sizler yaptırdınız mı bu testleri. Devlet hastanesinde bu testi istemişler şaşırdım. Nerden kaptım bilmiyorum. Dua edin lütfen

Bişey sorucam nasıl gebe kaldınız bnde polikistik över sendromuluyum ama bir türlü gebelik elde edemiyoruz

Bişey sorucam nasıl gebe kaldınız bnde polikistik över sendromuluyum ama bir türlü gebelik elde edemiyoruz
Canım o bende de var 2 ay aralıksız eliminasyon dıyetı yaptım dıyetısyenle bırlıkte ondan sonra hamıle kaldım zaten asırı kılo verdırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…