ah canim benim ya inan ne kadar guclu olmaya calissa da insan acini oyle hissettim ki cok asiri uzgunum. Allahim sana sabir ve iyilik saglik versin ki bir an once onune bakabil..en hayirli zamanda en guzeli ve sagliklisi seninle olsunCok üzüldüm ama artik kendime zarar veriyorum galiba dediğiniz gibi benim için belkide böylesi daha iyidir hayırlısı olsun
Bekleme zaten canım bende beklememiştim insan hemen kurtulub yoluna devam etmek istiyor.Belkide diğil demekki sağlıksızdı canım ben kaç ay bunu anlamak istemiyordum.Canım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek @fnd_50 @melisaa93 @edahandro Niqu ve diğer kızlar
benim kuzenimde canim 8 haftalikken kurtaj oldu bebegin kalbi cok az atiyordu sagliksizdi, cok sukur 4 ay sonra tekrar hamile kaldi simdi 7 aylik inan, sen kendini toparla her sey guzel olsun insallahah canim benim ya inan ne kadar guclu olmaya calissa da insan acini oyle hissettim ki cok asiri uzgunum. Allahim sana sabir ve iyilik saglik versin ki bir an once onune bakabil..en hayirli zamanda en guzeli ve sagliklisi seninle olsun
Canım çok üzgünümCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek @fnd_50 @melisaa93 @edahandro Niqu ve diğer kızlar
Allah kalbine ruhuna biran önce ferahlık versin canım benim.Çok zor yaşadığın ama dediğin gibi sağlıksızı vücut kabul etmiyo demekki bu hayırlıydı.Allah yerini doldursun sağlıcakla hayırlısıyla inşallah.bundan sonra yolun cok güzel olsun hep mutlu olCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek @fnd_50 @melisaa93 @edahandro Niqu ve diğer kızlar
Çok üzüldüm kuzumCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek @fnd_50 @melisaa93 @edahandro Niqu ve diğer kızlar
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Şu anda en önemlisi senin sağlığın. doktor ne yapılması gerek diyorsa hızlıca yapılsın ki dediğin gibi önüne bakabil. Çok şükür hamile kalabiliyorsun. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin haberini alırsınCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek @fnd_50 @melisaa93 @edahandro Niqu ve diğer kızlar
Yine için rahat etmiyosa bi doktora görün canım ama gögüs ağrısı ilk zamanlar gibi kalmıyo zaten.bebeğin büyüyodur kasık rahim ağrıları ondandır diye düşünüyorumKızlar merhaba sat 25 agustos 7 haftalık hamileyim son iki gündür gögüs agrım gecti kasık ve rahim sızılarım cok az bi sorun olabilir mi gögüslerim sanki bosalmıs gibi hissediyorum normal mi bu bana yardımcı olabilir misiniz cumartesi gitmiştim doktora hersey yolunda demişti ama içim içime sıgmıyo ya benim
Bende öyleyim canım göğüs sızısı filan hiç bişey kalmadı burda daha ileriki haftalardaki arkadaşlarında aynı oldu korkulacak bişey yok sanıyorumKızlar merhaba sat 25 agustos 7 haftalık hamileyim son iki gündür gögüs agrım gecti kasık ve rahim sızılarım cok az bi sorun olabilir mi gögüslerim sanki bosalmıs gibi hissediyorum normal mi bu bana yardımcı olabilir misiniz cumartesi gitmiştim doktora hersey yolunda demişti ama içim içime sıgmıyo ya benim
Tansiyon ölçtün mü hiç düşüyor mu acabaKızlar ya sabahtandır başım dönüyor sizde de oluyor mu normal mi acile mi gitsem
Yok canım ölçmedim tansiyon cihazı da yok evdeTansiyon ölçtün mü hiç düşüyor mu acaba
Ben onu yaptırmadım ya bilmiyorum A Afratafrac şey demişti sağlık ocagında hamile olduğunu söylersen seni öne alıyorlar diğer türlü 2 3 ay sonucu bekliyormuşsunYok onu da istemedi, biz evlenirken de yoktu o test sağlık ocağında ya o konu da biraz kafamı karıştırıyor yaptirsak mi acaba diye
Benimde yoktu geçen çıktı mı düştü mü bilmiyorum aldım bitane eczaneden. Al bulundur istersen evde bide tuzlu bi ayran iç dicem ama düştüğüne de emin değiliz bide iyice kötü olmasınYok canım ölçmedim tansiyon cihazı da yok evde
Eşim gelsin de kadın doğum aciline gideyim bulantı da geçmedi baş dönmesiyle beraber seyrediyor geçmedi ya bir türlüBenimde yoktu geçen çıktı mı düştü mü bilmiyorum aldım bitane eczaneden. Al bulundur istersen evde bide tuzlu bi ayran iç dicem ama düştüğüne de emin değiliz bide iyice kötü olmasın
Bencede sen bi acile git hem tansiyon bakarlar ona göre de müdahale olur. Şimdi hamilelikte ne desek yanlış olur filan en iyisi doktor. Bizede haber ver gidersenEşim gelsin de kadın doğum aciline gideyim bulantı da geçmedi baş dönmesiyle beraber seyrediyor geçmedi ya bir türlü
Tamam canımBencede sen bi acile git hem tansiyon bakarlar ona göre de müdahale olur. Şimdi hamilelikte ne desek yanlış olur filan en iyisi doktor. Bizede haber ver gidersen
Evet aslında yaptirsak iyi olur sankiBen onu yaptırmadım ya bilmiyorum A Afratafrac şey demişti sağlık ocagında hamile olduğunu söylersen seni öne alıyorlar diğer türlü 2 3 ay sonucu bekliyormuşsun
Ay bugun aynı problem bende de var bi içim bulanıyor bı basım dönüyor bıde ellerım titriyor tam gectı dıyorum geri başlıyor hayır olsunKızlar ya sabahtandır başım dönüyor sizde de oluyor mu normal mi acile mi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?